|
|
#2182 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Barlinek
Stan: Niegrający
Imię: Lord Xerando
Profesja: Paladin
Gildia: White Army
Świat: Refugia
|
gz 4 all xD
16:22 Monath Toyan [88]: masz deda 16:23 Monath Toyan [88]: kyurwa masz hunta 16:23 Monath Toyan [88]: napoi niepujdzesz 16:31 Monath Toyan [88]: juz 100usub cie zchunci i niemasz poi Z serii Feuq naszym miszczem 12:46 Lord Xerando [85]: wujek mi dal telefon 12:46 Lord Xerando [85]: xdd 12:46 Feuq [78]: jaki? 12:46 Lord Xerando [85]: nokia n95 12:47 Feuq [78]: oooooo 12:47 Feuq [78]: noooooobiiie 12:47 Feuq [78]: sprzedaj na allegro i graj w tibie
|
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
Hi ^^
5 left ? ![]() @Romanoos Edytuj posty, a nie spamujesz ;f Pozdro
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Murowana Goslina
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xekiev
Profesja: Sorcerer
Gildia: Mortal Warriors
Świat: Honera
Poziom: 27+
Skille: 45 fish
Poziom mag.: 27
|
Bylem e troszke poexpic i odnowic souli i cos wpadlo xD...
Mialem farta bo znalazlem deda w dedzie 1k i moonlight rod ![]() ![]()
|
|
|
|
#2186 |
|
Użytkownik forum
|
W związku z dzisiejszymi masskickami na amerykańskich serwerach, nasuwa mi się jedno pytanie: Czy ktoś z forumowiczów Honery ucierpiał? Muszę przyznac że nie zbyt jestem zadowolony z CipSoftu... Na Game-Chacie wystąpił pomysł aby CipSoft dał graczom z PACC 1 lub 2 dni dodatkowego Premium, mam nadzieje że tak zrobiął to jedyna rekompensata jaką mogą nam dać ...
|
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
Cytuj:
Pozdrawiam.
|
|
|
|
#2188 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: Przed Monitorem
Imię: Romanoos Ziom
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Honerian Mages
Poziom: ~40
Skille: 18/24
Poziom mag.: 43
|
@Pomocnik Astona
Z racji, że jestem nowy na forum to to bylo nabijanie postów Chcialem nabic min. 10 i juz jest Więc sorry ![]() Przed chwila poszedlem do banku i : 20:48 Suzy: Your account balance is 32323 gold. << To jakis taki zbieg okolicznosci nie myslcie ze wplacilem na styk zeby bylo tyle balance.. A tutaj te zje**ne Mass Kicki na Honerze :/ Jednak GFB sie przydaly : ![]() Obiecaalem, że dodam Advy, oto one : ![]() ![]() A tutaj jeden z moich naj E vis xD Najleprzy byl na Piratku ok 109 Ale nie mialem wlaczonego UO Dlaczego takie male hity na tym lvlu?? Bo mialem mini Mg lvl Teraz juz bylyby moze po 115 : ![]() Kurr.. Cos ImageShack nawalil =/ Nie dodam Adv na 39 lvl To byl mój ostatni dzien na PACC OK jutro dodam..@Xekiev Gratz 24 lvl ![]() PZDR!!! Viki KC :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* ... XD |
|
|
|
|
|
#2189 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Murowana Goslina
Imię: Xekiev
Profesja: Sorcerer
Gildia: Mortal Warriors
Poziom: 27+
Skille: 45 fish
Poziom mag.: 27
|
wiem ,ze te kicki sa ****** ale coz cip soft cos tam robi do opdate.... Romanoos nice ssy
a zeby fotke zrobic nie musisz przez ten program mozesz dac przycisk Prt Sc (nad Insert) potem wklejic w np w painta i zapisac (z tego nawet leprza jakosc wyjdzie)Koozak napisz Lysho'wi ,zeby mi napisal w sprawie tej B Robe... Ale i tak jak sellniesz to wyjdzie ci z 22k (18k+noble armor+bp GFB+war hammer i Wand Of Dragonbreath)
Ostatnio edytowany przez Xekiev - 06-05-2007 o 00:44. |
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja musze poweidzeic ze mam duze szczescie ;s otoz...
Byłam robić misje Explorer Society Questa w Hero Cave z Astonem i Frutem, przeslismy mase dsow i Priestess (nei znam nazwy) gdy nagle dostałam kicka... nagle patrzę prawie nikogo nie ma online, bo okolo 20 minutach lognełam się na chara, jestem cała, więc ja i Frut postanowiliśmy zaryzykować i wrócić, Aston został. Po około godzinie poszłam expić na żółwie (LOL) i znów kick. Loguje sie po kilku minutach, atakują mnie z 3 thorny prawie Black HP wiec trzymam palucha na hotkeyu z UHami, żeby nie ryzykować założyłam Stealth Ringa dałam loga i wciąż siedzę na thornach ;/ Cip = nOOb -.- Ktoś przeżył równie ekscytującą przygodę? .... ^^ |
|
|
|
|
|
#2191 |
|
Użytkownik forum
|
Daj spokuj.. Padlem na Guardach :/ A juz wracalem do DP =( 90k Expa w dół..
|
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Imię: Aston Syrius
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
@up
tak ja przezylem. Co do Explorera to mialem to samo bo bylem z Toba ![]() pytalem sie pare min temu kazdego gracza z mojej VIP listy czy sa jeszcze kicki ... odpowiedzieli, ze nie ma wiec poszedlem sobie poexpic na zolwie ledwo co sie ruszylem na Tortle Island podbiegly do mnie 4 toady i co ? Kick xD jak sie lognolem po minucie to toadow nie bylo ;o sladu po nich tez. |
|
|
|
|
|
#2194 |
|
Użytkownik forum
|
|
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Guest
|
Takie moje skromne awanse, oba po raz drugi
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Al3ks - 06-05-2007 o 19:38. |
|
|
|
#2196 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
I dobrze zrobiles, kicki byly, sa i beda.. daje im tydzien jak do piatku nie mina to poprostu gleba.
|
|
|
#2197 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
|
po dlugiej bitwie z masskickami dalem rade wbic 52 magic
:![]() |
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Ostrzeszów
Gildia: Poj za stoka
|
![]() ![]() [img]http://img353.imageshack.us/img353/30/wrlwt5.jpg |
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Ostrzeszów
Gildia: Poj za stoka
|
![]() |
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Daleko...
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
|
No fajne ss'ki. Koozakos widze ze zrobiles sobie ass outfit ;p
Best Solo~~Demon 6000 exp ![]() Best Block~~Juggernaut and 2 destro ![]() 11:29 Achon Elaw [212]: kupie wam bossa 11:29 Achon Elaw [212]: ale musiscie mi obiecac ze zabijecie |
|
|
|