![]() |
#2181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rukia Ishida
Profesja: Royal Paladin
Świat: sApHiRa
Poziom: 45
Skille: 82/69
Poziom mag.: 12
|
![]() Wreszcie wyczekany 60 shielding
![]() ![]() Potrzebuje kamyczków ![]() Czemu nie zrobicie Guild? Ilu jest ludzi na Threadzie? wystarczyło by żeby zadziałać ^^ Żeby niezanudzać was głupimi ssami z skilowania następny bęndzie z 80 distance albo z 20 lvlem ![]() 100k gold plix ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2182 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Świat: Saphira
|
![]() men chyba zle rozumiesz dwa slowa "lizodup" i "frajer"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Gildia: Masterplan
|
![]() @inek
arc jest z czasow jak polacy przejebali saphire(Czyt. MOROKA PADL PRZED HG;/) a szwedzi go znaja i szanuja :@ a teraz chwila na ktora czekales... nick arc'a....... MENEFEROS HEEHEHEHHEHEHEHEHEHHEHE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Krakow
Profesja: Paladin
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @rukia
Dawaj more ss to przyleca po ciebie glodne polaczki jeszcze truskawa to pokusa nawet na tego p arma sie skusza. I nie doubluj postow. Po co guild robic? Stanie sie to samo jak zawsze byl disorder rozpadl sie byl ab'team rozpadl sie tzn chodzi mi o gildie bo ab'team zawsze bedzie w pamieci kazdego ![]() @ Dalbym ssa ale niestety nie mam zadnych ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 09-08-2008 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Piła
Imię: Ineka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 107
Poziom mag.: 64
|
![]() uhaau z 5 razy mi pisali zebym go zabił a ja ze nie chcialem bo z ab byl itp , miałem okazje , bo jak pisalem z Ineki to nigdy tak ze man nie pisal ^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przenieść się do ab'dendriel gdy skończe skilować?
Macie klucz do hellgate ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
|
![]() 5k za klucz ;s
btw. dlaczego ja nie moge postac i popatrzec bezstronnie na ta wojne ;s nie tylko ja ale ktokolwiek inny ;/ odrazu hunted hunted hunted ![]() bo tak ogolnie rzecz biorac: Taki nobz, zawsze tu był, przyzwyczailem sie do tego jebanego PA na tym servie ale w sumie dobrze bylo by sie go pozbyc i zeby polacy rzadzili i sie tak o wszystko nie bac Ale znowu, nie wierze ze POL na conajmniej rok beda rzadzic servem bo nie maja tyle hajsu i mozliwosci ;s A jakby nawet rzadzili to i tak nie wiem czy nie bedzie wieksze PA bo jak widzialem cashmakera od DEMO na DC i mowie "i was first, go on -2 or leave, I need only 18% " a on mi z tekstem "it's public resp" to mi sie plakac chce i skreca mnie w portkach za takie glupie pierdolenie
Yap. Ostatnio edytowany przez Tao16 - 09-08-2008 o 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poco się wyzywacie etc.
Każdy jest inny ![]() ale tak naprawdę "Każdy inny wszyscy równi" Non stop powtarzacie "swe, swe....." << Nudne się to robi" Popatrzcie na inne thready ![]() Na każdej stronie awansy , umawianie sie na questy itp Jak chcecie ponarzekać otworze wam posta ![]() Aktualnie mam za mały lvlek żeby mieszać się w wojny.. Widzicie co robią niektóre guild ? Maja 40-60 lvle ale jest respekt Ostatnio rozmawiam z różnymi ppl , czytam fora , dowiaduje się coraz więcej o serverku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-OdJImQ5mRU ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jabuszko, masz racje własnie sobie przegladam Unitera Only ;p Server w ciul mlodszy a tyle fotek ze zal. Ale to non pvp a tu nigdy nie bedzie tak pieknie jak gdziekolwiek
"Polak Cię okradnie, Polak Cię dopadnie Polak nie popuści, gorsi to są tylko Ruscy" wiec wiesz. Tutaj nie ma czym sie chwalic ;s. Tutaj kazdy z kazdym walczy nawet jak sie w Tibi nie ciula. Kiedys to pare osob jeszcze podtrzmywalo ten temat np. Arad. Chuj z tym ze go wyzywali od noobow, ze jest z BR, ze moczy dupe w OOoB, ale jakos grał i dawał ss. Albo taki Judash, tez dawal pare foci. Ale dwie osoby nie utrzymia tematu o siwecie gdzie gra 400+ polakow. BTW. Widzieliscie zeby ktos wam kiedys ze SWE lota zajebal np z kopki czy cos? BO mi sie to nigdy nie zdarzylo. Owszem zajebali pare razy lota a to ze zamku a to z tamad tylko zawsze to jakos byli PL. Wiec plx nie pieerdolcie juz nigdy ze PL maja zrobic guild i zaczac tu grac. Bo guild owszem zrobili te Demoralize. I w miech- poltorej wjebali te 100+ . Tylko ze to nie jest "normalna gra, z qestami, etc, itp, itd, tylko pierdolone maniaczenie i pgowanie po 3 na jednym koncie zeby kolejnego chara do wojny zrobic ;/ W zeszle wakacje było nawet jeszcze najs. Cale Abe ziomali. Zhukova, Tritek, Arthek, Tian, Swieto, Ace, Hydra, Magic Wolker, Dokus, Sharoon, a tam jeszcze gdzies Tharxu se skilowal i mozna bylo pogadac a teraz masz albo ciule z BR albo chuj ;/
Yap. Ostatnio edytowany przez Tao16 - 09-08-2008 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @japko
oj czlowieku co ty myslisz ze tu sie ktos umowi na questa? tu od roku chyba na tym topicu uzeduja jedne i te same osoby wiec tu nie da sie ustawic na cos w szczegolnosci na hunta gdzie wpadnie ci mp czy ktos z demo i odrazu leave or hunted :| to ze czytasz inne thready i widzisz ze tam pelno ss to fajnie cieszy mnie to. Na sapie jest wiecej zdrajcow polakow ktorzy liza dupe swe czytaja te tematy i mowia ze to pl i bedzie chcial huncic swe on ma spokoj a ty przeje**** i co ? fajnie nie ? dlatego w tym threadzie m.innymi malo ss. Bylo takich 2 cfelof co tak robili ktos dal tutaj ss i po dniu poltora owned prO. Jak chcesz wklejac ssy wklejaj jak chcesz zeby inni wklejali prznies sie na inny pvp chcesz chodzic na hunty questy w grupie zrob 20 i idz na deserta albo znowu zmien serw. Zeby uczestniczyc w wojnie moim zdaniem trzeba sie wykazac jak np Arth Trit ineka asar i inni z ab'teamu ktorzy maja pojecie o serwie i wiedza co i jak zreszta nie bede pisal bo dla mnie nic nie wiesz.!! baj P.S jak ktos chce moze skomentowac wisi mi to kolo PytY Hail Tritzum And Arth :* @up powiem ci ze jakbym mial byc przeciwko wlasnym ziomkom tutaj ktorych znam odkad gram wymienie Arth Trit Ty Ineka Yoshi Asar Dook Etc. To wolalbym odejsc z serwera niz z nimi walczyc. Nie oplaca sie dawac SS tyle ci powiem. Chyba ze kazdy zalozy nowe konto i zacznie robic ss bez nicku FINITO. BAY Ty demoralize wlasnie oni wczesniej grali niby cos ze szwedami potem zrobili demo i przeciwstawili sie tak jakos mi arth tlumaczyl przez moja nieobecnosc na serwie jak sie mysle to ineka albo trit wytlumaczy bardziej ;] Nie ma to jak rok temu ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 09-08-2008 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2191 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz nie ma nic, zaczynaja gre znowu niektorzy polacy tutaj. Nicku nie bede zjawiac ani nie powiem kto, niech maja spokoj ale to i tak nie to co kiedys.
Polowa osob co tu loguje to nie chce slyszec ze maja wracac i grac na nowo bo to dla nich jedno wielkie gowno.
Yap. Ostatnio edytowany przez Tao16 - 09-08-2008 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Użytkownik Forum
|
![]() To się nazywa "optymizm" połączony z realizmem
![]() Więcej wiary.. Demoralize przegrywa bo przestali grac , na "who is online" widać tylko masterplan. Mam nadzieje że uda mi się wbić trzy-cyfrowy lvlek i odświeżyć thread ![]() Teraz Pacc potaniał, szwedzi napewno uzywaja botów ![]() Ostatnio pewien znajomy player skopiował mi swoją rozmowę : "Na Ventrilo siedzi około 30 ludzi - grają na saphirze , zaczynają i starają się pomagać, cała zabawa zacznie się za 3 max 4 miechy" Oo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Gildia: Masterplan
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wszyscy o tym ventrilo. Ja nigdy na vencie nie bylem jak juz to TS. Za Venta tzreba placic czy cos nie?
![]() |
![]() |
#2196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Piła
Imię: Ineka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 107
Poziom mag.: 64
|
![]() no to ja opowiem historie tej wojny
początek wojny od której sie wszystko zaczeło 22 kwietnia , wtedy powstała Gildia Forcee Moberga . Było w niej mało członków , może 10 . Powód była taki , Force z ekipa chcieli zabic Nobz Rinha na Anhilatorze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ineka. Jak zrobisz ze bede mogl normalnie grac w zajebistym towarzstwie bez zadnego PA. to znajde Cie i masz u mnie halbe xD!
Okej dawac lamusyktory mnie przebije ;p ![]() ![]() Liczy sie tylko: www.speedtest.pl/ albo http://speedtest.net.pl/ Btw. osiedlowki moga miec po 0:00 powyzej 10 nawet wiec to sie nie liczy ![]() Ostatnio edytowany przez Tao16 - 10-08-2008 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Cindy
Druciq albo sorek jak najbardziej kina zaduzo pieprzenia ze skilem pala juz masz ^.^ xD @Tao Kurde lepiej nie seluje chara graj nim xD jak mi powiesz ze chcesz palka zrobic to cie kopne w dupe.. Ja na tej zasranej iridi mam 160k w kasie i ze 60k w itemach a o holy orchidach to juz nie powiem jak z tritem i asarem zbieralem . xD a nie pamietam poasow bym sobie teraz wt zrobil ![]() Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 10-08-2008 o 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Janek powiedzieć:
"siema, Ace - milo, ze pamietasz o disorder, mimo ze prowadzilismy ze soba klutnie, ale pozniej na iridii znow sie skumplowalismy ![]() ![]()