Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-04-2005, 23:33   #201
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Avager jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-04-2005, 00:04   #202
Anaconde
Zbanowany

Anaconde's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005

Domyślny

Pomodliłem się wczoraj, wierzyłem aż do 10:00, że papież będzie z nami jako człowiek, gdyż on ciągle jest. Jego duch będzie zawsze z nami...
Anaconde jest offline  
stary 03-04-2005, 00:30   #203
CHESTER from rubera
Użytkownik Forum

CHESTER from rubera's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Imię: Zapele
Profesja: Knight
Gildia: Spectrum
Świat: Celesta
Poziom: 66
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ten temat rosnie tak że nie moge nadą(r)zyc czytac . To co sie dzieje na servach tibia telewizji radiu itp nie da sie opisac
przez 2 godziny na trady tylko papierz cale tlumy modlących sie graczy po prostu "Koniec Swiata" może oto chodziło wizjonerom a to że muzułmacie , islam , metale(w tym ja) protestanci , prawosławni ,Geje i cała reszta modlą sie za niego to też Apokalipsa A to że wiele ludzi wyzywa go jest okropne-słychac głosy "at last" "finally" "mam go w dupie" "i see dead people! look, its the pope!!!" "sell czapke papierza 200k" i inne . Ja mam doła (choc almost ateista) i strasznie mi go żal drugiego takiego nie bedzie teraz papiezem bedzie napewno jakis włoch tak jak od 250 lat było i to jest terrible (o czarnym murzynie () papiezu nie wspominam to siara żeby bambus byl głowa kosciola)
CHESTER from rubera jest offline  
stary 03-04-2005, 00:38   #204
orgizz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
orgizz ma numer GG 6427395
Pergamin

Polin zachował sie bardzo nietaktownie
tak jak bys powiedzial ze np. przyjmuja zaklady kiedy umrze papiez
jedni-zdychaj!!
drudzy-trzym sie kur...!!
papiez juz nie zyje a jezeli jestes wierzacy konsekwencje poniesiesz (tzn twoje sumienie)jezeli zainteresuje cie moj post
stary 03-04-2005, 08:27   #205
NORMALY OBYWATEL RP
Użytkownik Forum

NORMALY OBYWATEL RP's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2004

Domyślny

[*][*][*][*][*]Pokoj jego duszy wielki czlowiek umarł
NORMALY OBYWATEL RP jest offline  
stary 03-04-2005, 09:45   #206
Knight Simon Dark lord
Użytkownik Forum

Knight Simon Dark lord's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
Knight Simon Dark lord ma numer GG 2398454
Domyślny

Karol Wojtyła Papież który odmienił świat umarł ciałem lecz duchem zawsze będzie z nami

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciorro Pokaż post
czyli skoro dali darmowy onwtibia to wszystko jest ok????

Knight Simon Dark lord jest offline  
stary 03-04-2005, 10:27   #207
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CHESTER from rubera
Ten temat rosnie tak że nie moge nadą(r)zyc czytac . To co sie dzieje na servach tibia telewizji radiu itp nie da sie opisac
przez 2 godziny na trady tylko papierz cale tlumy modlących sie graczy po prostu "Koniec Swiata" może oto chodziło wizjonerom a to że muzułmacie , islam , metale(w tym ja) protestanci , prawosławni ,Geje i cała reszta modlą sie za niego to też Apokalipsa A to że wiele ludzi wyzywa go jest okropne-słychac głosy "at last" "finally" "mam go w dupie" "i see dead people! look, its the pope!!!" "sell czapke papierza 200k" i inne . Ja mam doła (choc almost ateista) i strasznie mi go żal drugiego takiego nie bedzie teraz papiezem bedzie napewno jakis włoch tak jak od 250 lat było i to jest terrible (o czarnym murzynie () papiezu nie wspominam to siara żeby bambus byl głowa kosciola)
Tacy ludzie, a raczej zwierzaki, to sa kompletne debile. Wcale nie musza wierzyc i nie musza miec do niego szacunku jako do papieza. Ale jako ludzie powinni miec szacunek do niego jako do drugiego czlowieka. Po prostu tak to jest, jak niedojrzali zaczynaja sie wypowiadac na bardzo powazne tematy.
Ashlon jest offline  
stary 03-04-2005, 10:45   #208
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CHESTER from rubera
przez 2 godziny na trady tylko papierz cale tlumy modlących sie graczy po prostu "Koniec Swiata" może oto chodziło wizjonerom a to że muzułmacie , islam , metale(w tym ja) protestanci , prawosławni ,Geje i cała reszta modlą sie za niego to też Apokalipsa A to że wiele ludzi wyzywa go jest okropne-słychac głosy "at last" "finally" "mam go w dupie" "i see dead people! look, its the pope!!!" "sell czapke papierza 200k" i inne .
Żal mi takich ludzi. Żal mi tego, że nie potrafią sobie zdać sprawy z powagi sytuacji. No i żal mi też ich ograniczonych umysłów, jeśli je WoGle mają.
Mam gdzieś to, jakiej są narodowości, wiary, orientacji seksualnej - powinni z szacunkiem odnosić się do człowieka, który tyle zrobił dla świata. Już nie mówiąc o tym, że najchętniej zobaczyłbym takiego bezmózga konającego na łożu śmierci. Naturalnie z tłumem ludzi wokoło krzyczących "Nareszcie jest trupem..." czy "Konaj, baranie, konaj!".
Może to i okrutne i sprzeciwia się ogólnej zasadzie "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego", ale to chyba najrozsądniejsza nauczka dla takiego człowieka. Szkoda, że zapamięta ją tak krótko...

Cytuj:
(o czarnym murzynie () papiezu nie wspominam to siara żeby bambus byl głowa kosciola)
Do takich ludzi też mam żal. A nie wyobrażasz sobie, jaką siarą musiało być wybranie na papieża Polaka? Mimo, że tyle czasu ten urząd piastowali Włosi?
Nie cierpię ludzi o ograniczonych poglądach, którzy nie potrafią się otworzyć na inne kontynenty czy wyznania. Czy kolor skóry papieża będzie miał jakiś wpływ, jeśli on sam będzie człowiekiem dobrym, głęboko wierzącym?
stary 03-04-2005, 21:16   #209
Pasorzytek
Użytkownik Forum

Pasorzytek's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Pasorzytek ma numer GG 3955373 Pasorzytek ma login Tlenu pasorzytek@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateusz_90
A slyszeliscie o tej przepowiedni, że jak umrze papież z Polski, to po nim papieżem będzie człowiek czarnej skóry i następnie skończą się się miejsca na obrazy w sali papieskiej i koniec świata będzie?
@topic
Szkoda człowieka. Zrobił dużo dla ludzi, świata. Powinni dać mu odejść w spokoju. Człowiek, który tyle przeżył, tyle przeleciał kilometrów, w wieku 80 lat, ma prawo czuć się chory i niestety teraz już nie pomogą, żane interwencje medyczne.. Starość jest starością, przed nią nic, nikogo nie uchroni...
http://fakty.interia.pl/otym/papiez?inf=608327 Francis Arinze z Nigerii ma spore szanse na zostanie kolejnym papieżem / AFP
stary 04-04-2005, 01:29   #210
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Emocje opadly, papiez nie zyje, kilku "katolikow", ktorzy wystawiaja swiadectwo calej grupie wyznaniowej dostalo czas na przemyslenie nauk swojego papieza (czyli po staremu - bany). Chociaz przykre, ze zaden z moderatorow nie zareagowal na obelgi typu 's****ysyn'. Widac wiara w papieza-polaka, ktory cale zycie uczyl szacunku dla blizniego (nawet odmiennego blizniego), uswieca srodki.
Czas zamknac temat.
Polinik jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania