![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() Oh nie! To takie straszne!
Co za OTS się robi z tej Tibii! Gracze dostaną brass seta i ŁUKI! No bez przesady, ludzie. Na ots'ach to dostajesz na start np. k-seta. Na pewno nie będą mówić fri itanz.. no fakt, tyle że i tak będą prosić o kasę. Tutorial.. Co wam to, kurwa, przeszkadza? Nie musicie tego przechodzić, zakładam, że nawet ktoś, kto nie umie grać nie przejdzie go. Czy wy grając w np. COD przechodzicie tutoriale typu: "jak szczelać?11one" ? O nie, mam sentyment do postaci ![]() Poza tym plujecie się o to, że Cipsoft robi wszystko dla kasy. A czy ktoś kiedyś temu zaprzeczył? Też nie chciałbym marnować pieniędzy, żeby sobie FACC pograł(tzn. niech gra, ale jednak jakieś zwroty trzeba mieć). Dlatego powstał PACC, a skoro twórcom jest znane pojęcie reklamy, to jej używają, nie? Update oceniam na +. Dlaczego? Questy, które MOŻE będą czegoś wymagały(wykluczam spoilery). Zmieniony system rozmów z NPC- brak kolejek. Odmienione wyglądy miast- cieszy oko. Wagoniki w Kazz- można wreszcie szybciej się dostać do różnych miejsc, bo akurat w Kazordoon można było się zgubić. Poza tym nie są to prymitywne teleporty jak na OTS, tylko wagoniki, które mają coś do miasta w górze.. Tutoriale- niewielka część prawdziwych newbie może z nich skorzysta, a i ja nie pogardzę, gdyż ciekawi mnie wygląd takiego startu. Skończyłem MONOlog, raczej nie mam czasu żeby tu wrócić ani by przekonywać malkontentów o słuszności zdań. |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi tam update się podoba. Znudziła mi się stara postać i chcę założyć nową.
Myślę, że miło będzie zwiedzić nowe lokacje ![]() I zadowala mnie nowy sposób rozmów z npc. |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
|
![]() Tibia już jest jak ots teraz 100 lvl może mieć każdy noob . Zamiast nowych terenów upiększają stare tereny i dodają nowe expowiska dwarf dla boterów których lata wiencej po tibi niż normalnych graczy. Update jest coraz gorsze
Uwaga Tekst Który Pisze Nie Jest Przeznaczony Dla Ludzi Uzależnionych Psychicznie Od Ortografi Ostatnio edytowany przez Modliszka11 - 15-06-2008 o 11:58. |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() Witam.
Mnie sie podoba ten update, wreszcie nie bedzie 1000 noobow mowiacych "hto mi da ruszczke"? Poza tym to miła odmiana dodac cos tez dla FACC. PS. Kiedy to bedzie? jutro? [16,06]?
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
|
![]() Myśle że może byc fajnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() Demon ale jakie eq?? Kurde drugi raz mówie to tylko głupi brass set a nie b robe czy c set jak na OTS-ach. Dla ciebie b set to jakieś mega, pro, hiper items?? bo dla mnie nie...
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() Ale mimo wszystko ułatwia gre... Tibia jest z upa na up coraz łatwiejsza, więc masz coraz mniejszą satysfakcje z tego co osiągnołeś. Może to pierdoła ale 100 takich pierdół i faktyczne wbicie 100 lvl to będzie 100 000 zaznaczeń by bił potworka.
|
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() Ta i ja dobrze wiem o co ci chodzi, pamientam te czasy jak wbicie 50lvl zajmowało mi kilka miesięcy, bo tibia była trudniejsza, a jak sie miało g armora to byłeś pro bo kosztował nawet 90k, a zdobycie 100k na uczciwym huncie było trudne. Kiedyś liczyła się tylko wspólna zabawa z kumplami, a nie mass exp, ale mimo wszystko skoro CiP myśli, że ułatwianie gry mu coś pomożę to prosze bardzo ale ja już nie gram. Od upa 7.7 tibia schodzi na psy.
Warcraft ROX. Arthas jest królem ![]() Granie "RedBulem" ![]() Nieumarli to podstawa xD Zabijanie ludzi...... zabawa x] Ostatnio edytowany przez Bartek11 - 15-06-2008 o 14:08. |
![]() |
![]() |
#209 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A kiedy to będzie xD ![]() |
|
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Taka jesteś niby pr0 ryba a nie wiesz, że chodziło mu o to, że prawdziwi rookstayerzy nie botują na wolfach tylko pomagają nowym graczom rozdając im eq (jak Master Slayer), ale tamten pan się chyba pomylił bo pr0 eq dostaną między rookiem a mainem a nie na rooku ale nie pamiętam dokładnie ;/
|
![]() |
![]() |
#211 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz bedzie wiecej kasy po wyjsciu z rooka ^^ sprzeda taki eq na rooku jeszczei juz ma 2-3k razem z kasa uzbierana w biciu 8 lvl, na mainie sprzeda tego brass seta to juz kolejne 0,5k w sklepie ^^ za dobry start jak dla mnie
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Kalinówka
Imię: Widmo Rookgaardu
Profesja: Rookstayer
Gildia: Może kiedyś
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 15,15
|
![]() a kiedy będzie w końcu udpate ???? no bo sie doczekać niemoge
![]()
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Imię: Moon Eowan
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
jutro albo jakoś na dniach... chyba ze stanie sie cos nieprzewidywalnego, np. tornadu, tsunami, 3 wojna światowa ale jestem śmieszny
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
#216 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2008
Lokacja: Włocławek
Imię: Maciek Exstayer
Świat: Pacera
Poziom: 16
Skille: 45/35
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam pytanie:
Robie 2 chara i właśnie wszystko wiem.Ale to jest konieczne?Ale gdy chce to zwiedzić jeszcze raz to chyba można ![]() |
![]() |