|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Shinigami World
Stan: Niegrający
Imię: Ryuuzaki L
Świat: Earth
|
![]() @up
A ja skomentuje! Każdy wiedział, że tak będzie. Takie sesje nigdy nie przetrwają. Powinieneś teraz dostać BAN'a albo chociaż warna tak jak Avios i Kedven za zaśmiecanie forum. @down2 Ehh...Tylko, że on to też olał. A następców nie będzie bo to żałosne! Jednemu sie znudzi to drugi będzie podobne g****o zakładał? Odrazu powinni BAN'y zarwać. A tak z ciekawości- na co jesteś chory? Ostatnio edytowany przez Dementis - 04-05-2008 o 10:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Avios? A czy on nie ma własnej sesji?
Mam lekkie wrażenie że ten temat powstał po części to abyś nabił sobie posty i przestał być "Nowy na Forum"... Albo może to tylko moje wrażenie... A na przyszłość: Liczę na więcej screenów z wydarzeń w świecie gry. O ile ktoś ją będzie kontynuował ... I na szybszy rozwój Wydarzeń. @UP Też sądzę że temat do kasacji, jeśli nikt nie zechce kontynuować... |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ehh... już wtedy nie byłem nowy na frum kiedy zakładałem temat ![]() 2xup Na pewno nie na głowę. xD Mam gorączkę silną i... nie będę was wtajemniczał... Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 04-05-2008 o 10:42. |
|
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2008
Lokacja: z bloku.
Imię: Tranxux
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Taaa chory na wory-.- Po prostu ci sie juz nie chce kontynuowac Fake... Jak juz ktos powiedzal na pierwszej stronie :
"Zly koles sie za to wziol" ![]() Biribib |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() Jednaq nie zyskasz glori i sławy. Cóż, cała nadzieja w Avios'ie. Fajny temat i żałowałbym, gdyby upadł, fajnie się ogląda.
Ale Osar, jakbyś chciał prowadzić ten temat to byś prowadził.... Zacząłeś, masz ludzi, poza tym już jest z górki, a ty odchodzisz. Nie rób tutaj nadziei, a jak masz zaczynać tematy i ich nie kończyć, to ich nie zaczynaj, ok? Żebym nie wyszedł tutaj na znawcę, powiem, że nie robie fejków i nie zasypujcie mnie komentami takimi jak "zrup wuasny temat i go ótszymaj". @edit Choroba trwa 2 tyg- maximum ( ja jeszcze nigdy takiej nie miałem). Posty to możesz pisać, ale faków robić nie, hę? Ostatnio edytowany przez >>>Mazix<<< - 04-05-2008 o 18:09. Powód: Boże, wszyscy się detalu czepiali -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]() EEE robienie postów a robienie fake'ów to różnica nie?
|
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Zaczyna się...
Spam... PS. Posty sie pisze nie robi, ale to mały szczegół... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() W razie dysfunkcji/lenistwa Aviosa - zgłaszam się na następcę.
Howgh.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arashel, przecież posty się robi z gliny...
Co do tematu... no nic, szkoda. Gdy ja byłem chory, miałem więcej czasu na robienie fake'ów itp. Avios gówno zrobi, bo wszystko jest w 1 poście, który jest zrobiony przez ciebie. No nic, tak jak wspominali koledzy up- "Wzieła się za to nie ta osoba". |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Za górami, za lasami :<
|
![]() Taa...padł tak samo jak reszta sesji.
@Osar W sumie i tak siedzisz przy kompie i tak. Robienie fake'ów to chyba nie jest jakiś ogromny wysiłek? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Ja też mogę prowadzić, jakby Avios nawalił. Albo mogę mu pomagać. Co wy na to?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zbanowany
|
![]() Avios,a przyjmiesz jeszcze kogos? Bo ja zrobie armie do innej rasy,bo nie mam pojęcia co dodać orkom,a prosto z tibii przecież nie dam.
@down Nie chciałeś mnie wziąć bo miałem beznadziejną armie. I nawet nie namwiaj aviosa żeby mnie nie brał,bo Cię wkurzyłem. Wcale nie idę do niego skomleć,tylko jak mu przekazałeś to go się pytam,a miałem Ciebie.. Ostatnio edytowany przez Orog - 04-05-2008 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]() AVIOS BĄDŹ ROZSĄDNY! Jak Armia Oroga będzie taka sama jak wtedy Ci orkowie to wiesz... na stos.
A zresztą OROG! Jak Ci powiedziałem, że Ciebie nie wezmę to idziesz skomleć do Aviosa? ON TEŻ CIE NIE WEŹMIE RACZEJ (ekhmm Avios). |
![]() |