![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
![]() ![]() |
![]() Sir Dzidek jest jednym z najleprzych CopyScreener'ów w Polsce (Jesli nie najleprzym). On i jego team (maybe dream team) są wypasieni. A wyprawy mają czadowe.
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() No to "kilka" ssów z huntu na najlepszego potworka z tibi. Upragnionego demona
![]() Po drodze drzwi za które niebawiem przejde 8) ![]() Brzydal ![]() ![]() Blocker troche źle się ustawił, ale tak bywa. ![]() Wymiana ciosów. ![]() Tu już double spawn i jedno z jego zaklęć których często używa. ![]() Przeżucał się bardzo częto. I blokera też bił bardzo mocno (304) ![]() Podział expa. Leferty gratz ![]() ![]() I znowu nas bił ![]() ![]() Standardowy podział expa. ![]() Cdn. Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 24-08-2006 o 02:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedziemy dalej.
No i znowu na nas, a blokera za 318 ![]() I znowu... pewnie dlatego, że mój bolt ugodził go za 107. Best hit w demona - 131 taki zauważyłem. ![]() Exp i hity jakie namnie wlazły. ![]() Kolejny podział expa. ![]() Lag? ![]() Loot pic niczego sobie. ![]() No i mój eqp. ![]() ![]() No więc chciałbym podziękować Lefertemu i Markusikiemu za wspaniały hunt ![]() No to na tyle ss. Został mi tylko wrl i hero do umieszczenia ss. Potem będzie już o wiele mniej ssów, tylko jakieś questy, loot itd. Dziękuje za uwage ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 24-08-2006 o 02:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Gratz mister mid shield'a.Ladne eq
![]()
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare ss z hero huntu:
Ale na początek dam coś innego ![]() ![]() Bum ![]() ![]() Bum za 132hp ![]() I na koniec explo za 137. ![]() Loot: C-legs. Hunt był krótki więc zaciekawych ss nie ma, no ale cóż czekam na wasze komentarze. Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 30-08-2006 o 23:52. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() Dzidek Rolez!!!
Patrzac na te SS stwierdzam ze tez musze wyruszyc na jakis hunt z gildia lub jakims teamem na Calmerze bo poki co cholernie sie tego boje; SS sa naprawde wyjechane ![]() GRATZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
![]() |
![]() Oj nie powiem ladne te looty macei po waszych inmprezach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() ZAJEBISTE SCRENY
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() mam jedno pytanko....czy dzidku grasz jeszcze na calmerze??bo tez gram i chcialbym pohuntowac razem z wami...najs ss oby tak dalej
Miuriel-24-druid-trimera Dame Mimiu-knight-calmera Noob Warlock-3-rook Starczy Kostur-elysja-rook-7 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filmik z demon huntu
Demon hunt - click here Wielu osobą może ten film niestety nie chodzić, nie wiem dlaczego ![]() Niedługo dam zdjęcie lootu z huntu na vampy i zdjęcie "mojego" domku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obiecywane zdjęcia:
Na początku loocik z vampów po 2h huntu: ![]() No i "mój" domek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musze się pochwalić
![]() ![]() Jestem 10 osobą na calmerze która osiągneła 90 dyst. A więc moje skille wyglądają następująco 90/76 8) Btw. niedługo rocznica tematu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
![]() |
![]() Fajne masz screeny dzidek, nawet sie na jeden załapałem. Czekam aż dodasz nowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Spoko mi sie bardzo podoba. Ladnie ci idzie.
![]()
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe zdjęcia mam nadzieje, że będą się Wam podobały
![]() Na początek mój ekx z hero (byłem blockerem ![]() ![]() I znowu, fajne takie blokowanie ![]() ![]() Kto zgadnie gdzie ja jestem? ![]() Teraz test serwer: Pierwsza osoba pada, loot c-arm, gs i jakieś tam śmieci - nic z tego nie miałem ![]() ![]() Pierwsza osoba killed by ja ![]() ![]() Nasza mała drużyna. ![]() Nawet 140lvle boją się mnie ruszać 8) ![]() Moc ziksa ![]() ![]() Moja moc :twisted: ![]() Najazd bugów na ab! ![]() Kolejny umiera. ![]() Cdn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciąg dalszy zmagań moich na test serwerze:
Obciachowe sd jak ziksa exori ![]() ![]() Następny który odwarzył się mnie zaatakować ![]() Kolejny test exori ![]() Tym razem ziks zadał ostateczny cios ![]() ![]() Nie tylko ja się dobrze bawiłem. ![]() Bijemy jakiegoś kolesia. ![]() Pare sekund później. ![]() Dalej się bawimy ![]() ![]() Ups... ![]() Loot w sprzęcie który udało mi się skompletować + mase runek które mi się w depo nie mieściły już. ![]() Jeżeli Cię zabiłem to przepraszam, a jeżeli nie to zrobię to jutro :smile: Zdjęcia troche nudne, jak był najazd bk i gsów na thais to nie miałem programu do screenów odpalonego i niestety nie uchwyciłem. Tych ciekawszych pk też nie zrobiłem zdjęc ponieważ byłem zajęty walką a nie cykaniem ssów. No cóż mam nadzieje, że bedą się podobały. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() Świetne, nic dodać ni ująć po prostu piękne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
![]() |
![]() Szkoda tylko że na teście każdy łaził gdzie chciał w ab więc szybko mnie otoczyli i padłem. Mimo wszystko było fajnie.
|
![]() |
![]() |