![]() |
#2221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() @ <.<
Łap ![]() ![]() jak coś nie pasi ![]() ![]() Pozdrowienia
|
![]() |
#2222 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakby ten klegi up, sie nie spodobał ciągle jestem chętny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest w porządku, tylko usuń te białe części, rozmyj powiększoną wersję, zmniejsz jej krycie i dodaj oryginał (bez powiększania) gdzieś obok.
![]() |
#2224 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie, potrzebuje zamówień, proszę piszcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
omg, spamowcy. Ciągle proszę was o zlecenia Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 06-10-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Zamiast plakac to moglbys pocwiczyc, zeby zamowienia mialy lepsza jakosc niz do tej pory. A ja prosze was o sygnature, tylko zeby miala obrazek dokladnie taki jaki mam avatar (wlasna robota ^^)
@Edit/ down Jak nie masz tematow, to bierzesz tutoriale tudziez inne pomoce i sprawdzasz efekty. Jesli chcesz naprawde tworzyc cos na zamowienie, to musisz wykazac sie inwencja tworcza. Naprawde, nawet przecietna, znajomosc efektow w PS daje mozliwosci. Bierzesz zdjecie i dodajesz sensowne bajery (bez przesady!). Spytaj sie lepszych od siebie i ode mnie jak to robic i juz masz podstawy, zeby cos robic, jesli tak Cie ciagnie to zamowien. powodzenia ![]()
Ostatnio edytowany przez Arnisan - 06-10-2007 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ok, thx za radę, ale bez tematów nie wiem nad czym pracować |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Herbi
Jak ci sie nudzi i niemasz co zrobic to zrob mi avka z Sasuke (z sharingam) i signa tez z Sasuke ale moze byc jak robi Chidori. Na avku i signie zrob mi napis Pacz_knight taka samo czcionka jak robiles w zamowieniu na Eda z FMA. ![]() Pzdr for u and all. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Moja prośba jest niewielka - dorobienie napisu do avatara
![]() ![]() PS. Nie czepiać się ramki - wygląda ładnie. Co z tego, że to tylko trzy kolory? @Edit Napis oczywiście LolnY. Ostatnio edytowany przez LolnY - 07-10-2007 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @ Herbi_Oxyna
no to jak tak pragniesz zamowienia to: avata + sygnatura odcienie szarosci - ewentualne delikatna czerwien gdzie niegdzie. na avatarze smutna twarz od ktorej bedzie bic tajemnica. na sygnaturze to samo + reka tejze postaci trzymajaca jakis zagadkowy przedmiot. napisu na avatarze nei trzeba na sygnaturze "your dream is my real" milej zabawy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() boze gdybym mial photoshopa 7.0 to bym ci zrobil to z motywami z Chrono Crusade bo pasuje jak ulal.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pacz_Knight; Extermis
OK, zrobię wam te avki jak wrócę z lekcji, gdzieś ok. 3 @Kołbaś Mam Pshp CS2 i jak chcesz to go zuploaduje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() bylo by super jak bys to zrobil. Wdzieczny byl bym do konca mego zywota
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 08-10-2007 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() Potrzebuje sygnatury wymiary: 470x100(lub inne podobne), napis Jędrek (jakąś ładną czcionką), Na sygnaturze ma być kot Garfield (komiksowy nie z filmu) tło sygnatury powinno być pasujące do obrazka który wybierzecie.
Z góry dzięki. Edit. Pasuje wielkie dzięki! Ostatnio edytowany przez MALLuś - 09-10-2007 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 09-10-2007 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
No weż to oceń ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosiłbym o avatara z nickiem: kremowykac
![]() rzadko oglądam ten temat to może mi ktoś wysłać na PW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A moze wiecej ?? Jaki motyw przewodni lub cos ??
![]() |
![]() |