![]() |
#2201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Z Illyą to sytuacja rozwija się już od dość dawna. Pare aluzji na temat tematu,mnie i wyższości Tanuki. A posty na temat fajności kolejnego odcinka... jak kto lubi. I tak każdy wszystko sprowadza sie do anime.
Dobra nie gadamy już na ten temat, bo naprawdę zaczyna śmierdzieć ================================================== ==== No ale jednak DN jest lepsze od CG. Ale jak anime które ma Ryuk'a mogło by przegrać. Ale z drugiej strony CG ma mechy;p Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @co do illyi
może ten temat byście chcieli dok. w pod forum otaku? ;> @cg <edit>
![]() |
![]() |
#2203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Ja tam na 1dyna osobę na jaka sie wnerwiałem byla rayza lecz już mi przeszło i czuje ze wszystko idzie w dobrym kierunku ne ?
![]() Co do illy mało ludzi go rozumie choć niepodważalnie uznam ze jego wiedza na temat anime niedługo zbliży sie do mojego byłego wroga erriona (tego otaku tez polubiłem ;p) ponieważ grunt to wychodzić z założenia ze pisząc posty w tym temacie nie chce się niepotrzebnych skoków napięcia jak to ma miejsce w Street life ne ?? ;] Co do nadrilla chłopak ma nawet racje,choć Corgara stawiam tutaj w czołówce moich riposterow ;* to jednak te obrazki maja coś w sobie tak jak by to ująć, wnoszą życie do tematu ?? ;s ------------------------------------------------- A teraz byłbym dozgonnie wdzięczny jeśli jakiś otaku powiedział mi czy są różnice miedzy air tv i air movie i w jakiej kolejności to oglądać ?? Air tv, Summ spec~, Movie ?? czy jak ;s oyasuminasai
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie chodzi mi o obrazki, tylko o pesymistyczne nastawienie. A obrazki są fajne.
Jak mogłeś sie na rayze wnerwiać ;p Jak z nim często na gg gadam i jakoś jeszcze mnie niczym nie zdenerwował. Zostałem riposterem ;p... ale na forum ripostuje się łatwo, bo jest czas na myślenie. Co do Aira. Wpierw AirTV, potem Special i Film. AirTV widziałem całe, a speciala 1/2.... ale praktycznie był identyczny jak jeden z poprzednich epów, więć nie dałem rady wytrzymać do końca. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Użytkownik Forum
|
![]() @hazu
tak z ciekawości czym ci kiedyś zaszkodził ten wredny zboczony fan hentaiów i ecchi zwany potocznie Rayza? irytacja + obrazki czy brak tego i tego?....hmm....wybór tak trudny jak miedzy 100 gr. a 100zł... @frizz CG ma Jeszce 2 fabułę zwaną CG:R2 , i jest dużo geass'ów , dla DN death notów,i ciekawie zrobiona fabuła gdzie głw. boh. w przeciwieństwie ciągle jest pomiędzy młotem a kowadłem a kira nie....ale on musi wyk. ruchy tak zeby nikt o nich nie wiedział
![]() |
![]() |
#2206 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oglądam już 10 odc. Kanona, i szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy, wydaje się, że to już koniec histori, jedna z głównych bohaterek ma umrzeć, natomiast przede mną jeszcze 14 odcinków, zobaczymy co z tego będzie ": P .
PS Ale offtopujecie ...
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 06-09-2008 o 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ray - Byl taki moment kiedy zawarłeś przymierze z errionem, potem myślałem ze już jest lux ale dalej byleś chłodnawy rotfl ;s a teraz nawet czasem puszczasz do mnie uśmieszki wiec jest poprawa hyh
Corg - Co do ripow na forum zgada sie jest czas i wogule ;p aczkolwiek żeby mądrze napisać to nie potrzeba dużo czasu jeżeli człowiek ma coś pod kopula ,a ty akurat odpisujesz mi błyskawicznie wiec raczej jest yntelygentny ;p co do aira - Arigato !!
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 06-09-2008 o 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Użytkownik Forum
|
![]() dam offtopa wł. gg ; D <---uśmieszek do hazumy #64
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-09-2008 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Aż dosłownie mi się "tak" zrobiło po tym co przeczytałem od CogRara...
![]() A fakt że on nie potrafi żyć z odmieńcami to już inna sprawa której nie bede rozwijał bo to niema sensu. I ta jego przemyślana riposta przyćmi mnie , moje obrazki i zniechęci do pisania tutaj każdego nowego małolata - nowego fana anime który odrazu po zauważeniu do czego może doprowadzić anime ( patrz CogRaR ) wyrzuci nowo kupioną płytke DVD z Melancholy Of Haruhi Suzumiya do śmietnika ew niszczarki plastków i innych przedmiotów. Na pocieszenie dla CogRaRa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Użytkownik Forum
|
![]() o ja pier...czy nie możesz w końcu sobie pójść? z frizzem jest w porządku to ty jesteś jakiś dziwny...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-09-2008 o 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wow... i stałem się tym "złym". A maj gad. Illyuś... poddaje się, nie chce mi się już z tobą kłocić, całą złość z siebie już wyrzuciłem.A ty dalej swoje piszesz. Poczekajmy aż napiszesz kolejne 300 postów, to znowu mały flejmik będzie.
================================================== = Żeby nie było offtopa i Tompior nie miał powodu usunąć posta to może mi ktoś polecić jakieś fajne anime z mechami? Bo w CG spodobał mi się ten motyw. P.S. C o r g a r. nie cograr P.S.2 No super... nie tylko jestem teraz tym złym... teraz jest 'tym złym rasistą'..... senkju ilja Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Użytkownik Forum
|
![]() gundam etc? wpisz se mechy w gugle
![]() nie martw sie ty chociaż niemasz kompleksu obrazków ![]()
![]() |
![]() |
#2213 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i zostałem przyćmiony.
![]() Ale o dziwo nie załamałem się i to mi poprawiło humor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najsmutniejszy jest fakt, że prawie każdy tutaj przedkłada anime ponad mangę... Jak mam wybór manga lub anime to zawsze wybiorę mangę.
A swoją drogą, jeżeli czyimś szczytem nadziei w tym temacie jest znalezienie tych tzw "kumpli od anime" to ja tylko gratuluje :3 Cytuj:
Evangelion Candidate for a goddess FC i wiele wiele innych. Wiele jest takich anime co ma mechy, choć ja za tym typem nie przepadam.
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 06-09-2008 o 01:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Poza faktem że FMP ma mechy to jeszcze to :
http://www.youtube.com/watch?v=TjEVlVkRUKI I jest zaiste good. Cytuj:
Trudno to wyczuć jak się pisze... chociarz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() @Corgar
Vandread? @Ilja przestan pierdolic farmazony juz , kay? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra kurwa przestańcie sie już flamowac bo to jest zajebiscie nudne jak sie wchodzi na temat i czyta wasze popierdolone zflamowane posty macie problemy to se pierdolcie na privie albo zauzcie pod forum "jebusy z przymieza i jebus odmieniec"
------------------------------------------------------------------------ *Mam nadzieje ze wejdzie modek i pousuwa te popierdolone nic wnoszące do tematu posty, razem z moim zjebanym accoutnem Oyasumi *Przeczytajcie sobie poczatki tematu, znajdzie mi tam jebany spam, jebane obrazki, jebane flamewary. Jak widać z biegiem czasu wszycho sie pierdoli Ne ?? *W razie w pozdro dla garstki ludzi których dażylem tu sympatią.
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 06-09-2008 o 02:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Nie, ale szczerze niechcialbym cie blizej poznac , po tym co tu piszesz. Jako uzytkownik forum, mam prawo pisac tu i uwdzie i akurat w tym temacie chcialbym poczytac to co jest zwiazane z anime etc. pomijajac twoje obrazki ktore jako jedyne w twoich postach sa zwiazane z anime ,niechce mi sie czytac pierdolenia dziecka , ktore jest az tak aroganckie jak ty i pierdoli farmazony >.> kthxbye |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |