Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-10-2005, 15:27   #201
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Kiroy'a dzisiaj spotkala niemila niespodzianka...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-10-2005, 15:48   #202
Maciosek
Użytkownik Forum

Maciosek's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005

Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Maciosek ma numer GG 1513626
Domyślny

@UP
Może byś powiedział coś więcej ?

Ostatnio edytowany przez Maciosek - 10-10-2005 o 15:50.
Maciosek jest offline  
stary 10-10-2005, 15:58   #203
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Wojna..ja bym to inaczej nazwal moj 1 deed od people boneshard ;/ ale gratuluje im zgrania nagle sie pojawia full ich i mnie katuja 2 bp uh poszlo zanim mnie zabili..

Katmai to Frajer 3ma z Szwedami wiec wiecie...

Ja mam Respekt dla wszytskich ktorzy brali udzial w wojnie

ale mam ladnego killa

Sep 20 2005, 20:21:01 CET Killed Supreme Pineapple at Level 49 unjustified

To dzieki ladnej akcji..

dzieki za wojne ale teraz to ten world bedzie wygladal inaczej
Elder Nagan jest offline  
stary 10-10-2005, 18:11   #204
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

ktos tam up

no i bardzo dobrze ze cie kiroy gonil , mnie gonil lord erus i neich sie spodziewa jednego nastepnym razme jak tak bedzie kozaczyl ze nie ma nikogo od ng to go solo gdzies trapne i bezie piekny frag ... niech probuje szczescie nastepnym razme jak bede na to gotowy
^Awolver^ jest offline  
stary 10-10-2005, 21:36   #205
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
Wojna..ja bym to inaczej nazwal moj 1 deed od people boneshard ;/ ale gratuluje im zgrania nagle sie pojawia full ich i mnie katuja 2 bp uh poszlo zanim mnie zabili..

Katmai to Frajer 3ma z Szwedami wiec wiecie...

Ja mam Respekt dla wszytskich ktorzy brali udzial w wojnie

ale mam ladnego killa

Sep 20 2005, 20:21:01 CET Killed Supreme Pineapple at Level 49 unjustified

To dzieki ladnej akcji..

dzieki za wojne ale teraz to ten world bedzie wygladal inaczej
Ja mam do eldera wielki respekt poprostu mój idol hyhy zawsze mi pomagał Respekt człowiku Taki szacnek że ja *******e mam nadzieje ze nieedługo CIe odbanuja i wreszcie beddziesz mogl grac
Slyth jest offline  
stary 11-10-2005, 19:07   #206
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

a więc ...
Rondelman wczoraj ja padłem adzis jinling no niestety lagi doapadły również i nas niestety jak wiele ludzi w ostatnimczasie na wielu serverach ale jak wujek kiroy obiecywal nie ejdna niespodzianka przed nami i dzis wlasnie padl Katmai ups I did It Again ale co tam fortuna kołem sie toczy a katmaitez ma dla nas niespodzianke czekamy na nia cierpliwie pozdrowionka dla uzytkownikow forum
Kiroy jest offline  
stary 11-10-2005, 22:22   #207
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

wujku kiroy wujku Kiroy! opwoiedz nam jakas iekawa historie ja bym sie z checia na przyklad dowiedizla dokaldniej jak padal katmai czy tez obejrzal filmik , byl taki na tibia.de w wmv ale jakis link byl zwalony ;/
^Awolver^ jest offline  
stary 11-10-2005, 22:47   #208
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

a wiec ja padlem w sumie tak dwa arzy przezylem massloga boneshardow i erusa dwa arzy ucieklem z trapa i za tzrecim arzem gdy ng bylo w drodze mialem trzymac erosowi pz locka niestety nie doczekalem sie w pore pomocy i padlem bo lagnelo mnie i uh psozedl sie ... <cenzura> a moj jinling kochany podczas ucieczki zaliczyl kicka biedak i padl jak kawka a katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo a chwalil sie ze uciekl ng z trapa nie wiem czy to prawda wiec nie potwierdzam an reszte pytan odpowiem w grze kolorowych snow kochani
Kiroy jest offline  
stary 11-10-2005, 23:07   #209
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

ty za info wiedzialem ze ciebie to musiala cala banda zabic ale jinling mial "fajnego zonka" tak wiec wiesci z wojny ponownie sie pojawily raz z atakami erusa? czyli to my jestesmy pa? a nie erus ktory se urzadza najzda aha....
^Awolver^ jest offline  
stary 12-10-2005, 01:16   #210
Katmai
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
a więc ...
Rondelman wczoraj ja padłem adzis jinling no niestety lagi doapadły również i nas niestety jak wiele ludzi w ostatnimczasie na wielu serverach ale jak wujek kiroy obiecywal nie ejdna niespodzianka przed nami i dzis wlasnie padl Katmai ups I did It Again ale co tam fortuna kołem sie toczy a katmaitez ma dla nas niespodzianke czekamy na nia cierpliwie pozdrowionka dla uzytkownikow forum
Zalosne ;s Obiecywales niespodzianke ? Ty nie masz nic do gadania w tym calym Ng tylko kopiujesz Waldorio wszystko co do ciebie pisze, nic wiecej.
"ups I did It Again" LOL ! Ty mnie nie zabiles i do tego nie dojdzie bo musialbys wbic kilka lvl a jak widac stanowi to dla ciebie nie maly problem.
Katmai jest offline  
stary 12-10-2005, 01:30   #211
Katmai
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
a wiec ja padlem w sumie tak dwa arzy przezylem massloga boneshardow i erusa dwa arzy ucieklem z trapa i za tzrecim arzem gdy ng bylo w drodze mialem trzymac erosowi pz locka niestety nie doczekalem sie w pore pomocy i padlem bo lagnelo mnie i uh psozedl sie ... <cenzura> a moj jinling kochany podczas ucieczki zaliczyl kicka biedak i padl jak kawka a katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo a chwalil sie ze uciekl ng z trapa nie wiem czy to prawda wiec nie potwierdzam an reszte pytan odpowiem w grze kolorowych snow kochani
"katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo" Nie byla to zadna niespodzianka bo 15min mi pisali ze jak nie wyjde to mnie zabija. Bylem tam pierwszy wiec nie wyszedlem. Bylem w trapie kilka razy na 4 pietrze w cyclopolis. Zgubilem ich prawie wszystkich, tylko waldorio mnie gonil. Nie moglem wejsc do depo bo podrodze mialem miss click (tak bym sie uratowal bo to cioty) i zamiast walnac hmm w fe to Don augustus dostal. Nic nie wypadlo bo dalem all itemy kumplowi.
6 osob nie potrafilo mi zrobic trapa na cyclopolis gdzie szerokosc drogi to 2sqm ;s Nooby ! Dalem sie zabic dopiero po zostawieniu all itemow w bezpiecznym miejscu. Spadly tylko 2 lvl ktore jestem w stanie odrobic w ciagu jednego dnia xD NG = Non pvp noob's

ps: to forum jest z*****e wiec nie bede tu pisal, nudzilo mi sie wiec tu zajrzalem i cos napisalem. Moze kiedys tu jeszce zajrze i cos napisze

Ostatnio edytowany przez Katmai - 12-10-2005 o 01:39. Powód: bledy
Katmai jest offline  
stary 12-10-2005, 08:32   #212
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

hehe Katmai Katmai ... ehhe nic dziwnego ze jak wyzywasz moejgo najlepszego przyjaciela to mu to przekopiuje aby tez mial odrobinke zabawy a tak w ogole to mowilem ze cie jescze nie zostawili w spokoju a ty chcesz lvl odrabaic ?? a juz piszesz posta Retired po jednym dedzie ?? buahaha ty sie anzywasz wielkim graczem ?? no i czekamy na twoja niespodzianke takze anprawde mowiles cos ze ty studiuejsz ... <wow> a nie umiesz przegrac w glupiej tibii wiec anprawde zawsze trzeba zachowac odrobine przyzwoitosci jak ja padlem po 3 masslogu to ne plakalem retired itd i nie bede wyzywal cie an forum bo nie jestem dzieckiem i wez sie w garsc" a nie oplakujesz wszytsko i kazdy jest bebe a Ty jestes cacy a ajk nie potrafisz zachowac twarzy poprzegranej to naprawde badz retired bo jestes zalosny jaknie umiesz przegrac w glupiej tibii i sprowadzasz sie do jakis swinstw itd to patzr co amcie w opisie z kisia TIBIA TO TYLKo GRA hrhrh naprawde dzieki ze ejstes bo mamy niezla polewke aha i jesli ci trudno to zrozumiec ze jak wyzywales waldorio i musie odgrazales to mu to skopiowalem to anprawde ejsets dzieckiem bo ty pewnie bys nie zaryzykowal hrhrh ale widzisz dla mnie kumple to kumple moze keidys sie etgo nauczysz btw nazwales mnie Konfidentem wczoraj ... koelgo ty chciales wojne i to ty w trakcie bitwy zmieniles strone walki a ja zawsze trzymalem z NG wiec anprawde nie osmieszaj sie wiecej zycie nie polega na wlazeniu do tylka erusowi zrozum to chcesz garc dalej a odgarzasz sie kazdemu itd zrozum przegrales nie ejstes Bogiem na Obsidii jak na akzdym swiecie bedziesz popychadlem teraz
Kiroy jest offline  
stary 12-10-2005, 08:47   #213
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Suv Dragonslayer's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Obsidia
Domyślny

no tak... ale mam pytanie - dlaczego kiroy nie mowi nic o tym ze zabili go po 15 minutowych grozbach, z tego co zrozumialem z jego wypowiedzi poprostu chcieli go PA a jak sie nie dal to go ubili. no tak wynika z waszych postow a mi nie podoba sie 1 rzecz - wczoraj bylem se na dragch, wyszedlem z multi i za jakis czas poszedlem zobaczyc czy tripple jest wolny, expil tam 32 royal z Independes, mowil ze dopiero przyszedl a po chwili przychodzi wujaszek kiroy i stwierdza: "lol -.-" "ja tu expie" - tylko labela nie bylo zadnego ja bym nie chcial miec wujaszka co mysli ze moze expic wszedzie i nie musi zostawiac labeli ; (

Ostatnio edytowany przez Suv Dragonslayer - 12-10-2005 o 08:50.
Suv Dragonslayer jest offline  
stary 12-10-2005, 09:12   #214
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

HMmMmM Zapowiada sie ciekawie, a szkoda ze juz niegram tyle w tibie ale jesli wyjdzie wszystko dobrze, to panowie z NG sie zdziwią.

P.S. Boneshardowie to goscie ktorzy mimo niskich lvli wiedza jak popsuc wam zabawe

PvP vs LvL ciekawe kto wygra, bo jesli to bedzie PvP to ten serwer przejdzie do historii^^ ups chyba sie wygadalem
stary 12-10-2005, 09:27   #215
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suv Dragonslayer
no tak... ale mam pytanie - dlaczego kiroy nie mowi nic o tym ze zabili go po 15 minutowych grozbach, z tego co zrozumialem z jego wypowiedzi poprostu chcieli go PA a jak sie nie dal to go ubili. no tak wynika z waszych postow a mi nie podoba sie 1 rzecz - wczoraj bylem se na dragch, wyszedlem z multi i za jakis czas poszedlem zobaczyc czy tripple jest wolny, expil tam 32 royal z Independes, mowil ze dopiero przyszedl a po chwili przychodzi wujaszek kiroy i stwierdza: "lol -.-" "ja tu expie" - tylko labela nie bylo zadnego ja bym nie chcial miec wujaszka co mysli ze moze expic wszedzie i nie musi zostawiac labeli ; (
zabili katmaia nie daltego ze byli pa tylko suzkali jakiegos pretextu do ubicia go taki nadazyl sie na cyclopolis
^Awolver^ jest offline  
stary 12-10-2005, 22:16   #216
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

No no.. coś się dzieje...

Zastanawia mnie jedno.. ciągle mówicie, że ktoś komuś włazi w dupe.... a to chyba nie tak. Każdy stoi po stronie swoich znajomych i przyjaciół. Wiec normlane ze Kiroy jest po stronie NG a Katmai po stronie erusa. Zreszta jak narazie to jest tylko słowna wojna na forum i to też z rzadka. Więc po co się wyzywacie. to nie ma sensu. Nie ma powodu do kłótni. Każdy zawsze stanie w obronie swoim i swoich znajomych.

wieć przestańcie się kłócić. poza tym z tego co mi wiadomo... to wojny między erusem a resztą nie będzie (ale nie komentuje bo nie wiem do konca a pletek nie chce rozsiwewac). a tak przy okazji kiroy nie chce byc nie mila i nie sprawiedliwa.. ale jesli waldorio jest twoim friendem powiniens tez znac ta historie i zakonczeniu zabijania przez erusa.. i tak samo powinienes wiedziec kto naprawde gra ta postacia... bo to ze nitros nie gra nia to chyba wszyscy wiedza... ale pytanie jak ma na imie ten "zabijaka" i jak to sie ma skonczyc???
nad ta wasza "przyjaznia" naprawde trzeba sie zastanowic. (sorry jesli obrazilam)
Sol jest offline  
stary 12-10-2005, 22:35   #217
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sol
No no.. coś się dzieje...

Zastanawia mnie jedno.. ciągle mówicie, że ktoś komuś włazi w dupe.... a to chyba nie tak. Każdy stoi po stronie swoich znajomych i przyjaciół. Wiec normlane ze Kiroy jest po stronie NG a Katmai po stronie erusa. Zreszta jak narazie to jest tylko słowna wojna na forum i to też z rzadka. Więc po co się wyzywacie. to nie ma sensu. Nie ma powodu do kłótni. Każdy zawsze stanie w obronie swoim i swoich znajomych.
sorry ale nigdy nie wiedzialem zeby katmai byl przyjacielem erusa .... on po prostu przyalczyl sie do tych ktorzy wtedy byli silniejssi to bylo dosyc nie lojalne ale za to zachowal sie prawie lojalnie pozniiej ( z tego co wiem to placil a lord erus nie dlatego napsilem prawei) <<(byc mzoe sie myle)
^Awolver^ jest offline  
stary 12-10-2005, 23:02   #218
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Domyślny

no dobra szukali pretekstu ale ja i tak ich nie rozumiemktos tam pisal wyzej ze katmai zaplacil wiec poszli i chcieli go pa bo wiedzieli ze sie nei da...i tak dla zabawy chcieli ubic ? szkoda limitu ;s
stary 14-10-2005, 00:06   #219
Nazg
Użytkownik Forum

Nazg's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Poznań

Imię: Adam/Hoffi
Cool

3lo...hrehrehrehrehr...czytajcie forum.com
chyba przezemnie Br maja przeje**ne

Nazg jest offline  
stary 14-10-2005, 08:54   #220
Suv Dragonslayer
Użytkownik Forum

Domyślny

a mozna jasniej? bo po co wszyscy maja sie meczyc z tibia.com forum jak mozesz tu wszystko strescic >

a co do wojny, to wlasnie erus wypowiedzial wojne aurorze :S jak bedzie cos chcial to nie plaćcie mu nic! bez ksay na runy etc raczej Was nie bedzue huntowal
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania