![]() |
#2181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Poproszę o standardowy zestaw forumowy - avatar + sygnatura. Chciałbym, aby na obu tych rzeczach znajdowały się postacie z Hellsing'a. Avatar o kolorystyce ciemniejszej (niemalże czarnej), a obrazek do podpisu nieco jaśniejszy (czerwony?). Z góry dziękuję.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() chodzi ci o hellsing ultimate zwyklego czy prosto ze stron mangi ?? bo to dosyc wazne postacie czasami roznia sie od siebie. I sprecyzoj dokladnie kogo chcesz ? Na bank alucarda cos jeszcze ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
![]() |
![]() Cytuj:
![]() PS. Widziałem kiedyś (nie pamiętam gdzie i kiedy) taki strasznie ciemny obrazek (praktycznie widać tylko oczy). On nadawałby się na avatar. @Edit http://008.beon.ru/i/users/68/6468/6...lsing_006.jpeg Myślę, że to może być materiał na sygnaturę ![]() http://corvo80.altervista.org/Hellsi...ar_150x150.jpg A to już na avatar. PS. Co do kolorystyki zmieniam zdanie - obojętna. Jeszcze jedno. Przydałby się mój nick na zestawie ^^ @Down I tych "dobrych" i tych "złych" ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez LolnY - 30-09-2007 o 20:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O jakas fajna czcionke popros kogos innego ale wszem i obec zamiawiam wykoaninie signa i avka dla ciebie. Zaeby nie bylo MKM =P
btw wiekrzasc co stoi po stronie hellsing czy tego ksiedza z bagnetami tez ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 30-09-2007 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Poproszę avatar zawierający, uwaga, uważnie słuchać bo nie będę powtarzać:
Kartofla który dupcy nieletniego kozła, mój nick, oraz emoticona ;<, w dwóch wersjach: Pedalsko różowe tło i oczojebnie zielone tło.
![]() |
![]() |
#2186 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skasować post plx...
Ostatnio edytowany przez <.< - 01-10-2007 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kołbaś
Masz może jeszcze twoją starą sygnaturkę?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tak mam signa jeszzce mojego starego. btw sorka ale musze odwolac zamowienie nie jestem w stanie(czasowym) tego wykonac. Przepraszam.
btw herbi masz tutaj tego signa. ![]()
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kołbaś
Dzięki, przyda mi się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sarix
Dugo czekałeś, i zaraz ci zrobię twojego avka i signa, tylko Photoshopa zainstaluje. @edit proszę oto i one: ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 03-10-2007 o 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2191 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Lokacja: Brzoza
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lepszy Weyne
Świat: Titania
Poziom: 31
Skille: 70/70
|
![]() Prosze o Avatara z napisem RedDevil prosil bym takze zeby byl to mroczny napis z mrocznym tlem thx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A ten avatar może być z jakimś superhero? Np. Daredevil albo Batman? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hej herbi mam moze cos dla ciebie
![]() znalazlem na dysku gdzies mi sie zagubilo =P btw przed chwilal zkleilem takiego cosia ![]() lub to samo ale troche inne ![]() a no i jeszcze zrobilem z napisem. ![]()
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 03-10-2007 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezłe, zaraz zmienię.
Fajny dlatego, że na pierwszy rzut oka nie widać, że to Naruto ![]() @eidt UWAGA!!! Wykonuję zamówienia na signy z japońskimi fontami (Normalne też ![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 04-10-2007 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() @Herbi_Oxyna
wszystko ok tyle że ten napis na avatarze jest w złym miejscu, złym kolorze i złej wielkości gdybyś mugł to poprawić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok LolnY mam dla ciebie avek na pewno(musi sie spodobac) i sign(a ten niewiem czy sie spodoba) mialem 20 min wolnego to zrobilem
Avek: ![]() Sign: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omuj, japońskie fonty plx?
![]() |
#2198 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sarix
Ok poprawię to, spoko. Jaki ma być kolor i gdzie umieścić napis? @<.< Chodziło ci o to, że chcesz signa, czy gardzisz japońskimi fontami?? Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 04-10-2007 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Herbi niezle avki robisz.
![]() ![]() To ja tez poprosze o zamowienie. Bardzo, bardzo prosze o avka i signa z Edwardem Elric'em. Fajnie by bylo jak Ed byl na jakims fajnym tle, z fajna poza. Na avku i signie prosze napisac fajnym napisem Pacz_knight (moze byc jakis Japonski albo cos w podobie) ![]() Bardzo prosze o szybkie i solidne wykonanie. ![]() Pzdr for all. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wymiary: 350px x 100-140px Kolorystyka: Ciemna zieleń i odcienie szarości. Rodzaj: Prosty, postać i jakieś efekty skupione na prawej stronie, tak by ~1/3 miejsca po lewej była wolna (później ją wykorzystam)
![]() |