![]() |
#201 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Łdz
Imię: Mistsz Stafik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Salvation Army
Świat: Trimera
Poziom: 102
Skille: 98/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Co do klotni ktora tu byla nie bede sie wypowiadal...
ale do Hythe akurat mam 2 slowa... mowisz ze nie ma prawdziwych polakow w tibi czy cos takiego... jak moga tacy byc?? maja zachowywac sie jak ty?? chyba nie... i na tym to zakoncze a teraz pare sskow... Z demonow z Razzelem 2 beda ![]() ![]() Przyciete z powodu lepszego ogladania a nie botow ale mozecie wymyslac oczywiscie wisi mi to. Nie zrobilem zdjecia loota ale byl mmsik i gs. no i ostatnie adv: ![]() ![]() no i tyle Ostatnio edytowany przez Mistsz Stafik - 15-11-2006 o 13:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Łódż
Imię: Razzel
Profesja: Sorcerer
Poziom: 78
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() LOV U STAFCIO!:d;***
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() Teraz cos do Cyka: Cyku szkoda ze usunelem screena jak wysmialem karmazyna ze ty masz lepszych kumpli itp... ok sernik zabilem mojego koelge (muminek) i jak karmazyn ztoba gadal to pisales a sry sry juz wiecej nie bede lala i to samo Master Sernik gdyby nie von damlox i jeszcze jedna osoba to nie wiem czy byscie juz nie mieli z 5 deadow...
PS: 1 msg i karmazyn hunted idac wlasnie ps2: oddawac muminkowi vampire shielda oszusci!! ps3: nei wiem jaki jest nomad owszem, ale widzialem jak sie bal gdy karmazyn podal jego adres i daltego tak sadze. Master Krupa: tez oszust Arcadius jak by co to podawal sie za ciebie jakims 13 lvl i kazal placic k legi i crus helmet i woi... Krupa oddawaj muminkowi WOI oszuscie co z tego ze to bylo za wyzywanie i ta ty zaczeles bo widzialem screena waszej rozmowy. TERAZ NAJSMIESZNIEJSZA RZECZ prawie cale atomowki i ktos tam jeszcze trapnelo karmazyna i nie dalo mu rady uciekl wam gz noobki -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vian Pawel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~~
Poziom: 43
Skille: ~/~
Poziom mag.: 47
|
![]() Ostatnio edytowany przez Vian - 14-11-2006 o 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Skarten
Poziom: 45
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() boshe nie kapuje teraz roztrzasacie sprawy i wojny sprzed hmm no nieiwem w hooj czas temu... uciekl wiem ... i co tego ? bland uciekl .. jakos mu sie nie udalo zreszta.. bylo minelo... i tyle nie macie co robic tylko sie klucic...pomyslcie a jeszcze MLP w to wpierda....cie -.- zachowujecie sie jak dzieciaki....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() to niech sie mlp nie odzywa w kwestiach ktore go nei dotycza
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() @stafik:
Nie wiem, czy ta twoja wypowiedz miala zabrzmiec powaznie czy tez smiesznie, poprostu przedstawilem wyniki swojej dlugoletniej obserwacji (gdyz gram w tibie prawie 3 lata). Zajebisci koledzy okazywali sie wrogami lub obojetnymi po jakis wydarzeniach. W wojnach polacy zdradzali polakow, gdy szala zwyciestwa przechylala sie na strone np. swe. Ty grasz tylko na tej trimerze, masz tu (prawie) samych kumpli z rl, a zreszta tam nie ma sytuacji, ktora wymagalaby jakiegos wiekszego poswiecenia - wtedy moglbys sie przekonac, kto jest prawdziwym kumplem. Tibia dla mnie to gra, nie szukam w niej przyjaciol (takich powinno znajdowac sie w rl), milosci (bo juz znalazlem, oczywiscie w rl), wrogow rowniez, poprostu lubie czasem powymieniac z kims zdanie w "nietypowy" a czasem kontrowersyjny sposob - nieraz musze za to placic. Ale staram sie utrzymywac przy swoich pogldach i racjach i jak narazie dobrze mi to wychodzi. Pozdro. P.s. Ciekawe komu bedzie chcialo sie to czytac i kto TAK NAPRAWDE zrozumie to ![]()
![]() |
#208 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Imię: Mistsz Stafik
Poziom: 102
Skille: 98/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Uwazam ze twoje zachowanie po odejsciu z serva rowniez wskazywalo ze nalezysz do grupy wlasnie "nie prawdziwych polakow" i tyle...
nie bede wiecej o tym gadal bo to nie ma sensu nie zamierzam wrzucac nikomu na forum itp. bo nie po to jest ten temat... Edit : co do tej wojny nie wiem kto tam sie klocil bo ne znam tych forowskich nickow.. karmazyn uciekl i co z tego jezeli stanal by do walki dostal by w dupsko i tak i tak po 2 atomowki to nie dokonca byla gilidia z dobrym pvp z wyjatkiem paru osob wszyscy z nich sie jarali wojna ale nie bylo czym w zasadzie do wojny stanely 3 osoby, a w zasadzie to nie stanely tylko wyszly z dp.. Ostatnio edytowany przez Mistsz Stafik - 14-11-2006 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Płock
Imię: Rider of the Storm
Gildia: Conniption
Poziom: 115
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Nomad Barbarzynca
Gildia: Conniption
Poziom: 180
Skille: 106/104
Poziom mag.: 8
|
![]() Gito tak napwade nie przeycztalem w twoim poscie ani jednej rzeczy ktora jest prawdziwa apropo mnie.
A co do pomagania ludzią to nie chwalac sie czy cos w ten desen jakby nie ja 90% nie graloby na trimerze..... ja pomagam tym ktorzy na to zasluguja, ktorzy maja klase i potrafia sie zachowac... sam ciebie gito z 3 razy staralem sie uchornic przed rookiem " nomek prosze zagadaj do Dezara" Vanfanel-- nic nie jest zalatwione wiec nie pierdziel glupot czekam na telefon od Adama. Narazie czekam Galancik---Kolejne klamstwo, nie przypomniam sie zebym sie wystraszyl jak zajebalem karmiego... nie pisz bzdur.... to mój ostatni post nie zamiarzam rozmawiac z flamersami ![]()
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() coś się spieprzyło, sry
. Ostatnio edytowany przez ..::QrLeT::.. - 14-11-2006 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, to miał być temat ze screenami.
Jeżeli ktokolwiek ma jakieś problemy do drugiego, niech mu na tibii napisze, lub na temacie o stricte wydarzeniach z trimery http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=trimera bo to sie chore wydaje, ja napisałem co napisałem i nie będę się z tego wyplątywał, bo wycofywanie przemyślanych i wypowiedzianych słów to tchórzostwo. Dawajcie tutaj swoje screeny, a problemy w tibii, as I said @ Galancik: nomad podał swój adres pedałowi z krakowa nawet, więc czemu miałby sie bać jakiegoś chłopa z bóg wie skąd... @ Vanfanel: jeżeli nigdy nie sharowałeś i nie sprzedałeś postaci to ok, swoja droga nie da sie tego udowodnic chyba, ale ja i tak uważam, że do prawdziwego jak to napisałeś "polaka" bardzo Ci daleko, bo pomagać kolegom(???) to chyba nie lubisz ;> @ Gito: o taaak, kupiłem tą postać potem sprzedałem i 21874983753 zmieniała ownerów itd, etc.... Tylko że nawet Twój kolega z rl Ci może potwierdzic że gram nią od początku. + ta sprawa, jak napisał rider dotyczy mnie tak samo, jak Ciebie dotyczy sprawa deada sztarka (: @ Topic ^^ [IMG] ![]()
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() najpierw o tej wojnie Karmazynn by dostal w dupsko to niech wyskoczy z nim cyku sam na sam albo ktos kto go tma bil dalej niej wyskoczy to ozbaczymy ktowygra.
Nomad nie przypominasz sobie?? ehh to twoj problem ale ja pamietma to dobrze jak sie junior nabijal z ciebie i nawet sie smial ze pojedize do krakowa to piekne miasto ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
|
![]() I pamietaj ze karmazyn wtedy byl w mistic Army hmmm atomowki vs Mistic... ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do tego co piszesz... bicie sie o ta glupia gre jest strasznie poje*ane, i trzeba byc naprawde ograniczonym zeby cos takiego robic !!!! Jeszcze ostatnia rzecz nie dotycząca screenów w tym temacie, bo jego chyba bardziej lubicie niż tamten: Ludzie, Nomad pomagał wielu polakom xxx razy i wyzywanie go teraz to po prostu chamstwo. Gdyby nie on, to ja i wiele moich kolegów z trimery nie miałoby czego szukać na tym servie, także wielkie dzięki i szacuKeN dla Nomada. Stary, nie zwracaj uwagi na to co oni piszą, o tym jaki jesteś wiesz najlepiej.
. Ostatnio edytowany przez ..::QrLeT::.. - 14-11-2006 o 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Lokacja: Łodz
Imię: Jungle Masive
Gildia: slayers of hell
Poziom: 100
Skille: 20/26
Poziom mag.: 68
|
![]() co wy kurwa pojebani jestescie
gito to debil i tyle co tu duzo mowic ale po huj sie jedziecie na forum jest temat do wydazen z trimery to tam poiszcie tu powinny byc ssy a nie klutnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik forum
|
![]() Taki maly huncik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Lokacja: Łodz
Imię: Jungle Masive
Gildia: slayers of hell
Poziom: 100
Skille: 20/26
Poziom mag.: 68
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutaj quest ![]() a tutaj jakis stary ss ![]() ![]() tylko niemyslec ze sd walilem w hero Lestat mial kicki=( Ostatnio edytowany przez trimeran - 15-11-2006 o 02:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Warren'Sand
Profesja: Elder Druid
Gildia: -------------
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
|
![]() WoW wszyscy dali zaskakujaco piekne screeny
![]() Gz for ALL kiss =********* pozdro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Z Nienacka
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialem xDD
Profesja: Sorcerer
Poziom: 666
Skille: 0/0
Poziom mag.: 00
|
![]() yeah Kiniu kurde ty to masz farta xD ale czy zwrocilo sie na Runki//manaski??
Jungle wypasik loocik tez xDD Stafik z Razzem gzz Hunta I koncowego loota ^^ i ogolnie wypas tylko ze wy nadal sie klucicie ehhh ![]() |
![]() |
![]() |