![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Kiroy'a dzisiaj spotkala niemila niespodzianka...
![]()
![]() |
#203 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Wojna..ja bym to inaczej nazwal moj 1 deed od people boneshard ;/ ale gratuluje im zgrania nagle sie pojawia full ich i mnie katuja 2 bp uh poszlo zanim mnie zabili..
Katmai to Frajer 3ma z Szwedami wiec wiecie... Ja mam Respekt dla wszytskich ktorzy brali udzial w wojnie ![]() ale mam ladnego killa ![]() Sep 20 2005, 20:21:01 CET Killed Supreme Pineapple at Level 49 unjustified To dzieki ladnej akcji.. dzieki za wojne ale teraz to ten world bedzie wygladal inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() ktos tam up
![]() no i bardzo dobrze ze cie kiroy gonil , mnie gonil lord erus i neich sie spodziewa jednego nastepnym razme jak tak bedzie kozaczyl ze nie ma nikogo od ng to go solo gdzies trapne i bezie piekny frag ... niech probuje szczescie nastepnym razme jak bede na to gotowy |
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a więc ...
Rondelman wczoraj ja padłem adzis jinling ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zbanowany
![]() |
![]() wujku kiroy wujku Kiroy! opwoiedz nam jakas iekawa historie
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zbanowany
![]() |
![]() ty za info wiedzialem ze ciebie to musiala cala banda zabic
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
|
![]() Cytuj:
"ups I did It Again" LOL ! Ty mnie nie zabiles i do tego nie dojdzie bo musialbys wbic kilka lvl a jak widac stanowi to dla ciebie nie maly problem. |
|
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2005
|
![]() Cytuj:
6 osob nie potrafilo mi zrobic trapa na cyclopolis gdzie szerokosc drogi to 2sqm ;s Nooby ! Dalem sie zabic dopiero po zostawieniu all itemow w bezpiecznym miejscu. Spadly tylko 2 lvl ktore jestem w stanie odrobic w ciagu jednego dnia xD NG = Non pvp noob's ps: to forum jest z*****e wiec nie bede tu pisal, nudzilo mi sie wiec tu zajrzalem i cos napisalem. Moze kiedys tu jeszce zajrze i cos napisze Ostatnio edytowany przez Katmai - 12-10-2005 o 01:39. Powód: bledy |
|
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe Katmai Katmai ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
|
![]() no tak... ale mam pytanie - dlaczego kiroy nie mowi nic o tym ze zabili go po 15 minutowych grozbach, z tego co zrozumialem z jego wypowiedzi poprostu chcieli go PA
![]() ![]() ![]()
Szanuj swojego przeciwnika i nigdy go nie lekceważ -Jędrzej Przeniosło Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 12-10-2005 o 08:50. |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() HMmMmM Zapowiada sie ciekawie, a szkoda ze juz niegram tyle w tibie ale jesli wyjdzie wszystko dobrze, to panowie z NG sie zdziwią.
P.S. Boneshardowie to goscie ktorzy mimo niskich lvli wiedza jak popsuc wam zabawe ![]() PvP vs LvL ciekawe kto wygra, bo jesli to bedzie PvP to ten serwer przejdzie do historii^^ ups chyba sie wygadalem ![]()
#215 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() No no.. coś się dzieje...
Zastanawia mnie jedno.. ciągle mówicie, że ktoś komuś włazi w dupe.... a to chyba nie tak. Każdy stoi po stronie swoich znajomych i przyjaciół. Wiec normlane ze Kiroy jest po stronie NG a Katmai po stronie erusa. Zreszta jak narazie to jest tylko słowna wojna na forum i to też z rzadka. Więc po co się wyzywacie. to nie ma sensu. Nie ma powodu do kłótni. Każdy zawsze stanie w obronie swoim i swoich znajomych. wieć przestańcie się kłócić. poza tym z tego co mi wiadomo... to wojny między erusem a resztą nie będzie (ale nie komentuje bo nie wiem do konca a pletek nie chce rozsiwewac). a tak przy okazji kiroy nie chce byc nie mila i nie sprawiedliwa.. ale jesli waldorio jest twoim friendem powiniens tez znac ta historie i zakonczeniu zabijania przez erusa.. i tak samo powinienes wiedziec kto naprawde gra ta postacia... bo to ze nitros nie gra nia to chyba wszyscy wiedza... ale pytanie jak ma na imie ten "zabijaka" i jak to sie ma skonczyc??? nad ta wasza "przyjaznia" naprawde trzeba sie zastanowic. (sorry jesli obrazilam) |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dobra szukali pretekstu ale ja i tak ich nie rozumiemktos tam pisal wyzej ze katmai zaplacil wiec poszli i chcieli go pa bo wiedzieli ze sie nei da...i tak dla zabawy chcieli ubic ?
![]()
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3lo...hrehrehrehrehr...czytajcie forum.com
chyba przezemnie Br maja przeje**ne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
|
![]() a mozna jasniej? bo po co wszyscy maja sie meczyc z tibia.com forum jak mozesz tu wszystko strescic >
![]() a co do wojny, to wlasnie erus wypowiedzial wojne aurorze :S jak bedzie cos chcial to nie plaćcie mu nic! bez ksay na runy etc raczej Was nie bedzue huntowal