![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dziekuje piekny :***
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie Shan twój porzedni avatar jest lepszy.
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Avatar Plx0r
![]() Mój Avatar...może kojarzysz "Freddy'ego Krougera" ![]() Jeśli tak to chciałbym coś na jego podobieństwo. ![]() No i..jakieś ciekawe tło pasujące do niego...tu Masz wolną ręke. ![]()
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: przed komputerem
![]() |
![]() ja też che advara
![]() jakaś postaj człowieka tak na 0,75 advara a nad jego głową skrót PWL (pan własnego losu)reszta tło itp zostawiam do twoje dyspzycji niemusisz sie starć aby był ;p (oczywiście wole ładnego ale ....)
BRońmy SWEj POLskości ![]() Ostatnio edytowany przez Pan Własnego Losu - 21-05-2005 o 10:09. Powód: błąd ortogaficzny :P |
![]() |
![]() |
#207 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() @Shan
Popraw czcionke po malo widoczna, a avatar jest spox ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Ta, Shan najlepiej zrób czarną obwódkę (dosyć grubą) liter.
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() @shan
ale i tak ten co masz wymiata @eleen co z tym avatarem dla Fantastic Warriorsow? bo czeka od 3 tygodni :/ i ciagle mowisz ze jutro
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() @Shan
Naprawdę ładny... (szkoda ze nie ja go zrobiłam ![]() @Michaleq Nie kojarze.... @Specter Looknij na www.eileen-bluerose.webpark.pl bo mi się wydaje ze robiłam, ale już dziś nie mam siły robić... Tak, tak... Topic szybko się rozrasta, a ja nie nadążam z robotą. Wczoraj 2 avy, dzisiaj już 3 i chyba biorę się za czwarty... (qrde, jeszcze polski do odrobienia) |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() hm...rozumiem że robisz avatary, więc jeśli moje zlecenie Cięnie dotyczy, to po prostu je olej =)
TU masz wszystko wytłumaczone...mam nadzieje że się podejmiesz bo twoje prace sa super =)
#212 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zobaczę co da się zrobić... Moze mi się uda. Ale pamiętaj jak kotś bedzie mi mówił że długo czekał na ava to odeślę go do ciebie
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Nawet nie wiesz jak mi ulżyło
![]() Bo wypada mieć swoje logo/godło w grze...a takei zwykłe to troche...zwykłe ![]() Jakby co fale wzburzonych nie-posiadaczy av'ków przyjme na własne ciało ^^
#214 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak mi pokazesz ze on tam jest to se (i to od razu) pojde kupic okulary ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Loga gildii są w dziale inne... Albo twoje zlecenie pomyliło mi się z innym...
|
![]() |
![]() |
#217 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. To zrobi się ręcznie. 3. Just Paint... ![]() EDIT: Czarna czcionka: ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 17-05-2005 o 21:27. |
|||
![]() |
![]() |
#218 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() btw. memememe now !! czytaj post na stronie 20
|
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Jesli możesz to zrób coś śmiesznego, odpuszcze se Fredjego
![]() ![]() Srry...zrobiłem sobie sam, a raczej przekombinowałem..Thx za dobe chęci. ![]()
I'm sad cause i am an idiot... ![]() Ostatnio edytowany przez Michaleq - 20-05-2005 o 07:58. |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Ja chciałbym przypomnieć o swoim avaratku.Ten elf łowca dla przypomnienia
![]() |
![]() |