![]() |
#201 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Centralne Biuro Antykorupcyjne. Walka z sektami. Stawianie spraw Polski na pierwszym miejscu. Narodowy Program Wspierania Rodziny - na razie, becikowe zobaczymy, co będzie dalej itp. Płatne studia mają być tańsze od przyszłego roku. - Będzie do nich dopłacało państwo. Dopłaty do paliwa rolniczego. Promowanie polskiej żywności. ITP. Cytuj: Oryginalnie napisane przez [email protected] Dokładnie przez to, że nie postawie przecinka lub zamiast "ó" dam "u" nie mogę nazywać się patriotą lub Polakiem. Zastanów się Ghost Nieudany, co ty piszesz to, że się pomylę lub zapomnę przecinka nie jest efektem zwyczajnego lenistwa. A odnoście Polskiego Języka - kocham swój język Ojczysty i jestem dumny z niego czasami popełniam błędy, ale gdyby ludzie popełniali tylko takie błędy to w Polsce by byli sami Święci ludzie. Więc się do tego nie przyczepiaj nikt nie jest nieomylny i staram się nie popełniać błędów ortograficznych, ale nie zawsze to mi wychodzi. Cytuj:
Cytuj:
KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Rozdział I RZECZPOSPOLITA Art. 13. Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa. Cytuj:
Akurat w kwestii Radia Maryja nie mam zbyt dużo do powiedzenia gdyż jak pojadę do babci raz na miesiąc ( mieszka bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania) to u niej idzie Radio Maryja czasami i w radiu tym słyszałem tylko Msze Świętą , Różaniec i Katechezę co w moim przekonaniu jest rzeczą dobrą. http://www.radiomaryja.pl/info.php?co=ramowka Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widocznie jestem naprawdę staroświecki. Mam to w dupie, zacznij pisać z błędami albo mów na wszystko wkoło "badzia-badzia", widać, że jesteś typową wodą na młyn polonistów takich jak ja. Cytuj:
Ale wiesz? Ten podział mógłby się sprawdzić - Murzyni, biali, Azjaci i Indianie na całym świecie, a takie nazistowskie miernoty jak ty w specjalnie wydzielonych zakładach. Nie ma ABSOLUTNIE żadnego powodu żebyś dyktował KOMUKOLWIEK gdzie ma mieszkać, o ile jest normalny i nie stwarza zagrożenia dla otoczenia. Cytuj:
Panu zającowi i Morgrimowi zacytuję pewne bardzo miłe twierdzenie, adekwatne do ich postawy i mózgów: "Gdybym nie miał w sobie miłości, byłbym jak cymbał brzmiący" Wątpie, byście wiedzieli, skąd ten cytat w wersji wolnej.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 02-07-2006 o 14:05. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() "Ten podział mógłby się sprawdzić - Murzyni, biali, Azjaci i Indianie na całym świecie, a .... nazistowskie w specjalnie wydzielonych zakładach."- masz świętą rację!! Jestem za!! Tylko nie w zakładach lecz na jakimś ściśle określonym terytorium (może być jakaś wyspa),,, i zobaczylibyśmy wtedy kto by przetrwał... Czy takie " nazistowskie miernoty" jak ja czy tacy "ynteligentni" ludzie jak ty...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||||||||||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#205 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#206 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Rosnąca dziura budżetowa. Coraz większa parodia w polskim rządzie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Można tu jeszcze dodać (odnośnie śmiechu wartej władzy w naszym kraju) przypadek z Magdą Buczek, czy jak jej tam. Szczuka nie śmiała się z jej niepełnosprawności, tylko ze sposobu mówienia. A kara była. Za 'wyśmiewanie się z niepełnosprawnych'. To tak, jakby ktoś śmiejąc się np. z mojego głupiego jakiegoś posta, zasługiwał na karę, bo jestem w pewnym sensie 'niepełnosprawny' - w końcu mam wadę wzroku. Cytuj:
A jeśli myślisz, że nie-naziści by bez nazistów nie przetrwali, to się mylisz. A Ghost JEST inteligentny. Cytuj:
Btw -> http://www.darthrydzyk.com/content/me17.htm
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() @Lasooch : dzieki tej dziurze nie beda chcieli nas w strefie Euro, dzieki czemu nadal bedziemy mogli sterowac nasza waluta ![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odnośnie tego becikowego 1000zł wiem, że to jest mało, ale jak na razie na więcej państwa polskiego nie stać może w przyszłości będzie więcej. Dobre, że chociaż tyle jest zawsze się te pieniądze przydadzą chociażby na wózek dla dziecka. Jakoś wcześniejsza ekipa rządząca SLD nie zrobiła w tym kierunku nic taka jest prawda. Jest to pomysł LPR i jest to pomysł dobry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Może trochę z poślizgiem, ale tutaj ilość stron rośnie jak grzyby po deszczu ![]() Ostatnio edytowany przez Feral - 02-07-2006 o 15:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() mowisz ,ze kto by przezyl inteligentni ludzie czy nazisci?odpowiedz brzmi :inteligentni ludzie jakbys nie wiedzial przez ten sytsem rzadow wiekszosc przed II Wojna Swiatowa struktur niemieckich powyzynaly sie miedzy soba chociazby noc krwawych nozy ,natomiast intelingentni ludzie by rozpatrywali dany problem z roznych stron i by wybierali kogo im sie podobalo i nie wyzynali sie miedzy soba
![]() |
#215 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Ja tylko na chwilke:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A btw. - co ma noc krwawych noży do inteligencji ludzi? |
|
![]() |
![]() |
#217 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Pozwolę sobie dodać, że ze strachem obserwuję wybijanie się nazi/narodowców - staje się to po prostu modne wśród gówniarzy. A więc drogi Zajączku - Ile Masonów, Żydów i lewaków dziś obiłeś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Ghost Nieudany- Bardzo bym chciał z tobą podyskutować na merytoryczne argumenty lecz takich mi nie dostarczasz...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mogę to samo powiedzieć o tobie, chłopaczku.
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |