![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a co do tematu to ZALEZY TYLKO I WYŁACZNIE zalezy od gracza.. po co te spekulacje grrrrrrrrrrrr dobrze wiecie ze kumaty gracz na 30 levelu moze rozwalic 50-60 levka :/ jezeli knajt naprawde nie mialby z nimi szans to nie wybieral by tej profesji, a i z kazdym levelem chodzi sie szybciej nei zapominaj ;] zawsze latwiej jest gonic niz uciekac ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 21-08-2006 o 09:39. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() trzeba byc idiota zeby dac sie zabic 1v1 graczowi na swoim levelu a co dopiero 2x mniejszym.
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Myslisz, ze w Tibii nie ma idiotow?... Chocby ci, co kupili postacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Moim zdaniem najlepszy jest...druid,leczy,bijee itd....
na hunty jak jest wybor ed/ms zawsze biora mnie ![]() ![]() bo co sie bardziej przxyda na huncie? ^.- uh czy sd?jjesli bedzie trzeba uciekac? uh ![]() tam 2xup Vil chyba ![]() mnie kiedys zabil 10 lvl -.- mialem napisane,ze 10lvl ale jak bil mnie jego pro 114 ek to mialem duzo do roboty a ja bez ihow/uhow -.- Ostatnio edytowany przez Mroku - 29-08-2006 o 09:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
eX Moderator
![]() |
![]() Co nie zmienia tego, ze solo nawet by cie nie zadrasnal.
@2x up: nawet allegro userzy powinni miec na tyle skilla, zeby w epoce hotkeyow skutecznie sie leczyc co 3-4 sek.
![]() |
#207 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez móc - 30-08-2006 o 19:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Ej ja nigdy nie wygralem sapera xD
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Qwert Stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Po tym updacie prawie nie mozliwe jest zabicie solo knighta.NP.ja niedawno mialem klopoty z ubiciem 32 knighta :S I to nie z mojej winy.Bo wprowadzili hotkeye i tylko klikac trzeba.Knight moze zabic palka jesli dogoni/trapnie go.Palek raczej nie ma szans z 50 knightem,bo knight na tym lvlu ma zazwyczaj conajmniej 5 bp uh,bohy,t.ring.A pall musi miec bardzo dobre skille.Np.jezeli knight ma gsa i skill powiedzmy 70,a pal skill 85-90 i duzo run to wtedy ma szanse ;] CO do sorca to zeby ubic 50 knighta ,potrzeba ok.90-100 lvla.Inaczej trzeba poprostu trapnac,albo bic i czekac az mu sie skoncza uhy.CO do druida,to druidem prawie niemozliwe jest ubic knighta ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#211 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Na takim levelu wystarczy wand + SD, poza tym rozpatrywanie takiej sytuacji to lekkie przegiecie.
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() pamietaj ze hotkeye dzialaja w dwie strony, czyli knight jezeli nie ma mozliwosci co chwile znikac sorcowi z pola strzalu (miasto, jaskinia) to nie ma zadnych szans bo Sd bedzie latalo rowno co 2 sek i przy takiej roznicy lvl to knight padnie bardzo szybko
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Knight w PvP nie jest gorszy od innych profesji, ale jest gorszy w szybkosci expienia (zdecydowanie!) i to juz jest 'powazny' powod zeby sadzic ze to najslabsza profesja. Wy zakladacie caly czas tylko sytuacje ze sorc i knight maja taki sam lvl i mowicie ze wtedy sorc nie zabije knighta. No tak, to prawda, tyle ze sorc i knight nigdy nie beda mieli tego samego lvla bo sorc expi o niebo szybciej wiec to zawsze sorc ma wyzszy lvl! (zakladajac ze sorc i knight graja w tibie tyle samo godzin)
IMHO sorc zabije knighta wlasnie dlatego ze ma 'duzo' wyzszy lvl grajac w tibie tyle samo czasu co najt.
Ostatnio edytowany przez móc - 31-08-2006 o 08:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#216 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tym razem zalozmy sytuacje odwrotną: sorc gra wiecej w tibie. I co wtedy? Kładzie na dechy skillera jednym strzałem. (skiller = knight, są to synonimy)
Ostatnio edytowany przez móc - 31-08-2006 o 10:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() 50 knight ze skillami 80/80 z gsem w lapie jak dorwie palka to wchodzi jak w maslo oczywiscie jezeli ten ma przecietnie 60 shilda knight ma bardzo duze szance na przezycie a nawet na wygranie duela
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
eX Moderator
![]() |
![]() jaaasne, 30-40-30-40-30-40-30-vita. Tak mniej wiecej wyglada duel knighta z palkiem.
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() 30-dlugo, dlugo nic-hit w arma-dlugo nic-10 exura. Tak jest jeszcze czesciej gdy gracz "palek" potrafi udezyc palcem w klawisz z narysowana strzalka i przytrzymac go kilka sekund.
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
|
![]() W walce PvP knight wrecz zadaje mniejsze obrazenia niz z HMM... >.<
(a jak ofiara ma bardzo dobre eq to nawet mniejsze niz z LMM!!!) Ludzie, zrozumcie w koncu ze melex ssie i zajezdza od spodu w walce z ludzmi. W PvP sie walczy runami, powtarzam: runami. Nawet najt 90% obrazen zadaje z run, ew. exori. I nie mowcie mi ze melex jest dobry bo "ja zabilem 20 palka z fsa na 60/60" itp... Idiota sie zawsze trafi, rownie dobrze ja moge napisac ze tego samego palka zabilem z poison fieldow... >.<
Ostatnio edytowany przez móc - 02-09-2006 o 13:23. |
|
![]() |
![]() |