![]() |
#2222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() ansekabanse wszystkie lojalne turki przestaly grac albo sprzedaly chary. Bo byli lojalni wobec nas hej ! ;']
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Użytkownik forum
|
![]() Koledzy z Wanted, może poszukajmy kogoś kto będzie miał zaszczyt zostać vice-liderem "naszej" (<3) gildii a nie piszemy sami do siebie na forum. ;]]
A może i nawet przyjmiemy war-mode ?: D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() Wam chyba bardzo zależało żeby być z Turkami w jednej drużynie, ale się nie udało, rozczarowaliście się, poczuliście się odrzuceni i niechciani, dlatego teraz po nich tak cisniecie. Haha.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Zuthersky, kiedy was cisnąłem? A kamyxx się nie pochwalił jak cię tyrał, bo wszystkich wyzywasz?
![]() 2. Tak, biorąc pod uwagę to, że nie logował się dwa dni. 3. Jakoś nie czuje się ważny w tej grze, nie wiem, może nie mam tego problemu co marjola, mówiąc do starszego o rok ziomka "chłopaku". Jeśli macie takie problemy, do poczuwania się ważnym, zapraszam do ośrodka od uzależnień, tam są podobni którzy z tego bagna wyszli, powodzenia. Ostatnio edytowany przez Savan - 11-11-2009 o 01:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Użytkownik Forum
|
![]() poznajmy 3 nowych memberow wanted : Farmazon, Fauron Sigon, Mad sigon. do odwaznych swiat nalezy x)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2009
Stan: Niegrający
Świat: Reallife
|
![]() Post edited.
Ostatnio edytowany przez Beiroc - 26-11-2009 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2009
|
![]() Po co wysmiewacie supporterow ze bez venta i takie tam.
Polowa w Wanted biega bez venta 90% wantedowskich suporterow nie ma venta bo tam lustracje trzeba przeprowadzic zanim komus cokolwiek sie da. Co do naszych wszystko w swoim czasie. Co do tego placzu na temat Savanow to do kogo ten typ ma pretensje to nie wiem.Kupil pacca od 20 lvl i teraz pierdoli smuty a szczekacze wantedowskie nagle go popieraja.Jaki problem byl powiedziec Puchemu zaloguj sie na maina? Do tego Savan co chwila walil jakies fochy ciagle powtarzal do swoich ze ida do Wanted poczul sie wazny na swoim 70 lvl,wkoncu ma to co chcial,wiec skonczmy jego temat bo nie jest tego wart. Co do Turkow to akurat Zuther ma racje kazdy z waszych "lojalnych" Turkow jest albo nowy owner albo nieaktywny.Wyjatek to Dana i Zeussun ktory ma akurat 2 czy 3 ownerow. Zamiast szczekac na forum robcie vice lidera invitujcie ludzi do gildii rozdajcie venta i sie pona*******ajmy.Liczac waszych suportow i gildie suportujace jest was ponad 100,wiec bedzie ciekawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Zbanowany
|
![]() @Siggu
Ja przynajmniej chodze na akcje ![]() @Savan Ja jestem lojalny ludziom na ktorych moge liczyc. Sorry, ale to ty zachowujesz sie jakbys urwal sie z przedszkola. Twoje wieczne zmiany humoru w koncu staly sie nudne i po 30 zalosnych wiadomosciach, ze idziesz do Wanted a potem wracasz do nas trzeba bylo cos z tym zrobic. Fakt, znam Cie 3 lata i dzielilem z toba wszystko co najlepsze w tej grze, jednak to wciaz 3 lata znajomosci W GRZE i nic wiecej. Pozwole sobie zacytowac twoje slowa : "to tylko gra", wiec nie spinaj sie tak i nie wyzywaj wszystkich w kolo jak urazone dziecko, bo stac Cie na cos wiecej, niz te wszystkie bluzgi. @Wanted Ogarnijcie sie i powalczmy troche. @f-Lamerzy Nie znacie mnie, wiec po co wypisujecie takie brednie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
U was nawet członkowie Nephilims nie mają venta. Przynajmniej tak Krazxow pisał na forum (chociażby o Triu Verixie). A u nas PRAWIE każdy supporter ma venta, a na akcjach i tak jest nas dwa razy mniej. W ogóle po co PIERDOLISZ o rzeczach, o których nie masz ZIELONEGO pojęcia? Cytuj:
Cytuj:
HAHAHAHAHAAHA O wypowiadaniu się na sprawy, o których nie masz ZIELONEGO pojęcia już pisałem. Cytuj:
100?!?!?! Jakbyś dodał wszystkie naszych 90 sorków i setnych palków to by nawet 70 nie wyszło. Nie dość, że mają 2x więcej ludzi, to jeszcze ich magowie mają 2x większe levele - u nas na akcji tak zazwyczaj wygląda struktura magów: Azitox Masecrutes Variacjus Atreihel Cuvareci Wymeros Zwillins + moze z 1-2 powyżej 120 levela. U was: Gaddarr Sherion Precik Beiroc Limehit Nuriel Esfares Bayter Leifmaa + jeszcze z 10 innych "low levelowych) (czyt. poniżej 150 levela). Chyba jest różnica, jak masz do dyspozycji 7-8 dziewięćdziesiątych sorków, a 9-10 sto pięćdziesiątych - sto ośiemdziesiątych. W ogóle to widzę, że jesteś tylko jakimś random noobem z carlin, ktory nie ma bladego pojęcia o wojnie, więc lepiej się już tu nie wypowiadaj.
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co Ty pierdolisz lamusie? Bylo nas 5x mniej niz was, mielismy duzo chujowsze lvle i co? Odeszlismy zbey sie bawic.. A wy placzecie jak pizdy, albo dodajcie vice leadera i akceptujcie warmode, albo s*******ac i nie piszcie na forum, ktore nie jest zwiazane z WASZYM swiatem..[;
Pozdro&potancz /Wójcik |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no, i nie wygraliście z nami tym teamem, tak jak my nie możemy wygrać tym (narazie). PS. Dużo chujowsze levele hahahaha
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2009
|
![]() lepiej byscie camy dali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Użytkownik forum
|
![]() Post edited.
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha a kiedy bedzie ten wasz czas ? nie czaisz ze azura juz nie bedzie nigdy wasza? obczaj sobie gildie pelefanta. na azurze juz nigdy nie bedzie nudno.
"nasz czas jeszcze przyjdzie " kogo masz na mysli "nasz", jak ty na forum boisz sie podpisac swoim imieniem. wydaje mi sie ze te twoje czasy jeszcze nigdy nie byly i raczej nie beda, a jak jesli nawet to nie nacieszysz sie dlugo ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Użytkownik forum
|
![]() Post edited.
![]() |