![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zmarszczony Fredzik
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() wystarczy miec wiekszy lev i juz se koles mysli ze cos osiagnie tym
![]() 22:38 Lord Arcticus: kupie hmm 22:38 Lord Arcticus: za 1.5 k 22:38 Zezowata Marysia: slepy jestes deklu pisze ze za 2k 22:39 Lord Arcticus: a wiesz ze priice list jest 1.5 k 22:39 Lord Arcticus: ? 22:39 Zezowata Marysia: A WIESZ ZE MAM TO W DUPIE ? 22:44 Lord Arcticus: jak ty sie ****o 22:45 Lord Arcticus: odzywasz 22:45 Lord Arcticus: Hunted. 22:45 Zezowata Marysia: s*******aj 22:45 Lord Arcticus: nie stosujesz sie do price listy 22:45 Lord Arcticus: xD 22:46 Lord Arcticus: ZAN TP no nieladnie lordzie nobie tak mi tu bluzgac i jeszcze klamiesz ze jakas price list jest oj nieladnie -.- jeszcze mam 2 filmiki jak lorda ubili ![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Świat: Nebula
|
![]() @Fred21
ja tez nie u ciekam bo po co ? jak mnie za***ia to pisze do ludka albo terta xD i wystarczy przynajmniej jak do tatad wystarcza ![]() dawno temu sqeeny za***al mnie na poh`u ludek wtedy nic mu nie mogl zrobic a teraz sqeensy padl 2 razy ;D a no i gadac glupoty ze nie ma price listu jak ktos nie umie szukac to nie znajdzie otoz jest price list i zapiamietaj szukanie nie boli ^^ http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1064369
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 27-02-2006 o 11:28. |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
|
![]() sluchaj panie djmtv kimkolwie jestes
![]() ![]() jesli ktos niejest zainteresowany niech niepisze domnie proste nie ? A propo bede selowal ta postac moze ktos jest chetny ma prawie 37 mlev ... idealny uhmaker... |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Exiva
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Kiedys Lord mnie o***ał, wysłałem bp hmm bo chcial kupic ja wyslalem first bo wiedzialem ze mnie nie oszuka... a jednak ;/
|
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord jest udany kiedys dawal na siłe inva do swojego domku a potem czyscil domek twierdzac ze ktos go o***al no i niestety david gwardzista w***al sie w gowno
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() może ktoś napisac co to sie ostatnio podziało ..?
część Rebirth założyła i dołączyła do innej,nowej gildi.. PS. Zrobiono anihilatora i d helmet questa. GZ dla całej ekipki ! |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na jakiej podstawie twierdzisz ze lize dupe ludkowi ? bo co to jest moj sasiad i znamy sie od dobrych 10 lat to musialem mu wilizac dupe aha oczywiscie bez bluzgania na innych rozmawiac nie umiesz to jest wlasnie kozaczek na forum ^^ gratuluje inteligencji jak ci brakuje argumentow to obrazasz innych ![]() EOT
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
spokojnie i poco te nerwy -.- wiesz mnie to zabardzo nieobchodzi co ty robisz z jego zadem ale czasem prawda boli ;/ ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis poprawil mi sie dzien jak zobaczylem na stronce jak apo najwiek pa na nebuli chapnal deda ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez FRED021 - 01-03-2006 o 15:12. |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
widzisz a mnie obchodzi jak ktos mnie obraza wiec lepiej zebym cie nie spotkal bo tez cie zabije za to lizanie dupy nie wiem co chcesz od apo~ i jego pa kolejny polak co lize dupe swe ![]() ![]()
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Lord Sieba
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 50+
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Weźcie się już nie kłóćcie to nie miejsce ani czas na to. Większość ma racje teraz jest mniej więcej takie Pa jak za czasów Phy z tym, że role sie pozmieniały nie mówie oczywiście o wszystkich, ale niektórzy tacy są. Druga sprawa jestem ciekawy co zrobi Rebirth i reszta, Del Nabo zadeklarowało wojne prawdopodobnie całe Phy tam dojdzie. Powoli zaczynaja być coraz częściej online. Jednym słowem miało byc lepiej, a powolótku jest coraz gorzej chociaż jak widać coraz więcej osób jest online i dużo osób robi nowe postacie lecz jeśli nie wygracie tym razem wojny to wszystko przepadnie.
A tak na marginesie GRATZ zrobienia Anni i Demon Helmeta. I gratz tak szybkiego wybicia się z levelem, a szczególne gratulacje dla Koqu, który pokazał, że naprawde potrafi expić. Pozdro All. Ostatnio edytowany przez Sieba - 02-03-2006 o 14:24. |
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przykro mi, taka prawda... Signed. |
|
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() djmtv moze i sqe jest dlaciebie lepszy wkoncu dawal ci 2k za bp hmm dobra cena.. zabardzo mnie to nieinteresuje poprostu juz niewnikam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to co sie tyczy del nabo to jakas ostra paranoja ! Widac ze wiz podejmnie wszelkie srodki zeby wygrac te wojne .. moze wrescie pomyslal ![]() NO jasne ze powinno wygrac del nabo przynajmniej szwed czy brazol nieubije cie za zabicie mu zerka olol ![]() Ostatnio edytowany przez FRED021 - 01-03-2006 o 23:08. |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Szczeze ja tez jestem za Del'Nabo i tez wole Trzymac Z szwedami bo to co teraz sie dzieje na Nebuli to jest istne szalenstwo gdzie sie nie rusze leci ktos z Reb albo gdzie nie pujde ktos expi np. Tomby. Szczeze zmienilem serwer tak jak kolega ale nie jedynym powowdem bylo to ze ludzie z Reb sa wiekszymi PA jak szwedzi 2 powod to wczorajszy hack tak to jest jak sie kozysta z dziwnych stron fanowskich o Tibi ;]
![]() Edit;] znajac zyje zaloguje sie i zaraz ktos do mnie napisze Hunted ;]. i jeszcze maly przyklad PA na nebuli Blaze El'dontre Expil na Pohu z Wosem the joke i zobaczyli Lapke of Fear spytali sie czy expi na pohu po czym przylecial 70+ royal nie pamietam nicka i ubili Blazego no cos na tym serwerze nie ma przyszlosci ![]() Sryy za ortografie i bledy ;] Ostatnio edytowany przez Dregar - 02-03-2006 o 08:42. |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Gadanie ze ejst gorzej niz bylo jest bez sensu i nieprawdziwe. Jestem przekonany ze 85 % z was nawet nie gra od poczatku a pamieta tylko okres krotko z przed wojny, gdzie swe probowlai byc mili i w ogole ze to Reb najgorsi. Wypadki sie zdarzaja wszedzie, jednakze palce jednej reki nei starczylyby wyliczenie tych wypadkow.
Mi sie wydaje ze ludzie oczekuja nie wiadomo czego, ot co. A ze hunta masz? Jestem przekonany ze mniejszy lub wiekszy powod byl, a jaka kto ma granice od tego zeby rpzymknac oko do tego zeby zabic to ja juz nie wiem. |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
|
![]() webi moze i niegralem od poczatku ale pamietam jeszcze te czasy kiedy akva byl nr1 zanim jeszcze dostal 2 bana
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() I co chcesz mi powiedziec ze wtedy bylo lepiej?
Hmm, to zasugeruje dwie rzeczy, albo byles providerem kogos z phy, albo z nimi dorbze trzymales, badz tez nie osiagnales takiego lvla zeby sie toba zainteresowali. Albo po prostu miales fuksa i nie wchodziles im nigdy w droge. |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Pamietam Poczatki serwera jak biegaly 40 lvl wtedy tak naprawde zaczela sie moja droga z tibia i wtedy nie przywiazywalem uwagi do tego czy ktos jest swe pl czy br ani ze mnie ktos zabijal ale w czerwcu jak gralem i mi sie chcialo to nie bylo tak ze jakis swe mnie bil za nic a inna zecz swe huntowali wiekszosc moich znajomych i nadal uwazam ze teraz jest gorzej jak bylo.
Tych przypadkow jest moze faktycznie malo ale maja wieksze lub mniejsze znaczenie dla ludzi, dla mnie maja wieksze moze kiedys patrzylem na to jak "noob" i dlatego teraz odczuwam te pomylki Bardziej jak kiedys ale ponad 70% mudzi z mojego vipa ze mna sie zgodzi ze kiedys bylo lepiej. tak apropo to jeszcze nie mam hunta bo nie zasluzylem sobie nieczym ale i tak zmieniam swiat ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fredo21
jak nie grasz to po co tu wogle sie wypowiadasz @ 2 smiesza mnie osobiscie gatki typu ze kiedys bylo lepiej ![]() a teraz jest gorzej gram od kat ten server powstal i wiem ze bylo zle i nie bylo lepiej nic dziwnego ze jest pa bo jest wszedzie tylko na no-pvp nie moga was zabic ![]() raj dla noobow jak komus nie pasuje nebula refugia was wita bawcie sie tam i nie komentujcie nebuli nikt zwas chyba nie liczyl na server bez pa bo to taka sama utopia jak komunizm ktory mial byc taki za***isty rebirth teraz nadrabia stracony czas na wojnie jak oni musieli walczyc wy moglscie expic teraz jak oni chca zrobic lvl to nie moga bo musza puscic nizszy lvl na poh czy of bo to nizszy lvl potrzebuje expa bardziej ? osobiscie jak bym ryzykowal (padl kilka razy na wojnie ) to teraz bym sie nie zastanawial tylko kazdego kto sie mi wbije na exp po protu hunt nic wiecej bo wszyscy gadal jakie rebirth nie jest cudowna bo walczyli za was jak wygrali to sa zli bo wam nie daja expic to jest hipokryzja poprostu moim zdaniem w dupach wam sie poprzewracalo i na 40lvl chcecie przestawiac 100 lvl i to koqu mela czy apo maja sie dowas dostosowac ? nie jest moze idealnie na nebuli czego dowodem jest maly rozlam w rebirth mniejsza z tym o co poszlo ale napewno i to napewno nie jest gorzej niz za czasow phy EOT to jest proprostu smieszne nic wiecej dla tych wszystkich co im nie pasuje niech sie rusza na rubere / morgane / galane / furore i zobacza ze tam tez jest pa a jak im to przeszkadza ze nie moga sobie swobodnie podstakiwac do lepszych to wlasnie po to wam cip oferuje servery no pvp jeszcze jedno moze wam opowiem jak ja i ludek znalezlismy sie tu taj na nebuli o toz dawno temu gralismy sobie na shiverze i tam zrobilismy 2 knightow po 2 miesiachac Ludek (Adra corleone ) i ja (su***a corleone) bylismy 2 i 4 w axe fighting na shiverze sreszta su***a dalej jest w top 30 mimo ze juz tam dawno mnie nie bylo ale dostalismy hunta od kilku hlvl dokladniej 10 osbo na lvl 90-100 zaczelo nas gonic powod ? jeden tylko jeden "za wysokie skille" i co mielismy zrobic ? nie dalo sie nic zrobic w walce 40lvl vs 100 xD i musielismy odejsc
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 02-03-2006 o 14:58. |
![]() |
![]() |
#219 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
1. Apocalliptusa 2. Lapka of Fear 3. Gohoode(co do tego ja mam swoje powody) /\ wymienieni są od największego PA do najmniejszego zła. Choć widać, że nowy lider reb~ ma server w ***** i zależy mu tylko na expie, żal.pl... No, i price lista by się przydała... Jest ich więcej, nie dodałem "random noobs" do tej listy, bo posta by nie starczyło... |
|
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() @up
Nie sadzisz, ze wymagasz troche za duzo ? Reb~ jest prosto po wojnie i wiadomo, ze chcieli podexpic, gdyz mogli sie spodziewac ze Wizz tak latwo nie odpusci ( co sie zreszta stalo). Zeby wprowadzac na serw dobra price liste to trzeba miec silna pozycje na serwie, czego Reb~ brakowalo. Ja gralem na Nebuli od samgo poczatku ( z przerwami i ze zmiana charow). Pamietam pierwsza wojne , wielkie(?) powstanie, wojna Phy~ vs. Lithum. I jezeli mi ktos powie ze kiedys, jak panowalo Phy~ bylo mniejsze PA niz teraz pod panowaniem Reb~ to to go nazwe klamca, lub kims kto gra krotko na tym serwie, a tym panom juz podziekujemy. Mam nadzieje ze del'nabo nie pokona Reb~ tak jak nie pokonalo Phy~ kiedys. Powodzenia panowie( i panie? ![]() |
![]() |