![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() _./
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Pozatym kręciłeś filmy m,imo tego że zazwyczaj filmy kręcone z perspektywy Knightów nie są Ciekawe twoje były niczego sobie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
co masz na mysli ze mam za dlugi jezyk?? poucz mnie to bede wiedzial o cyzm nie gadac :>
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#204 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
^^ Pomyśl, a jak nie to pisz na gadu ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
~Yours Jojo
![]() |
#206 |
Guest
|
![]() mowiac o dlugosci trwania wojen w stosunku do servera....gral ktokolwiek na Nova? to nic nie mowcie...bo ten serv jest mlodszy tylko od antica, a wojnsy sa non stop od samego poczatku, czasem nawet 2 oddzielne wojny miedzy silnym gildiami...
|
![]() |
#207 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Cytuj:
Nikt mu nie liże dupy.... JA wyraziłem swoje zdanie... łatwo mówić Kidlex jest zły Kidlex robi pa Kidlex ma kumpli na h lvl i moze sie sadzic ,ale wystarczylo z nim pogadac i wszystko sie zmieniło ![]() |
|
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Poland
Świat: Nova/Aurea
|
![]() Cytuj:
Me Me ME ! ja gralem na nova, ale nie ma co compare tych dwoch servow. Dwa inne swiaty, na nova znacznie wiekszy poziom gry, "lepsza grywalnosc" tam ilosc graczy na servie nie schodzi z 600 w krytycznych porach dnia i nocy. ![]() moze gdyby nie ta wojna na aurea moglibysmy im choc w malym stopniu dorownac ![]() Wojny na nova? hehe mile wspomnienia, przez jedna z nich znalazlem sie na Aurea! Dostalismy hunta 4ever(Final Heaven)! xD. ahhh tylko brac przyklad z tamtejszych wojen... pozdro |
|
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Calkowicie sie z Toba zgadzam ![]() Btw walil ktos ferumbrasa czy jak to sie tam pisze??? Btw2 Co myslicie o moim pomysle na zrobienie Annihilatora? Ktoregos razu idze ekipa przed save servem, i jak sie pojawia info ze za 5 min serv padnie prosze sie wylogowac etc... to oni sie wbijaja do anni roomu ze ssa na szyi i m ringami (teraz to nie problem bo sie uhy pod hotkeye ustawia) i czekaja na jakis piekny dzionek az jakas ekipa sie bedzie wybierac na questa i wyczyszcza juz room to ta ekipa sie wbije i bedzie miala prosta droge do free nagrod xD Niestty watpie ze komus sie bedzie chcialo czekac miecha zeby jakas ekipa sie zdecydowala ![]()
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ToMuS_Aurea - 07-08-2006 o 20:40. |
|
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ~Yours Jojo
![]() |
#213 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() niestety, twój pomysł na Annihilator nie zadziała, bo po wylogowaniu się w "quest roomie" team zostałby przeniesiony do świątyni, a jak GM by sie dowiedział, dostali by bana za game weakness abuse (30 dni+warn/delete).
Źródło: Tibia Manual /Kosher |
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
skad wiesz? ![]()
|
![]() |
![]() |
#216 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#217 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Ferumbass jest to boss, który pojawia się chyba w formie najazdu.
Taki "remake" wydarzenia z przed lat, gdy bossy nie istanaiły, a Ferumbass był to potwór sterowany przez gracza. Polecam przeszukać WoT jeśli chcesz zobaczyć screeny. Mam nadzieję że wyjaśniłem. /Kosher Pig |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Theruviel:
Aug 11 2006, 01:03:19 CESTKilled at Level 114 by Astromany and by Ulrig I po co mnie atakujesz pod dp? Nawet wam sie nie udalo mnie zabic jak bylem w trapie, a was bylo z 15~ + banda nobow ktora tez mnie atakowala. Zal.pl Btw: Theruviel, szybko uciekales... ![]() Hail RoM _./
![]() |
#220 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ryin van Hellsing
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dangerous Mind
Poziom: 90
Skille: 85/78
Poziom mag.: 7