![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena
|
![]() Ufo w pelni sie z toba zgadzam zapytajcie Ufo bylismy na Valorii i poszlismy pekowac oczywiscie idziemy wychodzimy w ab po schodkach do gory a tu idzie ekipa z 10 osób Ufo zwial ja 10 lvl druid i uciekam i nic nie robilismy nic doslownie ani skulla a ni nic i gnoj zaczol mnie bic to ja mu sdka i rzucilo sie na mnie z 5 typów i ja ded logam sie wyszlem z dp a oni stoja zaczolem ich wyzywac i debile mnie zabily pozniej gadalem z Ufo i mowil ze ta gildia protected by Bound ja se mysle no to ****a wszystko jasne i kto mi powie ze Valoria RoX?
![]()
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Cytuj:
A na takium serwie przynajmiej sie nauczysz przetrwac (albo nie jesli jestes nie zaradny. Peace! \/____(^.^)____\/ |
|
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na emeryturze
Imię: Kazdy wie
Profesja: Elite Knight
Gildia: Children of Southpark
Świat: Arcania
Poziom: 54
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zgadzam Się Z Up
Musisz Radzić sobie na Valorii(Warlori) ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Finez de"Cloud
Profesja: Knight
Gildia: Black Sun Empire
Świat: Guardia
Poziom: 48
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() O ile dobrze pamietam dzisiaj mialy byc ssy ;p a ich nie ma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg... "przetrwac"... "zaradny"... ROTFL!
Moje pvp jest conajmniej niezle, nie watpie ze na danOObi bylo gozej ale zaradnosc naprawde nie wiele tu daje, musisz miec procka albo bedziesz ciagle huntowany za nic -.- przyklad? 1. don jimzzy ukradl mi lootbaga a jak mowilem zeby oddal to oczywiscie zonty sie wtracil.... 2. jacys goscie mi druida lali (nie siedzialem na mc tylko film ogladalem), lognalem palka i ich ubilem i zonty przylecial -.- 3. behehuh chce mnie lac za to ze.... mnie nie lubi a nie lubi mnie bo nie zaplacilem zeby mnie nie lal 4. I TO JEST NAJLEPSZY PRZYKLAD Raila sobie expi na scarabach a tu mu wpada dimnariel i go leje i musial GSa oddac -.- nie mowcie nic o "przetrwaniu" skoro nie wiecie co to znaczy i mowie to bez najmniejszej zlosliwosci. Ja nie mam zwyczaju sie podlizywac zeby procka miec a jedyny sposob na przetrwanie to sie nie buntowac jak cie okradaja, zabijaja itd. ale ja nie bede siedzial cicho... jesli don jimzzy albo inni starzy wrogowie beda online to ubije -.- wogole pelno ludzi sie do mnie pluje na jakis low lvlach bo maja potecktorow <lol> kij z tym ja i tak tam nie gram i moge zabijac i mi wisi czy sam tez padne czy nie... valoria sux a jak ktos sadzi ze nie to albo a) ma protecktora b) daje sie okradac i zabijac i mu to nie przeszkadza c) ma niski lvl i zadni high lvle sie go nie czepiaja. Jak mialem 20 lvl to tez myslalem ze valoria rox SUX VALORIA SUX BOUND No a skoro to temat "zdjęcia" to moze pozniej wrzuce troche starych screenow z valorii chociaz nie gram tam juz od stycznia ![]() Pozdrowionka dla all qmpli z valorii |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() Plx powiedzcie jak wklejac ss <z góry thx>
|
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() @up: masz w przyklejonym temacie !!
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Jaworzno :D
![]() |
![]() Choc jush nie gram na Valorce ( czasami wchodze popekowac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaloze sie ze teraz gdybym mial teraz jakis wyzszy lvl na Valorii to bym mial przesrane zaplace raz ok daja spokoj za tydzien plac albo ded. Wiec nie mowcie mi o przetrwaniu i innych duperelach bo to gowno prawda wlasnie przed chwila ogladalem filmik gdzie 2 kolesi bylo na dl'u i wpadlo 2 hlvli i zaczeli lac jeden zwial a drugi nie dal rady i oczywiscie "give armor now,pay" dal armor "legs" dal "helmet" dal i wkoncu cale eq oddal i pozniej uciekl wiec mysle ze zaniedlugo tak bedzie na Valorii
![]()
#211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Cytuj:
Pomyliles sie...na Valori juz jest tak od dawna Wiem otym dobrze bo mam tam sorka 57. Przenieslismy sie na nowy serv cala gildia i jak narazie jest ok ![]()
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up nom wlasnie wiec niech mi nikt nie mowi ze valoria rox chyba ze ktos lubi byc huntowany za nic lub im placic n/c
#213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() ![]() ![]() Hail Bound. Ostatnio edytowany przez Reiper - 26-08-2005 o 19:48. Powód: None of your business. |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ gratz ehh...
#215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a behehuh jest dokladnie takim typem czlowieka ktory lubi wyludzac kase od innych za nic i wlasnie przez takich ludzi mi sie nie chce tam grac SUX BOUND! |
|
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sux bound !! Behehuh moze i jest dobrym graczem bo ma 80 lvl i szybko nabija ale i tak zachowuje sie jak Bound (wyludza itd)
|
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: sie biora dzieci?
Stan: Na emeryturze
Imię: Kasztan Master Limak
Świat: Valoria
Skille: 73/74
![]() |
![]() Trenie sobie jak gdyby nigdy nic a tu :
11:49 Behehuh:Hello 11:49 Behehuh:You can feel hunted 11:50 Behehuh: Your payment is 20k atm, IF you want to be free send it to my darashia depot, No normalnie ubaw po pahy mam .......
Two Year's hard work ... 1000k on Depot ... One Hour ... And You can Loss all ... Ostatnio edytowany przez Ksztan WWO - 27-08-2005 o 13:38. |
![]() |
![]() |
#218 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Cytuj:
@Behehuh: Gz lvla @Ufoczix: Mi jakoś źle nie jest <tzn mam prawie 50lvl (49) i mnie narazie (już) nie huntują :>
![]() |
#219 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() Jak pójde na jakiś hunt to dam edita i wkleje zdjęcia
![]() Tak wogóle o Valorii : Mam 27 lvl knight i dużo high lvlowych kumpli z gildii min. z Elysium, Global Liberation Army, Mystic Circle. Niewiem jak się to dalej potoczy przez tych zasranych Boundów !! Terroryzują wszystkich co nie są z nimi. Coś czuje , że powoli ludzie zaczynają do nich dołączać :/ Mam kumpla 31 pala i jego protkiem jest Zonty. Pozwolił mu się ubrać w barwy bound nawet. Jeśli tak dalej pójdzie to będzie-kupa. Proszę was gmowie róbcie coś na tej zasranej Valorii (bez urazy) bo cholery można dostać. Ruszcie wreszcie swoje bogate i szanowne tyłki bo za to wam płacą i wlogujcie się. Tam codziennie notuje się setki wyłudzeń ;/ Zbanujcie tych cfaniaków tak jak sergia~ za destructive behavior !! Omg tyle mogę powiedzieć. ~The end~ P.S- No hunt me plax !! a zresztą mam to gdzieś o.O @up omg człowieku co ty mówisz 12 latek hmm nie sądze Cię po wieku ale myśle , że się do nich podlizujesz =|
"Słuchaj , Ja Mówie Po Pierwsze Mam Serce Po Drugie - Rozumiem " Jeśli chcesz mnie zbluźnić przeanalizuj najpierw swój układ lędźwiowo-śluzowy. Koniec kropka. Ostatnio edytowany przez Buffon - 27-08-2005 o 17:05. |
![]() |