![]() |
#201 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Wiesz dlaczego tak jest? Kobiety są częściej (nie zawsze) bardziej tolerancyjne. Dlatego też lesbijki im nie przeszkadzają (fajne koleżanki). Geje tym bardziej. Zaś mało który facet zaakceptuje homoseksualistę. Nie wiem, dlaczego... Lesbijki tak - bo to dziewczyny, bo chciałby się znaleźć pomiędzy nimi etc... Dlatego też kobiety homo są bardziej akceptowalne. Ja nie chcę zrównania płci, gdyż to jest niemożliwe... Chcę tylko paru praw... Dobra, miałam tu nie pisać. @down Nie każdy taki niestety jest. Znam wiele osob, które delikatnie ujmując, nie lubią homoseksualistów płci męskiej. Ostatnio edytowany przez Slythia - 11-07-2008 o 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Widocznie mają tolerancyjnych znajomych, co jest w naszym kraju wyjątkiem. Niestety.
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
Świat: Astera
![]() |
![]() Pobieżnie przejrzałem temat i powiem, że go nie rozumiem. Kiedyś 14 lat to się już dzieci rodziło. Nie lubię moralizatorstwa, więc powiem jedynie tyle: każdy robi to co chce i co lubi i to nie jest mój interes co kto lubi(chyba że to dotyczy mnie), tyle.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Chyba sobie żartujesz. Czy ja pisałem, że dawniej było lepiej? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Blondynka
|
![]() Nie chodzę na dyskoteki ; ). Poza tym, czy ten problem dotyczy tylko dziewcząt?
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Znajomi dali mi cynk, że na t.pl kolejny temat o dziewicach. Łoo. Widzę, że tylko redfaction napisał coś mądrego i jeszcze jakiś tam ziomek 3 strony wcześniej. Ludzie! Dopiero co wyewoluowaliście w bulbazary! A pieprzycie o tym, jakie to pieprzenie się jest... niemoralne! Co to w ogóle oznacza to dziwne słowo? No heloł!
![]() ![]() Wjal
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stary, jak wejść z nogami w czyjąś rzyć?! To da się tak? A z butami w niczyje życie nikt tu nie wchodzi, ty tylko prowadzona jest dyskusja o ich życiu. A to pewna różnica. No chelou...
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up: Ja się do końca nie zgodzę z tym, bo za bardzo generalizujecie, ale trochę prawdy w tym jest...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Zawsze były dziewczyny latwiejsze i trudniejsze, a niektóre bardzo latwe. Byc moze tych ostatnich zwieksza sie liczba, ponieważ spoleczenstwo robi sie bardziej "lajtowe" i wiecej dziewczat stacza sie na ta zla droge i chca dorownac rowiesniczkom. Oczywiscie nie wszystkie, dlatego zaznaczam ze zawsze sa takie i takie grupy dziewczat.
Pzdr
![]() |
#217 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Czemu bycie latwym ( czyli po prostu chec do uprawiania seksu ) jest "staczaniem sie na zla droge"? Chcialbym zeby ktos mi w tym temacie to w koncu wytlumaczyl : d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Oj Gimlos, tu chodzi po prostu o ot, że dziewczynki powinny się szanować. Tyle. W sumie nie jestem za brakiem odbywania stosunków seksualnych, ale mnie osobiście, brzydziłoby uprawianie seksu z pierwszym lepszym chłopakiem: P
Poza tym.. Nie wydaje mi się, by zajscie w ciąże w wieku 13, 14, 15, 16 lat jest czymś, co umocni ją w społeczeństwie. A, i nie oszukujmy sie, antykoncepcja nigdy nie jest pewna; ) Zresztą, łatwo zapomnieć o niektórych rzeczach będąc na rauszu: x @Snopeczek Signed. Ilu to już poznałam kolesi którzy na widok dziewczyny w bieliźnie o mało nie mdleli z podniecenia. Wcześniej wydawali się bardziej.. Hmm.. Nie wiem jak nazwać człowieka mowiacego "wyruchałbym tę, tęi tę.!" a potem robiącego z siebie pośmiewisko. W kązdym razie takich maczo nie brakuje: ) Btw, duzo osob pisze, ze co nas to obchodzi w jakim wieku dziewczyny traca dziewictwo. Tak samo można powiedzieć o KAŻDYM temacie. Po to jest forum - żeby dyskutować.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() No właśnie, powinny szanować swoje ciało... W sumie to samo można by powiedzieć o facetach, którzy myślą chu***, bo takich jest - niestety - bardzo wielu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Cytuj: