![]() |
#2201 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Serviderius
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Shanera
Poziom: 73
Poziom mag.: 57
|
![]() gz all fajne ss
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2202 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2005
Imię: Magiczny Blayd
Gildia: Bravelions
Świat: Honera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loot w miarę dopisał, nawet priestess'y był dość hojne. Dzięki Magneto Maximus za wspólny hunt ![]() Ostatnio edytowany przez Blayd - 07-05-2007 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Daleko...
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dajesz Blayd
![]()
Best Solo~~Demon 6000 exp ![]() Best Block~~Juggernaut and 2 destro ![]() 11:29 Achon Elaw [212]: kupie wam bossa 11:29 Achon Elaw [212]: ale musiscie mi obiecac ze zabijecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Gildia: Goblet of Fire
Poziom: 90
Poziom mag.: 66
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: W Polsce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Niko kinarro
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 63
Poziom mag.: 16
|
![]() Sorry że zawracam kite ale grać nie moge bo sie komp resetuje . Podał by mi ktoś ceny addonów ? Dokładniej : full assasin , full barabarian , full druid. JEśli można to jeszcze Cenę nose ringa.
![]() |
#2206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Orientacyjnie :
Assassin 300k~ Barbarian 1,1kk ++ Druid 500k ~ ++ Nose Ring 80k~
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Zbanowany
|
![]() pokaze wam prawdziwe oblicze fruta, chlopak gowno wie, ale przeciez on jest wielki "paccman"
![]() ![]() ![]() i ty chlopcze masz 16 czy tam 17 lat, a na temat rodzicow wkraczasz? patologia plx? pozdro dla prawdziwych, ktorym tibia nie je*la jeszcze na mozg :S @edit @down chodzi o to, ze od kiedy masz pacca twoje zachowanie sie zmienilo i o to, ze jak nie wiem co cos znaczy, to nie pisze tego ; ] @edit2 LMAO! ROTFL! kupiles Ido~ za 20k, potem prawdziwy owner odzyskal chara, a ty bodajze miales rec keya, ale mu powiedziales, ze nie, on wrzucil jakies eq etc, a ty go hacknales i nie wykrecaj sie... Ostatnio edytowany przez DexteroO - 08-05-2007 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() @UP
Gz adv. Pls more !!!Oneoneneone111 I co chcesz przez to pokazac ? Chłopcze ogarnij sie i zobacz o czym piszesz. No dobra przekonałeś mnie i pozdrów mnie rano Zią :** @Topic Gz Achin , Blayd @Edit @up To fajnie ![]() I pls nie zaśmiecaj forum . @Aston Mówiłem mu to ;[ @Marol Całkiem ciekawa historia , czekam na next odcinki !! Jak moglem kupic postac, a potem ja haknac <sciana> Cos Ci te blefowanie nie wychodzi ;[
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 08-05-2007 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() @Frut.
nie pamiętasz jak na Idolidero* chodziłeś z Shizą na Wyverny ? ... *- Którego kupiłeś od Idonexa za te 20k ? potem go shakowałeś ... i obiecaleś mi ... jak pamietam ... mówiłeś "Za to że idonex Cie okradł odpale Ci coś z Idolidera" po czym napisałeś "Spier****j żydzie nic Ci nie obiecywałem ..." czyżby Frut podwójna osobowość ? ![]() @Topic. Gz Achin ![]() Wbijaj stówe :d Pozdro ... @Edit. Cytuj:
Wescie... O_O WTF ? ... jak cos to weŹcie (ew. Wezcie) ;p Kłotnie .. ahh te nasze kłotnie ; p jak już piszesz polskie znaki to nie pisz kłotnie ... tylko kłótnie ! klucic ... nie musze komentować... "gz poziom" - następny "POLISZ INGLISZ" ... (+2) u mnie masz szanse wkońcu przejść z piątej do szóstej klasy xD "o jakis "rysz". " - "Nieh Tfuj pszyjaciel nie uszyfa sluf kturyh znatrzenia nie sna !111one" (wrzuć do syntezatora mowy to zrozumiesz (Te twoje teksty też musiałem wrzucać tam ...)). Cytuj:
HAhahahaAhaHAAHAAHhaHaHAHAAHAhahaAHA LEŻE I KWICZE ! MAMO NOKAUT ROTFL OWNED LMAO PK PFF PWNED HSUASHAUS hadhasudhiasckxzjnckjxhcjbfjbsdjfzbsdjfkjfvjxv <dostałem ataku super-hiper-elo-elo-w-kosmos-pie.r.dolcowej.śmiechowatki> Nokaut. Hail Old Friends _/
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 08-05-2007 o 19:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Imię: Aston Syrius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Kur**** Wypad gdzie indziej, wala nas wasze sprawy sercowe ... Wescie sie spotkajcie na rl i pogryz jeden drugiego i bedzie chyba all ok ...
Albo zrobcie osobny temat na forum "Kłotnie Honery" o jakis "rysz" sie beda klucic gz poziom przedszkolaka !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() do usunięcia.
![]() |
![]() |
#2212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Daleko...
Poziom: 40
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No racja nie powinno sie zasmiecac forum ale maja tacje co do Fruta. Wiem o tym jak oszukal Mala Druidke. Wypozyczyl ja za 10k czy iles tam i ja oszukal zabral cale eq no ladnie polak polakowi ;/ Co to za zlo na tym swiecie
![]()
Best Solo~~Demon 6000 exp ![]() Best Block~~Juggernaut and 2 destro ![]() 11:29 Achon Elaw [212]: kupie wam bossa 11:29 Achon Elaw [212]: ale musiscie mi obiecac ze zabijecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Ostrzeszów
Gildia: Poj za stoka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Imię: Aston Syrius
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
|
![]() @up
Podziwiam was ciagle mass kicki, a wy necro questa xD Gratz 4 dzien "mass kickow" i tylko 1 dzien pacca za to ? parodia ;f Ostatnio edytowany przez Oskarek_89 - 08-05-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Gildia: Goblet of Fire
Poziom: 90
Poziom mag.: 66
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() @Kristex
Po prostu jak nie wiesz co i jaka to sie nie udzielaj bo masz zle info ;[ @DexteroO Wyjdz i zamknij drzwi ! Wiec japa ! @Marol Twoje wybryki szacują się na max 8 lat. @Topic Gz Necro ;f
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Imię: Koozakos
Gildia: Bravelions
Poziom: 129
Skille: 92/86
|
![]() Cytuj:
cos nowego oO ![]() oczywiscie ![]() Ostatnio edytowany przez Kooozak - 09-05-2007 o 00:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Ostrzeszów
Gildia: Poj za stoka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Zbanowany
|
![]() @Koozakos
gz Assa~ xD bo co uzalezniony od tibi boterze i zlodzieju? >_> i nie wypieraj sie, ze nie hacknales ido~, bo sam dobrze wiesz jak bylo... jescze 1 - powiedziales, ze nie bylismy kumplami tak? a jak bylismy na wyvernach razem? a jak mi przy gs solo asystowales? nie pamietasz? >_> zeby nie bylo offtopa - jakis stary ss ![]() |
![]() |
![]() |