Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-08-2008, 17:04   #2181
Jabuszko
Użytkownik Forum

Jabuszko's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: sApHiRa
Poziom: 45
Skille: 82/69
Poziom mag.: 12
Domyślny

Wreszcie wyczekany 60 shielding

Potrzebuje kamyczków
Czemu nie zrobicie Guild?
Ilu jest ludzi na Threadzie?
wystarczyło by żeby zadziałać ^^
Żeby niezanudzać was głupimi ssami z skilowania następny bęndzie z 80 distance albo z 20 lvlem
100k gold plix
Jabuszko jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-08-2008, 17:24   #2182
Arc
Zbanowany

Arc's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006

Świat: Saphira
Domyślny

men chyba zle rozumiesz dwa slowa "lizodup" i "frajer"
Arc jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2008, 17:50   #2183
SzuyA
Zbanowany

Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice

Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Gildia: Masterplan
Send a message via Skype™ to SzuyA
Domyślny

@inek

arc jest z czasow jak polacy przejebali saphire(Czyt. MOROKA PADL PRZED HG;/)

a szwedzi go znaja i szanuja :@

a teraz chwila na ktora czekales... nick arc'a....... MENEFEROS HEEHEHEHHEHEHEHEHEHHEHE
SzuyA jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2008, 18:12   #2184
Ace'Dorin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Krakow

Profesja: Paladin
Skille: 74/61
Poziom mag.: 10
Ace'Dorin ma numer GG 3030301
Domyślny

@rukia
Dawaj more ss to przyleca po ciebie glodne polaczki jeszcze truskawa to pokusa nawet na tego p arma sie skusza. I nie doubluj postow. Po co guild robic? Stanie sie to samo jak zawsze byl disorder rozpadl sie byl ab'team rozpadl sie tzn chodzi mi o gildie bo ab'team zawsze bedzie w pamieci kazdego
@
Dalbym ssa ale niestety nie mam zadnych Dajemy popalic chlopaki xD No i dziewczyny (czyt SzuYa :*) Huahjua Byq kiedy przyjezdzasz w krakow na vlada? ;>

Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 09-08-2008 o 18:36.
Ace'Dorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2008, 19:22   #2185
Inekus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Piła

Imię: Ineka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 107
Poziom mag.: 64
Domyślny

uhaau z 5 razy mi pisali zebym go zabił a ja ze nie chcialem bo z ab byl itp , miałem okazje , bo jak pisalem z Ineki to nigdy tak ze man nie pisal ^
Inekus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2008, 19:50   #2186
Jabuszko
Użytkownik Forum

Jabuszko's Avatar

Domyślny

Przenieść się do ab'dendriel gdy skończe skilować?
Macie klucz do hellgate ?
stary 09-08-2008, 20:18   #2187
Tao16
Użytkownik Forum

Tao16's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów

Profesja: Knight
Domyślny

5k za klucz ;s

btw.
dlaczego ja nie moge postac i popatrzec bezstronnie na ta wojne ;s nie tylko ja ale ktokolwiek inny ;/ odrazu hunted hunted hunted

bo tak ogolnie rzecz biorac:
Taki nobz, zawsze tu był, przyzwyczailem sie do tego jebanego PA na tym servie ale w sumie dobrze bylo by sie go pozbyc i zeby polacy rzadzili i sie tak o wszystko nie bac

Ale znowu, nie wierze ze POL na conajmniej rok beda rzadzic servem bo nie maja tyle hajsu i mozliwosci ;s A jakby nawet rzadzili to i tak nie wiem czy nie bedzie wieksze PA
bo jak widzialem cashmakera od DEMO na DC i mowie
"i was first, go on -2 or leave, I need only 18% " a on mi z tekstem "it's public resp" to mi sie plakac chce i skreca mnie w portkach za takie glupie pierdolenie

Ostatnio edytowany przez Tao16 - 09-08-2008 o 20:28.
Tao16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2008, 22:08   #2188
Jabuszko
Użytkownik Forum

Jabuszko's Avatar

Domyślny

Poco się wyzywacie etc.
Każdy jest inny
ale tak naprawdę "Każdy inny wszyscy równi"
Non stop powtarzacie "swe, swe....." << Nudne się to robi"
Popatrzcie na inne thready
Na każdej stronie awansy , umawianie sie na questy itp
Jak chcecie ponarzekać otworze wam posta
Aktualnie mam za mały lvlek żeby mieszać się w wojny..
Widzicie co robią niektóre guild ? Maja 40-60 lvle ale jest respekt
Ostatnio rozmawiam z różnymi ppl , czytam fora , dowiaduje się coraz więcej o serverku

http://www.youtube.com/watch?v=-OdJImQ5mRU
stary 09-08-2008, 22:27   #2189
Tao16
Użytkownik Forum

Tao16's Avatar

Domyślny

Jabuszko, masz racje własnie sobie przegladam Unitera Only ;p Server w ciul mlodszy a tyle fotek ze zal. Ale to non pvp a tu nigdy nie bedzie tak pieknie jak gdziekolwiek

"Polak Cię okradnie, Polak Cię dopadnie Polak nie popuści, gorsi to są tylko Ruscy"
wiec wiesz. Tutaj nie ma czym sie chwalic ;s. Tutaj kazdy z kazdym walczy nawet jak sie w Tibi nie ciula. Kiedys to pare osob jeszcze podtrzmywalo ten temat np. Arad. Chuj z tym ze go wyzywali od noobow, ze jest z BR, ze moczy dupe w OOoB, ale jakos grał i dawał ss. Albo taki Judash, tez dawal pare foci. Ale dwie osoby nie utrzymia tematu o siwecie gdzie gra 400+ polakow.

BTW. Widzieliscie zeby ktos wam kiedys ze SWE lota zajebal np z kopki czy cos? BO mi sie to nigdy nie zdarzylo. Owszem zajebali pare razy lota a to ze zamku a to z tamad tylko zawsze to jakos byli PL. Wiec plx nie pieerdolcie juz nigdy ze PL maja zrobic guild i zaczac tu grac. Bo guild owszem zrobili te Demoralize. I w miech- poltorej wjebali te 100+ . Tylko ze to nie jest "normalna gra, z qestami, etc, itp, itd, tylko pierdolone maniaczenie i pgowanie po 3 na jednym koncie zeby kolejnego chara do wojny zrobic ;/

W zeszle wakacje było nawet jeszcze najs. Cale Abe ziomali. Zhukova, Tritek, Arthek, Tian, Swieto, Ace, Hydra, Magic Wolker, Dokus, Sharoon, a tam jeszcze gdzies Tharxu se skilowal i mozna bylo pogadac a teraz masz albo ciule z BR albo chuj ;/

Ostatnio edytowany przez Tao16 - 09-08-2008 o 22:35.
stary 09-08-2008, 22:29   #2190
Ace'Dorin
Użytkownik Forum

Domyślny

@japko
oj czlowieku co ty myslisz ze tu sie ktos umowi na questa? tu od roku chyba na tym topicu uzeduja jedne i te same osoby wiec tu nie da sie ustawic na cos w szczegolnosci na hunta gdzie wpadnie ci mp czy ktos z demo i odrazu leave or hunted :| to ze czytasz inne thready i widzisz ze tam pelno ss to fajnie cieszy mnie to. Na sapie jest wiecej zdrajcow polakow ktorzy liza dupe swe czytaja te tematy i mowia ze to pl i bedzie chcial huncic swe on ma spokoj a ty przeje**** i co ? fajnie nie ? dlatego w tym threadzie m.innymi malo ss. Bylo takich 2 cfelof co tak robili ktos dal tutaj ss i po dniu poltora owned prO. Jak chcesz wklejac ssy wklejaj jak chcesz zeby inni wklejali prznies sie na inny pvp chcesz chodzic na hunty questy w grupie zrob 20 i idz na deserta albo znowu zmien serw. Zeby uczestniczyc w wojnie moim zdaniem trzeba sie wykazac jak np Arth Trit ineka asar i inni z ab'teamu ktorzy maja pojecie o serwie i wiedza co i jak zreszta nie bede pisal bo dla mnie nic nie wiesz.!! baj
P.S jak ktos chce moze skomentowac wisi mi to kolo PytY Hail Tritzum And Arth :*
@up
powiem ci ze jakbym mial byc przeciwko wlasnym ziomkom tutaj ktorych znam odkad gram wymienie Arth Trit Ty Ineka Yoshi Asar Dook Etc. To wolalbym odejsc z serwera niz z nimi walczyc. Nie oplaca sie dawac SS tyle ci powiem. Chyba ze kazdy zalozy nowe konto i zacznie robic ss bez nicku FINITO.
BAY
Ty demoralize wlasnie oni wczesniej grali niby cos ze szwedami potem zrobili demo i przeciwstawili sie tak jakos mi arth tlumaczyl przez moja nieobecnosc na serwie jak sie mysle to ineka albo trit wytlumaczy bardziej ;]
Nie ma to jak rok temu Wtedy sie lux gralo a teraz nikogo nie ma nie ma klimatu ab pelne br i nobow.. coz bywa. A co do lootow to swe jebali looty np na mino pyramid czy thomby tez nie sa swieci ale nie chodzi mi np o tych 100+ tylko o tych low lvli

Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 09-08-2008 o 22:46.
stary 09-08-2008, 22:40   #2191
Tao16
Użytkownik Forum

Tao16's Avatar

Domyślny

Teraz nie ma nic, zaczynaja gre znowu niektorzy polacy tutaj. Nicku nie bede zjawiac ani nie powiem kto, niech maja spokoj ale to i tak nie to co kiedys.

Polowa osob co tu loguje to nie chce slyszec ze maja wracac i grac na nowo bo to dla nich jedno wielkie gowno.

Ostatnio edytowany przez Tao16 - 09-08-2008 o 22:57.
stary 09-08-2008, 23:00   #2192
Jabuszko
Użytkownik Forum

Jabuszko's Avatar

Domyślny

To się nazywa "optymizm" połączony z realizmem
Więcej wiary..
Demoralize przegrywa bo przestali grac , na "who is online" widać tylko masterplan.
Mam nadzieje że uda mi się wbić trzy-cyfrowy lvlek i odświeżyć thread
Teraz Pacc potaniał, szwedzi napewno uzywaja botów ale kto tak na prawdę nigdy nie użył bota..
Ostatnio pewien znajomy player skopiował mi swoją rozmowę :
"Na Ventrilo siedzi około 30 ludzi - grają na saphirze , zaczynają i starają się pomagać, cała zabawa zacznie się za 3 max 4 miechy"
Oo
stary 09-08-2008, 23:06   #2193
Iks.de
Użytkownik Forum

Iks.de's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Poziom: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tao16 Pokaż post
Arad. Chuj z tym ze go wyzywali od noobow, ze jest z BR, ze moczy dupe w OOoB, ale jakos grał i dawał ss. Albo taki Judash, tez dawal pare foci.
ale już dawno nie gram i mój char na 58 lvl
Iks.de jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2008, 23:12   #2194
SzuyA
Zbanowany

Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice

Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Gildia: Masterplan
Send a message via Skype™ to SzuyA
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iks.de Pokaż post
ale już dawno nie gram i mój char na 58 lvl
niezle ; ]]]]]]]]]]
SzuyA jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-08-2008, 23:27   #2195
Tao16
Użytkownik Forum

Tao16's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jabuszko Pokaż post
To się nazywa "optymizm" połączony z realizmem
Więcej wiary..
Demoralize przegrywa bo przestali grac , na "who is online" widać tylko masterplan.
Mam nadzieje że uda mi się wbić trzy-cyfrowy lvlek i odświeżyć thread
Teraz Pacc potaniał, szwedzi napewno uzywaja botów ale kto tak na prawdę nigdy nie użył bota..
Ostatnio pewien znajomy player skopiował mi swoją rozmowę :
"Na Ventrilo siedzi około 30 ludzi - grają na saphirze , zaczynają i starają się pomagać, cała zabawa zacznie się za 3 max 4 miechy"
Oo
Ciesze sie ze zaczynaja grac. No trudno zeby Masterplan byl offline, a Demoralize sie wozilo po Saphie. No poprostu taka jest prawda lvl+kasa. Trudno zeby wyjebac kogos w 3 miechy z serv kto gra na nim 3 lata.

Wszyscy o tym ventrilo. Ja nigdy na vencie nie bylem jak juz to TS. Za Venta tzreba placic czy cos nie?
stary 09-08-2008, 23:45   #2196
Inekus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 05 2008
Lokacja: Piła

Imię: Ineka
Poziom: 107
Poziom mag.: 64
Domyślny

no to ja opowiem historie tej wojny
początek wojny od której sie wszystko zaczeło 22 kwietnia , wtedy powstała Gildia Forcee Moberga . Było w niej mało członków , może 10 . Powód była taki , Force z ekipa chcieli zabic Nobz Rinha na Anhilatorze ale oni się zorientowali ;p i tak sie zaczeło . Później osoby z mp takie jak bolter grizmo tario decus itp doszli do GIldi o skrócie Voa - nazwy nie pamiętam za długa . Bolter rekrutował dużo ludzi , i niestety... takze paru szpiegów , więc na pierwszy open battle była rzeźnia gildi Frocee , ale prawie padł prawie nobz z 200 hp miał ale spierdolil xD . Później Grizmo zaczą liderowac , ja trzymalem z bolterem i przed jedna z akcji zawołał mnie i zabiliscie Nobz Rinha kolo thais . Next dnia pobiegliśmy po ghlargha na dragi i padł . Potem była 2 openka w okolicach thais , w sumie nie było źle Voa membersow bylo 19 a mp w sumie 35 wynik 15-9 . Aa bym zapomniał już grała na saphira furora team i początkowo zdradziła Voa po to by móc expic i wystawili nas na Dragach w ven ;p dzien przed ob w thais . Później duzo masslogowalismy , padł nokha vislhion , było co raz lepiej . Ludzie z furory miay juz 80 + lvl i wrescie dołączyli do nas tak jak byli membersi Dark Mortalz , którzy sciemniali i byli początkowo z Mp (dla picu ). Została stworzona gildia Demoralize i pobiegliśmy na ob koło hills , gdzie Mp przegrao ... Jakies 3 dni później była next openka w ank gdzie Mp wygrało 30 do 11 . Mp upojona sukcesem Wybiegło nastepnego dnia też na Ob nad thais gdzie przegrało 15-0 (Historyczny dead nobztrakta). I nastepnegno dnia znów ob na darashi wygrana 15-13 Demoralize . I MP ogólnie na miecha odeszło z serva i po jakims czasie panowała harmonia etc ;p . Oczywiscie pominowałem pare masslogow ;p z obu stron bo za dużo pierdolenia . Potem niektórzy ludzie z Mp zaczeła nam płacić . Po jakims czasie Nadixa zaczeła wołać na vencie szybko ! Knacke ma trapa boat erdon . Wpadlismy w 7 a tu mp masslog i padliśmy . Szwedzi odeszli bo uważali ze Polacy są za nudni i nie cha robic pa ... A staralismy się naprawde by saphira byla normalnym servem . I od tego czasu przegrywamy ob itp . To tyle ;p jesli macie pytania piscie
Inekus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-08-2008, 00:02   #2197
Tao16
Użytkownik Forum

Tao16's Avatar

Domyślny

Ineka. Jak zrobisz ze bede mogl normalnie grac w zajebistym towarzstwie bez zadnego PA. to znajde Cie i masz u mnie halbe xD!

Okej dawac lamusyktory mnie przebije ;p

Liczy sie tylko:
www.speedtest.pl/
albo
http://speedtest.net.pl/

Btw. osiedlowki moga miec po 0:00 powyzej 10 nawet wiec to sie nie liczy

Ostatnio edytowany przez Tao16 - 10-08-2008 o 00:16.
stary 10-08-2008, 00:10   #2198
Iks.de
Użytkownik Forum

Iks.de's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Poziom: 27
Domyślny

cindy po chcesz wracać? bierz przykład ze mnie :d

@tao:
odpisalem na priv

Ostatnio edytowany przez Iks.de - 10-08-2008 o 00:17.
Iks.de jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-08-2008, 00:30   #2199
Ace'Dorin
Użytkownik Forum

Domyślny

@Cindy
Druciq albo sorek jak najbardziej kina zaduzo pieprzenia ze skilem pala juz masz ^.^ xD
@Tao
Kurde lepiej nie seluje chara graj nim xD jak mi powiesz ze chcesz palka zrobic to cie kopne w dupe..
Ja na tej zasranej iridi mam 160k w kasie i ze 60k w itemach a o holy orchidach to juz nie powiem jak z tritem i asarem zbieralem . xD a nie pamietam poasow bym sobie teraz wt zrobil

Ostatnio edytowany przez Ace'Dorin - 10-08-2008 o 00:43.
stary 10-08-2008, 00:38   #2200
Tao16
Użytkownik Forum

Tao16's Avatar

Domyślny

Janek powiedzieć:

"siema, Ace - milo, ze pamietasz o disorder, mimo ze prowadzilismy ze soba klutnie, ale pozniej na iridii znow sie skumplowalismy . Disorder sie rozpadl, bo w jednym momencie wiekszosci osob skonczyl sie pacc i nie bylo z czego zrobic gildi... ale bylo jescze duuuuzo akcji po tym, jak gildi jako nazwy nie bylo. Teraz sie waham, czy wrocic do gry, czy sprzedac chara. Max cienko u mnie z kasa. pozdro dla wszystkich - dzony . mua supre, ze to zamiesciles ;*:*:*:*"

Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 0, gości: 6)

Zasady postowania