![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @ligus
kur*...ok ok srry kurczątko...nie pozwole ci odejsc...zrobiles takie skille aby odejsc??tyle ***a*...ok jeszcze raz:tyle baaardzo dlugich dni na skillowanie straciles i chesz odejsc?lol ![]() @ktos tam napisal ze ten popiera czity,kto sam ich uzywa nie uzywam zadnych czitow procz jednego...ale go pewnie 90%polakow uzywa mam mapki odkryte(ale nie wszystkie) i to all ![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobra jesli chodzi o moje odejscie to sobie niezle joke zrobilem XD
Nudzilo mi sie nie mam narazie zamiaru odejsc po co mialbym odchodzic?? A kto jak nie np taki Rekin, Navus, Moradin, Potus, Lenidas, Lady Dram, Rycerski, Hydrant i wiele innych no i ja zadba o zdanie o polakach na tym servie ;] Chcialem was oderwac od tego tamtu z tymi cheatami Proponuje go juz zamknac i grac spokojnie PS: Fajnie zrobilem niektorych w konia XD hehehehe PS2: Joke Joke Jeok i jeszcze raz Joke PS3 : NIE ODCHODZE Z SILVERY
#203 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to kurde nie wiem co powiedizec ligus grtz
![]() @ rekin tez to mialem ale tam nie ma map nowych terenow to ja to usunelem ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @ligus
-.- @Taube eeee mam podejzenia kim gralas... powiedz szczeze czy jednym z twoich postaci nie byla: "Kwasna PIkla"?? czekam na szczera odpowiedz Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 16-02-2006 o 09:59. |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol rekin ale zes sie rozpisal,
a co do ligusa, to miales dobry opmysl bo sie rozluznila atmosfera ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() nie Rekin
![]() na silverze miałam wyłącznie jedną postać i nie miała ona tak 'zje.' nicka ![]() poza tym grałam kobietą, nie facetem ![]() mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj nie używajcie największej czcionki gdyż mi po oczach razi, dobrze? jeszcze jedna taka jazda na cały ekran max' czarnymi literkami a się wścieknę to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_- d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 16-02-2006 o 10:20. |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() [quote=Taube]nie Rekin
![]() na silverze miałam wyłącznie jedną postać i nie miała ona tak 'z***.' nicka ![]() poza tym grałam kobietą, nie facetem ![]() mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj nie używajcie największej czcionki gdyż mi po oczach razi, dobrze? jeszcze jedna taka jazda na cały ekran max' czarnymi literkami a się wścieknę to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_-[quote=Taube] d.Taube DOBRZE JUZ NIE BEDZIEMY PISAC TYMI DUZYMI LITERAMI XD
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 16-02-2006 o 10:23. |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() ]OK JEZELI WY PRZESTAJECIE TO JA TEZ JUZ NIC WIECEJ NIE NAPISZE WIELKIMI LITERAMI. I NIE JESTEM DZIECKIEM DZIECIAKU. I NIE BEDZIESZ MI NIC ROZKAZYWAL BO NIE JESTES MODKIEM. JEZELI MODEK POWIE PRZESTANE JEZELI NIE TO NARA DZIECIAKU!
Ostatnio edytowany przez poreda - 16-02-2006 o 10:29. |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() @ Ligus
LOL? ![]() ![]() @ Rekin LOL? ![]() @ Taube No coż jak zawsze potrafisz dowalic ( ![]() ![]() Powiedz kim ty gralas jesli od czerwca nie grasz, to mozliwe ze cie pamientam bo sam zaczolem grac w czerwcu ![]() @ Poreda LOL?LOL? Hmm o czym by tu napisac....(?) TRiopa na rooku usushshauah ![]() ![]() ![]() ![]() Ja niekorzystam z map, lae ogladam filmiki i mam duzo osloniete xD
"Nie ma rzeczy niemożliwych" Jestem super ![]() ![]() Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 16-02-2006 o 10:31. |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol ale masz problem, co do najwiekszej czcionki to ja pisalem i pisze 6 a najwieksza to jest taka o wlasnie tak wyglada siodemka pokazac inne wiec nie mow ze piszemy najwieksza
a tak pozatym to mozna pisac normalnie ale to aby oddac charakter wypowiedzi oraz aby tego nie przeoczyc bo co duze toprzyciaga wzrok to chyba normalne
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() żart Dolora przejdzie, jak poprawi cytowanie XD
wyraźna dziecinność poreda jest zauważalna na kilometr dzięki temu, że się tak afiszuje ![]() @Narkoman duża czcionka odpycha lekko powiększona o jeden stopień zwraca na coś uwagę, lecz jeśli jest w największych rozmiarach, to człowiek ma ochotę jej w ogóle nie czytać i ją dosłownie olać ![]() ![]() problem ma raczej ktoś, kto pisze dużymi literami ![]() gdyż jeśli jest zmuszony do takiego środka 'perswazji' świadczy to o nieumiejętnym przekazaniu swych myśli normalnie, a przynajmniej na tyle, by ktokolwiek zwrócił na nie uwagę i wziął sobie do serca ![]() to co duże nie przyciąga wzroku, lecz zasłania wszystko inne ![]() @Markizek no.. trochę wątpię, gdyż pewnie nawet nie mieliście pojęcia, że polakiem byłam ![]() ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Toruń
Imię: Maiev Silverblade
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lucid Dreamers
Poziom: 32
Skille: Wand/23
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Ehh Ligus , jeśli chodzi o bany na Silverze to nikt i nic nigdy nie przegoni br... nie słyszałem ilu polaków dostało bana na tym servie ale br... w ostatnich miechach , doroteiazenho , hunkzenho , pipaozenho ( znany już jako PipaoSilverheart ) a gdzieś około czerwca ubiegłego roku bana na miecha dostało 3/4 wszystich hlvl ( m.in tutor Aikauzenho
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() No ale co ci zaszkodzi podac nicka
![]() Fakt duze liter az odrzucaja na 1km ![]() ![]() @ Narkoman ale nie musisz pisac takimi literami ze 2 wyray zajmoja pol ekranu bo tobie to nieprzeszkadza a innym przeszkadza ![]() Narazie niema oczym pisac ![]()
#215 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra dobra..
skończmy już z wielgachnymi literkami - i pisać nimi i mówić o nich ![]() @Markizek oj szkodzi szkodzi ![]() ![]() poza tym to by znaczyło, że łatwo zmieniam swoje wcześniejsze postanowienia ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
|
![]() co wam kurde sie stalo, kto powiedzial ze pisze takimi literami. raz w zyciu cos napisale tak, bo uwazalem to za poprawne i tego sie bede trzymal
są rozne rodzaje trzcionek i chyba do czegos one słu ż ą, wiec aby sie nie marnowaly to chyba ra na jakis czas mozna je uzyc. PS tak wlasciwie po co to napisalas teraz tylko znow jakies nie porozumienia sa. sry ale jak dziecko tak jak gdzies napisalas ""mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj nie używajcie największej czcionki gdyż mi po oczach razi, dobrze? jeszcze jedna taka jazda na cały ekran max' czarnymi literkami a się wścieknę to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_-"" to zgadzam sie rowniez mozna powiedziec ze ty tez jak dziecko sie zachowujesz bo cos ci nie pasuje i od razu w ryk ( no to moze zbyt brutalnie powiedziane ) od razu cos mi nie pasuje i trza to naglosnic. BYs tego nie pisala i byly spokoj PS2 mialem cie za inna osobe do dzis ranka ![]()
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mmm.. Ja juz wiem chyba kim ona grala, zdaje mi sie ze takim palkiem, i kiedys gdy do niej napisalem ku*** to zaczela sie burzyc ze poda mnie do gma... LOL
|
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie
![]() ![]() poza tym nigdy się nie burzę od tak, tylko (może nawet zbyt cierpliwie XD) staram się komuś coś wyjaśnić jeśli się mnie doszukujecie gdzieś na silverze, to radzę w okolicach thais ![]() ![]() edit: khem.. poza tym ciebie poreda mogło wtedy jeszcze nie być na serwerze ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 16-02-2006 o 11:32. |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, jak cos na silverze zaczynalem tak jak wszyscy Rekin i reszta i gdy ty zbieralas rozwalone skrzyn ki do plecaa z mysla ze je sprzedaz ja stalem pod Gh Red Warriors (Najlepszej Gildi Polskiej), i trenowalem skille, to nie moja wina ze hakneli mi chara, a jezeli jestes the best to jaki mialas najwiekszy lev w calej twojej tibijskiej karierze.... ?
P.S Nie powiedzialem do niej ze jest kur** tylko powiedzIalem zdanie+ku***/ |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe
skąd wiesz, z jaką myślą mogłam zbierać skrzynki do plecaka? może przyświecały mi inne cele? :> z tego co widziałam, to chyba bylam wcześniej na serwerze niż Rekin ![]() i to przeszło o miesiąc, więc mogło być na odwrót ![]() tak więc, gdy wy dopiero zaczęliście się rozkręcać, ja sobie przestałam grać w Tibię, a z tego co widzę, trochę jeszcze osob z którymi się trzymałam też już odeszło ![]() więc trochę to dziwne, aby ktoś, kto jeszcze nie zrobił sobie charka, mógł tam stać, podczas gdy druga osoba już dawno była na mainie ![]() poza tym - mam pytanie, czemu uważasz, że jestem 'the best'? gdyż ja tego nie powiedziałam ![]() jedyne co powiedziałam, że gdybym grać nie przestała, to miałabym jedne z najlepszych skilli pewnie i to bez ani jednego makro/cheata takie zdanie, to pewnie bym śmiechem zbyła ![]() d.Taube
![]() |