|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#202 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Pomodliłem się wczoraj, wierzyłem aż do 10:00, że papież będzie z nami jako człowiek, gdyż on ciągle jest. Jego duch będzie zawsze z nami...
|
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten temat rosnie tak że nie moge nadą(r)zyc czytac . To co sie dzieje na servach tibia telewizji radiu itp nie da sie opisac
przez 2 godziny na trady tylko papierz cale tlumy modlących sie graczy po prostu "Koniec Swiata" może oto chodziło wizjonerom a to że muzułmacie , islam , metale(w tym ja) protestanci , prawosławni ,Geje i cała reszta modlą sie za niego to też Apokalipsa A to że wiele ludzi wyzywa go jest okropne-słychac głosy "at last" "finally" "mam go w dupie" "i see dead people! look, its the pope!!!" "sell czapke papierza 200k" i inne . Ja mam doła (choc almost ateista) i strasznie mi go żal drugiego takiego nie bedzie teraz papiezem bedzie napewno jakis włoch tak jak od 250 lat było i to jest terrible (o czarnym murzynie ( ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() ![]() tak jak bys powiedzial ze np. przyjmuja zaklady kiedy umrze papiez jedni-zdychaj!! drudzy-trzym sie kur...!! papiez juz nie zyje a jezeli jestes wierzacy konsekwencje poniesiesz (tzn twoje sumienie)jezeli zainteresuje cie moj post ![]()
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() [*][*][*][*][*]Pokoj jego duszy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Karol Wojtyła Papież który odmienił świat umarł ciałem lecz duchem zawsze będzie z nami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#208 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam gdzieś to, jakiej są narodowości, wiary, orientacji seksualnej - powinni z szacunkiem odnosić się do człowieka, który tyle zrobił dla świata. Już nie mówiąc o tym, że najchętniej zobaczyłbym takiego bezmózga konającego na łożu śmierci. Naturalnie z tłumem ludzi wokoło krzyczących "Nareszcie jest trupem..." czy "Konaj, baranie, konaj!". Może to i okrutne i sprzeciwia się ogólnej zasadzie "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego", ale to chyba najrozsądniejsza nauczka dla takiego człowieka. Szkoda, że zapamięta ją tak krótko... Cytuj:
Nie cierpię ludzi o ograniczonych poglądach, którzy nie potrafią się otworzyć na inne kontynenty czy wyznania. Czy kolor skóry papieża będzie miał jakiś wpływ, jeśli on sam będzie człowiekiem dobrym, głęboko wierzącym?
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#210 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Emocje opadly, papiez nie zyje, kilku "katolikow", ktorzy wystawiaja swiadectwo calej grupie wyznaniowej dostalo czas na przemyslenie nauk swojego papieza (czyli po staremu - bany). Chociaz przykre, ze zaden z moderatorow nie zareagowal na obelgi typu 's****ysyn'. Widac wiara w papieza-polaka, ktory cale zycie uczyl szacunku dla blizniego (nawet odmiennego blizniego), uswieca srodki.
Czas zamknac temat. |
![]() |