|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Faaaaaaajne ;P
Tylko po co tak powiekszyles na 3 obrazku Svena i Knopersa? ;P Za ile dni mozemy sie spodziewac nastepnego odcinka? ![]() 30? xD A szczerze mowiac, jak ci idzie w tym robieniu? xD Btw, przemyslales zrobienie watka o mojej okrutnej przeszlosci? ^^ EDIT: Woho, 200 post w tym temacie ;D
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 20-04-2006 o 14:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wyśmienita akcja !! Grafika poprostu boska !! Czekam z niecierpliwoscia na next part.
Wymiatasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. wcale Cię nie poganiam!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Cholera.... no masz racje...tak walczyles o ta pozycje...a usmiercenie Cie tak jak ja chcialem nie ma raczej sensu... Kiedy next part ? JAk zalicze all przedmioty itp, to wtedy bede miec l00z i zaczne robic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Avager wow zrobiles to Fake niema co komentowac bez zmian 10/10 jak zwykle pierw obejzalem przeczytam jakos jutro.
p.s powinni dac newsa ze dokonczyles fake'i i te logo czuje ze bedzie cos co lubie hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Chyba najleprzy fake! A przy najmniej jedan z lepszych! Wielkie GRATZ!!
![]() ![]() pozdr0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajny by byl taki pomysl ze przez to swiatlo przeniose sie w dawniejsze czasy (normalna tibia)... smoki, potowry, itp...
![]() ![]()
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Fake jest piekny
![]() ![]() Lecz...zauwazylem 2 bledy... ![]() 1. Zle wklejeni ludzie (wiem ze sie czepiam, no ale na to tez trzeba zwrocic uwage...) 2. Wtedy jak Ncrash znalazl trupa tego potwora, baradax spowodowal wielkie bOOm a na nastepnym obrazku byla wysadzona malutka dziura... Ocena (a jak myslicie?) WYKONANIE: 10/10!!! ( nie biore pod uwage juz tych zle wklejonych ludzi bo wiem ze czepiam sie o byle co ![]() FABULA: 9.9/10 (poniewaz bylo juz cos podobnego z fake'iem "Noob killer" czy cos takiego..) OGOLNA OCENA: 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Od kiedy to ma cos wspolnego z incerdible noob killer? ![]()
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Nie ma co mówić... Avager jest poprostu Mistrzem w dziedzinie Fake'ów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Brzeziny
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Garrin
Świat: Thoria
|
![]() To jest cudenko !!!!! 100000000000000000000/100000000000000000000
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Polska/Piła
![]() |
![]() Cudo fejk.Bardzo mi przypadl do gustu.Jest orginalny....najbardziej podobala mi sie scenka w ktorej za pomoca komputera ktos otwieral te drzwi,w ktorych zaroilo sie od avali...scenka normalnie rodem z residenta evila 1.....cudenko(film jak i fake,choc fake lepszy
![]() gz for u i czekamY na kolejne czesci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Bardzo ładny fake, z ciekawą fabułą. 10/10. A oto mój pomysł:
Broń a) Energy Concentrator b) Ciężka c) Broń ta wysysa energię życiową z przeciwników. Po pełnym naładowaniu wystrzeliwuje potężny promień energii. Możliwe naładowanie broni przed walką, a dopiero potem wystrzelić. Można też użyć specjalnych baterii, które są jednak drogie i bardzo rzadkie, gdyż wykonane są ze stopu wielu rzadkich metali. Istnieje także specjalna modyfikacja, dzięki której posiadając odpowiedni sprzęt można uleczyć samego siebie* d) +Ogromna siła +Przy wysysaniu energi życiowej z wroga, zerowe koszty -Długi czas ładowania -Bardzo ciężka -Drogie baterie *Modyfikacja ta, pozwala pobierać energię życiową wroga i zmienić ją w specjalny zastrzyk, który dodaje energii i odnawia siły, a także przyspiesza gojenie ran. Ma także jedną wade. Jeśli przedawkujemy, w złości możemy stracić kontrolę nad sobą. Zalecana dawka to jedna strzykawka przez pół godziny.
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
A ja chciałbym żeby zbanowali wszystkich debili, noobów itp. Ale niestety to się nie zdarzy. Tak jak twój występ w tym fake. Tak myślę, przesądzi to Avager. Poza tym tą oceną dowodzisz tylko swojego kretynizmu. Tzn. lizusostwem. Pajac... @topic Pospiesz się troszeczkę z next partem, to jest świetne.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Świat: saphira
![]() |
![]() to jest tkz. dupolizacz
![]() co do fake jest ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() 9,5/10 ponieważ nie jest w moim stylu... lubię raczej krótkie Fake'i, ale śmieszne. Po prostu nie lubię tego typu fabuły. Wykonanie mistrzowskie, ale sporo literówek w tekstach. Nie zrażaj się moją oceną.
Zakład, że 999 noobów z forum typu "99999999999999999999999/10" zaraz będzie próbowało mnie zabić ![]() ![]() A taka malutka prośba - jakaś rólka mała dla Mattiza by się znalazła? |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() NIE ODŚWIEŻAJ TEMATÓW SPRZED 2 MIESIĘCY.
Dziękuję, go to hell and never come back... |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Czemu ma nie odswiezac ? Temat jeszcze zyje (przynajmniej fake)...
Jest tworzony powoli ..ale tworzony (na zmiane z innymi + dzielenie czasu na inne czynnosci , typu wypad z dziewczyną gdzieś nad jeziorko, bądź też do kina lub na miasto (pochłania to 70% mojego czasu) oraz jakies inne gierki (10-30% czasu)... proste ![]() Ale fake nie umarł. |
![]() |
![]() |