![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
|
![]() japKO usKO myKO chinKO i jest jeszcze chyba filipinska wersja, wszystkie maja takie same raty. Niektore sa bardziej rozbudowane i jest inny jezyk w grze.
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Mam pytanko jak zrobić że by z kim pogadać jeżeli się go nie widzi prosił bym o dokładny opis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Mi jakoś knight online nie przypadł do gustu slaba grafa,dziwne potworki,jakis dziwny klimat...itd:/ Wezcie sobie zagrajcie w Lineage 2 C2-C3 (calkiem free,tylko czeba mieć lepszego kompa) , alo GuildWars tylko ze płatne ale te okolo 120 złoty to zamało ta gra zasługuje.Mi nie było szkoda 120 zł świetna grafa,klimat,jest fajny swiat gdzie mozna sie napazać non stop..tak jak w diablo na battle necie itd.Dobra dosć krytyki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() @ANALIZER
Wpisujesz: /PM NickOsoby |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Mi tam po kilkunastu sekundach jak włącze Knighta to wyskakuje jakis "error" i sie restartuje komp ;/ Help me pl0x ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Połączenie ze zdalnym serwerem nie powiodło się
Próbujesz odwiedzić adres http://www.knightonlineworld.com/, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę. ............... no to sobie pograłem .......... -.-' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ludzie mam problema....mianowicie jak uruchamiam to pojawia sie ten anty hack,,robi sie czarne tlo i jakis tam table.data blad
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ej no mam problem z zalogowaniem sie wchodze na stronke zakladam konto aktywuje je i wpisuje id oraz pass podany w email i dupa pisze ze zle cos podalem pls albo pomuzcie albo sami zaluzcie konto a id i pass podajcie mi na gg 7494864
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() A wiec mam problem juz mam go dosc dlugo
Kiedy instaluje ko<nie jest to najnowsza instalka podajze ze 2004 roku? xD> ale sciagalem nowa i tez mam to samo Instaluje ko wlaczam czekam az spat****e i tu zaczyna sie problem Wyskakuje mi Cannot Connect to FTP server.Please refer to the homepagefor announcements. Nie rozumiem tego prosze o szybka odpowiedz jesli wogole ktos w to jeszcze gra ![]()
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() właśnie sciągam xD Patrząc na screny to niezbyt proste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Podobne do tibii...(wymagania) A grac sie w to nie oplaca...chyba ze tez masz hacki tak jak 40% innych graczy.. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie bede owijal w bawelne 70 % jedzie na macro party. Reszta ma tylko auto loting, swift, mutli arrow hack, i te comba ze skilli. Ta gra mojim zdaniem jest juz stracona. I jestem pod wrazeniem dla osob, ktorze nie oszukuja, ze wytrwali. Czlowieka trafia szlak jak widzi te same party przez 5 dni , 24 h online na jakims spocie. A ze Gmow nigdy nie ma online wiec nic nie mozna zrobic. A Rollbacki ( chodzi o dupowanie itemow ) i tak nic nie zdzialaja bo zaraz pojawiaja sie nowe.
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Imię: Rycerz Oktawian Flis
Profesja: Knight
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 68
Skille: 85/83
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Jesli jestes magiem i jak masz fire blasta to nie sprzedawaj ![]() Gracze kupuja opale najczesciej z 2 przyczyn : albo sprzedajesz im za bardzo male pieniadze i oni to kupuja, a potem sprzedawaja jeszcze raz tylko ze za wieksze pieniadze , albo kupuja opale i crystale poniewasz sa potrzebne na master skilla na 60 lvlu co do 3 pytania , magowie maja takie czary z ogniami , ale to nie jest Combo , najlepiej sie robi Combo assasinem , ale to bardzo trudno sie robi. btw. gram na Xsiegonie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Może i mi mógłby ktoś pomóc. Mam problem z tą grą a mianowicie nie widzę w ogóle postaci O.o są same bronie i cień na dole. Gra jest dość stara, opcje mam na full ( nawet jak zmienię to nic nie daje) nic nie zacina, bez lagów, myślę, że powinna sprostać mojemu sprzęcikowi :S
Główne info: Karta: Gf mx 100/200 – 64 mb Windows XP – sp2 -.- Wersja Direct 9c Jeszcze taki miniscreen z walki ^^ http://img479.imageshack.us/img479/7749/error5xz.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Na biurku
Stan: Aktywny gracz
Świat: Refugia
Poziom: 12+
Skille: 46+/46+
|
![]() Pfff tez mam problem, zainstalowalem gre , zarejestrowalem sie ale gdy odpalam gre sciaga mi sie patch 1303***** , po sciagnienciu rozpakowalem i znowu odpalam a tu sciaga sie ten sam patch ... i tak w kolko ;s Wie ktos jak mi pomoc ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() pathownia jest duzo i czesto trwa ponad 5h jak masz stro wersje instalki więc czekaj cierpliwie
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Na biurku
Stan: Aktywny gracz
Świat: Refugia
Poziom: 12+
Skille: 46+/46+
|
![]() Jakims cudem sciagnelo mi sie kilka kolejnych patchy az do 1311***** I tu znowu zonk bo czekam juz ponad godzine zeby cos zrobilo z tym 1311 i nic -.-
Ostatnio edytowany przez ili - 13-04-2006 o 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Ej a ja jak klikam na serw diez potem diez2 to mi sie Knight wyłancza i sie pojawia jakaś stronka o jakimś bronze Account czy jakoś tak o.O co zrobić ??
|
![]() |
![]() |