Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-07-2006, 13:56   #201
[email protected]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch

Lepszy Lepper niźli Giertych. Lepper to prosty chłop, ale inteligencji trochę trzeba, żeby zdobyć parę milionów głosów. A przynajmniej nie jest faszystą.
Roman Giertych nie jest faszystą.My nie popieramy faszyzmu, nazizmu ani komunizmu jesteśmy temu przeciwni.
Cytuj:
Jak widzisz, nie wygrała lewica, a i tak państwo coraz bardziej popada w ruinę.
Powiem szczerze i podam kilka przykładów, bo nie chce mi się rozpisywać.

Centralne Biuro Antykorupcyjne.
Walka z sektami.
Stawianie spraw Polski na pierwszym miejscu.
Narodowy Program Wspierania Rodziny - na razie, becikowe zobaczymy, co będzie dalej itp.
Płatne studia mają być tańsze od przyszłego roku. - Będzie do nich dopłacało państwo.
Dopłaty do paliwa rolniczego.
Promowanie polskiej żywności.

ITP.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [email protected]
Dokładnie przez to, że nie postawie przecinka lub zamiast "ó" dam "u" nie mogę nazywać się patriotą lub Polakiem. Zastanów się Ghost Nieudany, co ty piszesz to, że się pomylę lub zapomnę przecinka nie jest efektem zwyczajnego lenistwa. A odnoście Polskiego Języka - kocham swój język Ojczysty i jestem dumny z niego czasami popełniam błędy, ale gdyby ludzie popełniali tylko takie błędy to w Polsce by byli sami Święci ludzie. Więc się do tego nie przyczepiaj nikt nie jest nieomylny i staram się nie popełniać błędów ortograficznych, ale nie zawsze to mi wychodzi.

Cytuj:
Czyli jestem święty. Błędów ortograficznych nie popełniam prawie nigdy. I to mówi katolik - wiesz, że mnie ani nie kanonizowali, ani nie beatyfikowali? Czyli chyba bluźnisz.
To jest metafora to, co napisałem. I nie traktuj tego dosłownie!!!! Chodzi mi o to, że gdyby ludzie popełniali w Polsce tylko błędy ortograficzne, czyli nie było by oszustw, włamań kradzieży morderstw itp. to ludzie w Polsce byliby święci. Przeczytaj to pomyśl nad tym, co napisałem i zrozumiesz, o co mi chodzi.

Cytuj:
Taak, jednostki z MW może nie popierają faszyzmu. Ale 'dowództwo' już tak. A jednostki są ogłupione - tak samo było z III Rzeszą, jeśli się nie mylę.
Nie masz racji czytaj wszystkie komentarze!!!.

KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ

Rozdział I RZECZPOSPOLITA

Art. 13.

Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.

Cytuj:
No właśnie. A Radio Maryja to też sekta. Sekta wieluset tysięcy moherowych beretów, otumanionych - jak w sektach! totalna manipulacja! - przez szanownego Rydza. I katolicyzm też możnaby nazwać sektą, tyle, że na dużo większą skalę. I tak, jestem katolikiem, ale staram się wypowiadać obiektywnie.
Pisz lub staraj się pisać fakty a nie twoje domysły czy rozważania.
Akurat w kwestii Radia Maryja nie mam zbyt dużo do powiedzenia gdyż jak pojadę do babci raz na miesiąc ( mieszka bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania) to u niej idzie Radio Maryja czasami i w radiu tym słyszałem tylko Msze Świętą , Różaniec i Katechezę co w moim przekonaniu jest rzeczą dobrą.

http://www.radiomaryja.pl/info.php?co=ramowka

Cytuj:
Ja za kraj nie zamierzam oddawać życia, bo to głupota. Kraj to fikcja. To abstrakcyjny wymysł. Racja, łączą nas język, historia, kultura, w dużej części wiara, terytorium... ale ja nie czuję bliskiej więzi z nikim z tego kraju. Poza rodziną i przyjaciółmi.
Wiesz, kiedy zazwyczaj oddaje się życie za kraj wtedy gdy się go broni przed najeźdźcą który chce zawładnąć i zniszczyć nasz kraj przykład II wojna światowa polscy Patrioci i Nacjonaliści oddawali życie za kraj w sposób walki o niego ale także w sposób zachowania polskiej kultury i tradycji potajemnej nauki w szkołach (konspiracja) itp.
zajac465@o2.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-07-2006, 13:56   #202
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protar
Powiedz mi jaka jest roznica pomiedzy szafa i toaleta? Zapewnie nie wiesz wiec ci odpowiem do szafy sie nie sra.
Powiedz mi teraz o czym tutaj toczy sie dyskusja, o wartosciach narodowych czy o poprawnosci pisowni?
A czymże język polski nie jest, jak częścią wartości narodowych?
Widocznie jestem naprawdę staroświecki. Mam to w dupie, zacznij pisać z błędami albo mów na wszystko wkoło "badzia-badzia", widać, że jesteś typową wodą na młyn polonistów takich jak ja.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgrim
Inną sprawą jest to że czarni powinni żyć w afryce, biali w europie a żółci w azji i ameryce.
Wiwat wolność obywatelska i możliwość zamieszkania gdzie się żywnie podoba!
Ale wiesz? Ten podział mógłby się sprawdzić - Murzyni, biali, Azjaci i Indianie na całym świecie, a takie nazistowskie miernoty jak ty w specjalnie wydzielonych zakładach.
Nie ma ABSOLUTNIE żadnego powodu żebyś dyktował KOMUKOLWIEK gdzie ma mieszkać, o ile jest normalny i nie stwarza zagrożenia dla otoczenia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zajac
Roman Giertych nie jest faszystą.My nie popieramy faszyzmu, nazizmu ani komunizmu jesteśmy temu przeciwni.
Ale bardzo jesteście skłonni, by wyizolować Żydów, homoseksualistów, czarnych, żółtych i czerwonych od samych siebie, prawda? Bardzo piękne idee reprezentujecie. Grunt, to propagowanie samych siebie, prawda?

Panu zającowi i Morgrimowi zacytuję pewne bardzo miłe twierdzenie, adekwatne do ich postawy i mózgów:
"Gdybym nie miał w sobie miłości, byłbym jak cymbał brzmiący"

Wątpie, byście wiedzieli, skąd ten cytat w wersji wolnej.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 02-07-2006 o 14:05.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 14:17   #203
Morgrim22
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 06 2006

Domyślny

"Ten podział mógłby się sprawdzić - Murzyni, biali, Azjaci i Indianie na całym świecie, a .... nazistowskie w specjalnie wydzielonych zakładach."- masz świętą rację!! Jestem za!! Tylko nie w zakładach lecz na jakimś ściśle określonym terytorium (może być jakaś wyspa),,, i zobaczylibyśmy wtedy kto by przetrwał... Czy takie " nazistowskie miernoty" jak ja czy tacy "ynteligentni" ludzie jak ty...
Morgrim22 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 14:25   #204
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
btw, czemu Wieszoka z małej napisałeś!? xD
Czuje się urażony styku
Cytuj:
No właśnie. Ale wyobrażasz to sobie, w społeczeństwie zdominowanym przez rasistów, homofobów, mohery, skrajnych prawiczków, jak Fuehrer Giertych...
za 4 lata powinien zmienić się rząd, za 6 teoretycznie skończe studia, nowy rząd będzie miał 2 lata by Polska się przekształciła na tyle, by wyjazd po za granice RP wyleciał mi z głowy
Cytuj:
katarynka...
Cytuj:
Walka z sektami.
Stawianie spraw Polski na pierwszym miejscu. Bo naród najważniejszy!...
Narodowy Program Wspierania Rodziny - na razie, becikowe zobaczymy, co będzie dalej itp. Blah, kasa się nie bierze z nieba...
Płatne studia mają być tańsze od przyszłego roku. - Będzie do nich dopłacało państwo. patrz UP
Dopłaty do paliwa rolniczego. patrz UPx2
Promowanie polskiej żywności. Tym chyba zajmują się prywatne firmy, bo rząd jakoś palca to tych akcji nie przykłada...
Cytuj:

Art. 13.
Pocytujmy sobie:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rozdział I, Art.1
Rzeczpospolita Polska jest dobrem wspólnym wszystkich obywateli
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rozdział I, Art.25.1
Kościoły i inne związki wyznaniowe są równouprawione
a opropos "radia 666fm"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rozdział II, Art.31.1-31.2
Wolność człowieka podlega ochronie prawnej
Każdy jest obowiązany szanować wolność i prawa innych[...]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rozdział II, Art.32.2
Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rozdział II, Art.53
Każdemu zapewnia się wolność sumienia i religii
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rozdział II, Art.57
Każdemu zapewnia się wolnosc organizowania zgromadzeń i uczestniczenia w nich[...]
Cytuj:
zobaczylibyśmy wtedy kto by przetrwał... Czy takie " nazistowskie miernoty" jak ja czy tacy "ynteligentni" ludzie jak ty...
My, Wy byście znaleźli kolejne podziały między wami na wysepce...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 14:36   #205
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Podsluchy i inwigilacja rox.
Cytuj:
Walka z sektami.
W jaki sposob sekty szkodza interesom Polski?
Cytuj:
Kazdy rzad zawsze tak mowil..
Cytuj:
Narodowy Program Wspierania Rodziny - na razie, becikowe zobaczymy, co będzie dalej itp.
Buehueheu becikowe... Idzie na to kupa kasy ale tak naprawde te 1000 zl to prawie nic. Starczy moze na alkohol na chrzciny.
Cytuj:
Płatne studia mają być tańsze od przyszłego roku. - Będzie do nich dopłacało państwo.
Nie panstwo, a podatnicy.
Cytuj:
Rolnicy to jakas wyzsza rasa czy co? Zamiast finansowac ciagle rolnikow wlasnie ta kasa moglaby pojsc na finansowanie studiow.
Cytuj:
W jaki sposob dokladnie?
stary 02-07-2006, 14:43   #206
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Slogany...

Cytuj:
Powiem szczerze i podam kilka przykładów, bo nie chce mi się rozpisywać.

Walka z sektami.

ITP.
Ja też bym mógł parę podać, ale 2 mi wystarczą:

Rosnąca dziura budżetowa.
Coraz większa parodia w polskim rządzie.

Cytuj:
To jest metafora to, co napisałem. I nie traktuj tego dosłownie!!!! Chodzi mi o to, że gdyby ludzie popełniali w Polsce tylko błędy ortograficzne, czyli nie było by oszustw, włamań kradzieży morderstw itp. to ludzie w Polsce byliby święci. Przeczytaj to pomyśl nad tym, co napisałem i zrozumiesz, o co mi chodzi.
Ależ zrozumiałem, jednak to imho nie tłumaczy bynajmniej błędów ort.

Cytuj:
Nie masz racji czytaj wszystkie komentarze!!!.

Art. 13.

Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
Przeczytałem wszystkie komentarze. Siedziałem nad tamtym postem conajmniej pół godziny, czytając od strony 1 a cytując i 'komentując' od strony 5. I co z tego, że jest taki zapis? Przecież człowiek z wyrokiem wg prawa nie może być wicepremierem, prawda?

Cytuj:
Pisz lub staraj się pisać fakty a nie twoje domysły czy rozważania.
Akurat w kwestii Radia Maryja nie mam zbyt dużo do powiedzenia gdyż jak pojadę do babci raz na miesiąc ( mieszka bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania) to u niej idzie Radio Maryja czasami i w radiu tym słyszałem tylko Msze Świętą , Różaniec i Katechezę co w moim przekonaniu jest rzeczą dobrą.

http://www.radiomaryja.pl/info.php?co=ramowka
Radio Maryja jakie jest każdy widzi. I o ile można zrozumieć 'programy' katolickie typu msze, o tyle nie można zrozumieć nawoływania do antysemityzmu etc. etc.

Można tu jeszcze dodać (odnośnie śmiechu wartej władzy w naszym kraju) przypadek z Magdą Buczek, czy jak jej tam. Szczuka nie śmiała się z jej niepełnosprawności, tylko ze sposobu mówienia. A kara była. Za 'wyśmiewanie się z niepełnosprawnych'. To tak, jakby ktoś śmiejąc się np. z mojego głupiego jakiegoś posta, zasługiwał na karę, bo jestem w pewnym sensie 'niepełnosprawny' - w końcu mam wadę wzroku.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgrim22
"Ten podział mógłby się sprawdzić - Murzyni, biali, Azjaci i Indianie na całym świecie, a .... nazistowskie w specjalnie wydzielonych zakładach."- masz świętą rację!! Jestem za!! Tylko nie w zakładach lecz na jakimś ściśle określonym terytorium (może być jakaś wyspa),,, i zobaczylibyśmy wtedy kto by przetrwał... Czy takie " nazistowskie miernoty" jak ja czy tacy "ynteligentni" ludzie jak ty...
Naziści są miernotami. A tym postem przyznałeś, że ich popierasz. Chcesz im przyznać pełną autonomię, z tego co widzę. Mając własne terytorium mogli by zacząć chociażby rekrutację armii, bądź program atomowy. I co? Ci 'nadludzie' zaczęliby kolejną wojnę, być może światową.

A jeśli myślisz, że nie-naziści by bez nazistów nie przetrwali, to się mylisz.

A Ghost JEST inteligentny.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Buehueheu becikowe... Idzie na to kupa kasy ale tak naprawde te 1000 zl to prawie nic. Starczy moze na alkohol na chrzciny.
Ewentualnie na wózek dla dziecka. A za 1000 zł ja sobie nie wyobrażam utrzymania dziecka przez te minimum 18 lat.

Btw -> http://www.darthrydzyk.com/content/me17.htm
stary 02-07-2006, 14:51   #207
Diego'Odin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Ustka

Gildia: MON
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
W dzisiejszych czasach kazdy ma dysgrafie i dylekscje...

i tu sie mylisz
to ze duzo osóob to ma to nie WSZYSCY
chociażby ja nie mam
Diego'Odin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 14:53   #208
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Wydaje mi sie, ze jednak ci "nienormalni" by przetrwali. Jesli tylu idiotow na wyspie zebraloby sie, to po 3 pokoleniach kopulacji MUSIALYBY urodzic sie dzieci z zaburzeniami rozwoju, bo majac tak uposledzonych przodkow trudno o normalny rozwoj Pomijajac to, ze tym, ktorzy chcieliby wprowadzac jakies zmiany na wyspie odcieliby glowy - przeciez wystepuja przeciwko Narodowi.

@Lasooch : dzieki tej dziurze nie beda chcieli nas w strefie Euro, dzieki czemu nadal bedziemy mogli sterowac nasza waluta
stary 02-07-2006, 14:58   #209
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diego'Odin
i tu sie mylisz
to ze duzo osóob to ma to nie WSZYSCY
chociażby ja nie mam
Chyba nie zauwazyles leciutkiej nutki ironii...
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 15:05   #210
[email protected]
Użytkownik Forum

Domyślny

Odnośnie tego becikowego 1000zł wiem, że to jest mało, ale jak na razie na więcej państwa polskiego nie stać może w przyszłości będzie więcej. Dobre, że chociaż tyle jest zawsze się te pieniądze przydadzą chociażby na wózek dla dziecka. Jakoś wcześniejsza ekipa rządząca SLD nie zrobiła w tym kierunku nic taka jest prawda. Jest to pomysł LPR i jest to pomysł dobry.
stary 02-07-2006, 15:12   #211
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
@Lasooch : dzieki tej dziurze nie beda chcieli nas w strefie Euro, dzieki czemu nadal bedziemy mogli sterowac nasza waluta
A, racja. Bo jak nie wejdziemy do strefy 'ojro', to będzie tak 'polsko' i 'patriotycznie'. ^^'

Cytuj:
Odnośnie tego becikowego 1000zł wiem, że to jest mało, ale jak na razie na więcej państwa polskiego nie stać może w przyszłości będzie więcej. Dobre, że chociaż tyle jest zawsze się te pieniądze przydadzą chociażby na wózek dla dziecka. Jakoś wcześniejsza ekipa rządząca SLD nie zrobiła w tym kierunku nic taka jest prawda. Jest to pomysł LPR i jest to pomysł dobry.
Jest to pomysł LPR i jest to pomysł może i dobry, ale mijający się z celem. Bo ten 1k zł nic nie da. A na razie państwa polskiego na to nie stać. Tzn. państwu polskiemu się wydaje, że stać -,-
stary 02-07-2006, 15:14   #212
Feral
Użytkownik Forum

Feral's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Knurów

Feral ma numer GG 7602549 Adres Jabbera do Feral
Domyślny

Cytuj:
Tu się nie mogę zgodzić. Takie dziecko by miało w szkole w społeczeńtwie polskim piekło. Dla jego własnego dobra nie powinno być adoptowane przez rodziców tej samej płci.
Co do dręczenia w szkole - masz rację. Społeczeństwo musiałoby wyzbyć się tej ciemnoty w myśleniu, co raczej jest niemożliwe.

Może trochę z poślizgiem, ale tutaj ilość stron rośnie jak grzyby po deszczu

Ostatnio edytowany przez Feral - 02-07-2006 o 15:38.
Feral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 15:40   #213
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wybacz, ale reprezentujesz poziom i wiedzę trzyletniego dziecka - i tyle masz pewnie lat, więc podejrzewam, że w takim wieku nie będziesz w stanie nic upolować. Kaszki nikt ci nie poda, a jedzenie piasku ci nie pomoże. Więc wygram i tak ja, chłopaczku. ;-)
stary 02-07-2006, 15:57   #214
Hydro
Użytkownik Forum

Hydro's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
Domyślny

mowisz ,ze kto by przezyl inteligentni ludzie czy nazisci?odpowiedz brzmi :inteligentni ludzie jakbys nie wiedzial przez ten sytsem rzadow wiekszosc przed II Wojna Swiatowa struktur niemieckich powyzynaly sie miedzy soba chociazby noc krwawych nozy ,natomiast intelingentni ludzie by rozpatrywali dany problem z roznych stron i by wybierali kogo im sie podobalo i nie wyzynali sie miedzy soba
stary 02-07-2006, 17:14   #215
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Ja tylko na chwilke:
Cytuj:
Cytuj:
btw, czemu Wieszoka z małej napisałeś!? xD
Czuje się urażony styku
Przepraszam, przepraszam, przepraszam, poprostu shift mi sie chrzani, a nieprzeczytalem postu drugi raz bo juz bylo pozno i mi sie nie chcialo
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 20:15   #216
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hydro
mowisz ,ze kto by przezyl inteligentni ludzie czy nazisci?odpowiedz brzmi :inteligentni ludzie jakbys nie wiedzial przez ten sytsem rzadow wiekszosc przed II Wojna Swiatowa struktur niemieckich powyzynaly sie miedzy soba chociazby noc krwawych nozy ,natomiast intelingentni ludzie by rozpatrywali dany problem z roznych stron i by wybierali kogo im sie podobalo i nie wyzynali sie miedzy soba
Inteligentni ludzie stawiają spację po przecinku, a nie przed.

A btw. - co ma noc krwawych noży do inteligencji ludzi?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 20:28   #217
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Pozwolę sobie dodać, że ze strachem obserwuję wybijanie się nazi/narodowców - staje się to po prostu modne wśród gówniarzy. A więc drogi Zajączku - Ile Masonów, Żydów i lewaków dziś obiłeś?
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 20:33   #218
Morgrim22
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 06 2006

Domyślny

Ghost Nieudany- Bardzo bym chciał z tobą podyskutować na merytoryczne argumenty lecz takich mi nie dostarczasz...
Morgrim22 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 20:39   #219
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

@up
Mogę to samo powiedzieć o tobie, chłopaczku.
stary 02-07-2006, 20:54   #220
[email protected]
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
Pozwolę sobie dodać, że ze strachem obserwuję wybijanie się nazi/narodowców - staje się to po prostu modne wśród gówniarzy. A więc drogi Zajączku - Ile Masonów, Żydów i lewaków dziś obiłeś?
W życiu nikogo nie pobiłem, żadnego Masona, Żyda i lewaka. Dla mnie najważniejsza jest nauka i edukacja a nie aspekt siłowy.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania