![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Taaak koniec swiata... Dajcie mi choc jedna sensowna przyczyne konca to moze uwierze...
Moim zdaniem wybujaly koniec swiata bedzie wygladal tak: Wszedzie ciemno bez slonca. Zamiast deszczu spadaja leszcze gryzace nas do kosci! Wszedzie leza szczatki po zuzytych condonach, a ludzie sie potopili... omg Mozecie w to wierzyc ja i tak w to nie uwierze. Wedlug mnie prawdziwy koniec swiata juz zostal przepowiedziony przez ekologow, astronomow (blyski gmma itp) oraz meterologow. (czy jak sie tam pisze) A wykonczy nas nasza technologia. Produkowanie gazu CO2 (ktorego jest 3x wiecej niz w 10w.) oraz wycinanie drzew tak wzmocnia globalne ocieplenie, ze zamiast 4 por roku bedziemy mieli 2. Pierwsza bardzo zimna druga goraca. Lodowce stopnieja oraz nastapi przerazajaca zmana klimatu na ziemi. (nie bede juz tu nic pisal) Przez promieniowanie wytwarzane przez komorki tel.itp. zacznie drastycznie spadac liczba pszczol i owadow zapylajacych kwiaty warzyw, owocow. Przez co zywnosci bedzie coraz mniej i zapanuje chaos rynkowy. Jakby tego bylo malo moze nadejsc okropna epoka lodowcowa niszczaca wszystko na swej drodze. "I pozostanie nam 4 lata gdy wygina pszczoly." P.S. Jak widac koniec swiata bedzie skladowa wielu przyczyn. |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Mój głupi kolega mówił, że czytał, że w 2012 roku ludzie umrą z powodu braku tlenu
![]() ![]() Nie wierzę w ten "koniec świata" ile razy już przepowiadali? i co? Dlaczego by mialo sie teraz sprawdzić? ;] btw. Kto mi porzyczy łopatę? |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamiast rozmyslac o koncu swiata to lepiej dobrze sie rozgladajcie jak bedziecie przechodzic przez ulice. ; )
|
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() A ja w to wierzę (2012 rok). To musi się już skończyć, sami siebie niszczymy i zabijamy. To byłby jedyny ratunek...
#205 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() A propos liczby 666, czytałem gdzieś, że skrót IBM oznacza właśnie tę liczbę - wystarczy pod I podstawić 6, pod B podstawić 6 i pod M podstawić 6. Niesamowite, prawda?
Na dodatek przeczytajcie to: Cytuj:
A co do tematu: oby jak najszybciej... Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 18-04-2007 o 23:31. |
|
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: We Run It
Świat: Elysia
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja słyszałem że koniec świata będzie jak "słońce się wyświeci" czyli przestanie byc gwiazda. Wtedy bedzie ciemnosc i The End
![]() ![]() ![]()
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A nie wiecie czy ten koniec swiata w 2012 bedzie po mistrzostwach Europy czy przed? Bo szkoda by bylo, zeby ME sie nie odbyly z tak glupiego powodu.....
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Rządza pieniadza pozabija nas nawzajem
|
![]() |
![]() |
#210 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Brr, jak zimno...Eeej...Czemu jest tak ciemno?!~O boże, słońce zgasło! Nie ma swiatła, nie ma ciepła! To koniec! Wszyscy zginiemy! AAAAAAAAAAA!
Eh? Acha. Znowu przesiedziałem przy pececie do nocy, z otwartym oknem. Ehehehehe...
![]() |
#212 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kasanovaa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 50
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() to wie tylko Ten jeden na gorze
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Znaczy się Jarosław Kaczyński?;>
![]() |
#214 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jak nie zdazymy ze stadionami to najpierw bedzie koniec V RP a potem swiata ..
#215 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() (by nie było, nie wierzę w koniec świata 2012) |
|
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
|
![]() Koniec świata to będzie dopiero wtedy jak sie w*****e
|
![]() |
![]() |
#217 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Jego zona?
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Jaruś nie ma żony. @Bastash: Jego kot? Alik?