|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Stan: Niegrający
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() O_o Sojusz z Alienami? A myślałem że będzie rozróba xD, Ale fake dalej mi się podoba i zdania nie zmienię.
Narazie 9/10, z niecierpliwością czekam na New Season. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Ja sie chetnie zglosze
![]() nick: << kolor: biały ;0 Ostatnio edytowany przez Fushion - 26-08-2008 o 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
|
![]() @up
Jak nie było Cię w drużynie komandosów to masz nick taki sam jak na forum. W roku szkolnym party będą wychdziły tylko w weekend, może raz na jakiś czas w tygdniu - Nauka ;< No cóz, ale jeszcze są wakacje, i mam zamiar dawać part'a dziennie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż wszystko ładnie pięknie tylko Aragami miał racje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#205 |
Guest
|
![]() Siema karbon tesz mieszkam w gdyni cudowny faken chciałem sie zgłosić ale coś mi sie stało z kontem a drugiego niemogłem jakoś założyca ale mi sie udało i niewiem czy jeszcze moge do ciebie dołonczyć ale bardzo bym prosił T_T FAKE 10/10 BARDZO ORGINALNE
|
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() dawno tak dobrego żartu nie słyszałem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie obraź się, ale jedynym żartem tutaj to jesteś ty. Po co pisałeś ten post? Wniósł coś do tematu? NIE. Ponawiam! Jeszcze tylko 2 wolne miejsca! REKRUTACJA Potrzebuję jeszcze 4 Dowódców Eskadr. Zgłoszenie: Kolor na skrzydłach (nie może być czerwony, niebieski i żółty), Imię (mogą zgłaszać się osoby, które były w grupie Komandosów na ziemi, ale trza podać inne nicki, niż forumowe. Osoby które nie były w Drużynie Komandosów imię mają forumowe). Kolory nie mogą się powtarzać. Jak ktoś już wybrał czarny, to czarnego już nie można wybrać. Slave - Zielony Fushion - Biały Zirek - Z powodu, iż skrzydła nie mogą być szare, zmieniam Ci kolor na fioletowy. Jakby wyglądały szare skrzydła? Skumi - Błękitne. JESZCZE JEDNO WOLNE MIEJSCE, czyli razem będzie 5! Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 26-08-2008 o 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirek Safon
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() ja się mogę zgłosić, jeśli można xD nie byłem w twoim fake ani jeden raz, ale i tak nie mam co robić xD skrzydła... Hmm mogą być szare xD nick: mój lub Cardos
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy dnia dzisiejszego wyjdzie next part?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
|
![]() DZIŚ WYJDZIE NEXT PART!
Wszyscy na sali: Jupiiiiiiii JEA! Ostatnie miejsce w rekrutacji! Zgłaszać się! Kogut: Nawet nie podejrzewałem, że moge konkurować z Arashelem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() 9/10 na tyle oceniam twój fake(bez zbędnych rzeczy przechodzę do zgłoszenia rekrutacyjnego)
Nick:Felixis Kolor skrzydeł:błękitny
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() Slave - Zielony
Fushion - Biały Zirek - Z powodu, iż skrzydła nie mogą być szare, zmieniam Ci kolor na fioletowy. Jakby wyglądały szare skrzydła? Skumi - Błękitne. Tomanoo - Pomarańczowe
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 26-08-2008 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yeah!
Jeszcze dziś bedziemy świadkami kolejnego odcinka superprodukcji Carbona xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Czarna
![]() |
![]() Czy jest jeszcze wolne miejsce?
Jeśli jest to: Nick Tomanoo skrzydła Pomarańczowe, a jeśli nie to wybierz jakiś kolorek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2008
Lokacja: ścieki
|
![]() hmmm...
będzie jeszcze jakaś rekrutacja? a co do fake'a: trochę ciężko zrozumieć akcję, poza tym wszystko ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next Part, początek sezonu III. Tylko 15 obrazków.
Hehe, odpowiadam na pytania związane z tym odnalezionym oddziałem w Hamburgu ![]() Mało akcji, wiem. Tu właśnie w tym sezonie więcej rzeczy ma się wyjaśnić, ale obiecuję wam, że jeszcze w tym sezonie będzie sporo akcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, ze was zaciekawiłem. Robić dalej? Następne będą dłuższe. To tylko taki jeden. Jakby co to to nie jest na tym niebie efekt mgły, a "oryginalne niebo" stworzone przez Corel'a więc nie czepiajcie się go xD @down O jakie ośmiornice Ci chodzi? Te tu czy te wielkie w kosmosie? Te tu to mutacja, człowiekowi z "Dupy" wyrosłu macki. i na tych mackch chodzi.
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 26-08-2008 o 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Qrde troche się pogubiłem w tej fabule ale ok...
![]() Nie podoba mi się to pomieszczenie w któym jest prezydent. Wszystko takie szare i słabo pocieniowane. Te ośmiornice czy co to tam jest też takie sobie... A najbardziej wkurzają mnie malutkie obrazki... Reszta jest ok ale na początku jakoś bardziej mi się ten fake podobał ![]() Za ten part masz ode mnie 8/10. Edit: Niektóre wyrazy niepotrzebnie piszesz z dużej litry: Flary, misji Ratowniczej, W sparcie itd. Edit2: Chodzi mi o te wielkie w kosmosie... Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 26-08-2008 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coment plox. Nie wiem czy robić dalej bo nie ma commentów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]() Nie rób! Wszystko tu jest brzydkie. To jest takie trudne do zrozumienia, że jak się grafik nie umie robic, to sie nie robi takiego fake'a? Ty masz całkowite ZERO talentu do robienia takich grafik, wiec skoncz z tym, prosze cie. Z reszta inne twoje grafiki tez sa smieszne.
A fabula jest glupawa i pomieszana, z tej fajnej, na jaka sie zanosila na poczatku, zmienila sie w jedno wielkie nic. A to chodzenie twoich zolnierzy jest poprostu brzydkie. Tak trudno poswiecic to 5 minut na zrobienie chodzenia z citiziena? ;o Ahh, tak, oczywiscie, badz skromny. Moze jakos uda ci sie zatuszowac to wszystko co pisales, i pokazac wszystkim, ze zuy Araszel jest tym, ktory niszczy, a jego cudowne przeciwienstwo, czlowiek postawiony wyzej w chierarchi, przegrany mistrz wegla Carbon broni przed zuem biednych uzytkownikow forum. @Kogut Blagam cie, jaka konkurencja? ;o Toz to moze byc konkurencja moze byc dla fake'ów pokroju Arachnofobii, Zakonu. Czyli srednich. @2down To twoje glupawe nastawienie na komentarze, robi sie powoli nudne -,- Moze ludzie nie chca komentowac slabego? xd Zdziwilbys sie, czy taki slabszy jestem. ^^ Nie musisz miec powodu, zeby powazac. Ty automatycznie przestajesz powazac te osoby, ktore wytykaja ci bledy, lub mowia ci jaka jest PRAWDA, z ktora ty masz niewiele wspolnego. Twoja glowna wada jest nieumiejentosc przyjmowania krytyki. A co do powazania, to bardzo mi przykro. Mi chyba nie bylo dane urodzic sie jako ktos, kto jest wyzej postawiony w chierarchi ;< Ostatnio edytowany przez Alusair - 26-08-2008 o 18:16. |
![]() |