![]() |
#2201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Pacz Knight lapaj 3 avki FMA z edem.
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() btw jutro postaram sie zrobic sign dla ciebie <.< mam juz nawet fajny pomysl z tym Archerem.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 05-10-2007 o 07:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Witam =]
Chciałbym poprosic o sygne =) sygna z jakimś ładnym tłem a w niej Sanji...[postac z one piece] i Napisem "They call me Mr.Prince" ![]()
![]() |
![]() |
#2203 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ >.>
Wybacz, ale ja się nie chciałem chwalić. Poprostu niektórzy lubią taki styl, ale większość nie posiada nietypowych fontów. Przykro mi, że załapałeś stresa. Jeśli tak się wkurzyłeś o to, że tylko podaję swoją ofertę, to wyłącz komputer, pierdyknij dzrwiami, aż tu usłyszę. =/ @Pacz Knight Kolega Kołbaś, zrealizował twoje zamówienie, ale postaram się jeszcze coś znależć (nie, że mu kradnę robotę). Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 05-10-2007 o 09:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() @up
eh... ja mam taką jedną uwagę... poćwiczcie trochę przed robieniem ,,zleceń,, , bo niektóre parcki to jest wycięcie<a nawet nie> fragmentu obrazka i dodanie do niego jakiejś badziewnej czcionki xD ... zresztą... zobacz na poziom pracek kilkadziesiąt stron wcześniej... Pozdrawiam
![]() |
#2205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Unisław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ponawiam, czy może mi ktoś zwiększyć mój avatar do 100x 100x?
![]() |
![]() |
#2206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Herbi jak mozesz to zrob, ale jakiegos fajnego z napisem Pacz_knight i jakiegos signa tak jak pisalem.
![]() Kolbas wielkie dzieki za Avki napewno sie przydacza, tylko szkoda ze bez napisu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() a ten moze byc ?? znalazlem gdzies na dysku sie walal(ostatnio sporo rzeczy znajduje =P) btw zaraz przerobie i bedzie twoj nick. ok juz zmienione. Cytuj:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 05-10-2007 o 19:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kołbaś
WOW! Ty wszystko robisz w windowsowskim paincie?? Ja bym nie mógł, już po 5 min mnie trafiał szlag z tym programem. Jesteś wielki, że to wytrzymujesz! btw. Jeśli nie masz skąd zdobyć photoshopa, to polecam ci gimpa, jest bezpłatny i łatwo dostępny. @Pacz_knight Postaram się coś naskrobać jeszcze dzisiaj @edit Tu masz swój Avek ![]() i bonus - sign ![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 05-10-2007 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() -Kołbaś ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 05-10-2007 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czy to jest ten sanji ??
![]() btw herbi nie udawaj ze nie widziales. No toz chyba na 1 rzut oka widac ze to w paincie. Btw jak dla mnie to moge sie zajebac z photoshopem bo mam orginalke 6.0 ale jakos nie moge jej zrozumiec(na dodatek jest po angielsku to wogole strasznie ciezka zrozumiec ten naplyw slow angielsko-artystycznych) a z paintem jakos mi idzie =P Praktycznie wszystko tam wycinam, wklejam, wpisje, Czasami jak trzeba to cieniuje(ale troszeczke bo ciezka jest tak pixel po pixelku)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 05-10-2007 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Użytkownik Forum
|
![]() No^^
tylko jakbys zrobił sygne to mógłbys dodac jescze jak wyglada podczas walki?? @down hehe xD...
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 05-10-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jutro jak wroce z lodowiska to wykonam twoje zamowienie oraz tam kogos kto chcial z maple story. Btw dalej nie odwoluje mam super pomysl na to i nie odpuszcze puki go nie wykoanm =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brzmi zachęcająco
![]()
![]() |
#2215 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kołbaś
Photoshop 6.0 był ciezki i nie mial fajnych opcji spróbuj z cs2. Na dodatek gdzieś widziałem do niego spolszczenie, więc nie można narzekać na język. @Sarix Poprawiłem ci ten avek, myślę, że teraz będzie ci się podobał ![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 06-10-2007 o 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() @Kołbaś
Dzieki, fajne, ale potrzebuje jeszcze avek z leonidasem i napisem avenlight |
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() @Herbi_Oxyna
dzięki ale dalej mi się niepodoba... więcej nie chciało mi się czekać zrobiłem sam http://img111.imageshack.us/img111/4...atarendxj1.jpg http://img529.imageshack.us/img529/5...turaendav0.jpg i jeszcze poprawiona sygna http://img117.imageshack.us/img117/4...gnaturefz4.png Ostatnio edytowany przez Sarix - 06-10-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sarix
Niezłe, nie myślałem, że rozjaśnienie da taki efekt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Użytkownik Forum
|
![]() @edit
Sorry za double post @<.< Ciągle chcesz tego bowmana? Czy może nie chcesz abym go robił? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Użytkownik Forum
|
![]() No rób, rób
![]()