![]() |
#2221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ruphus Son of Fury
Profesja: Druid
Gildia: Wilk samotnik =P
Świat: Honera
Poziom: 38
Skille: 20/24
Poziom mag.: 40
|
![]() A ja miałem farta juz na samym początku przygody na mainie: wbijam się na mało uczeszczane wybrzeze, coby w spokoju magic trenowac i rybki łowic, spoglądam- a tu fioletowy plecaczek. Otwierami , ku mojemy zdziwieniu, był PEŁEN....Robali! Wystarczyły mi do 28lvl^^
A potem to regularnie na dc ktos dedził na DS albo assasinie, totez miłosiernie opiekowałem sie jego ekwipunkiem ![]()
>>człoweczeństwo to wcale nie najlepsza opcja<< ...."Wyciągnąłeś na mnie miecz.. Źle zrobiłeś"..... 10:17 Arek of Honera [23]: ile warta jest ruszczka quagmire rod prosze wazne! Najszybsze zarabianie na PACCA Najszybsze zarabianie na PACCA 2 Instrukcja obsługi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
|
![]() Pewnego pieknego dni ide w ank na poczke kupic list, podchodze na ziemi lezy list to biore go do bp zadowolony ze nie bede musil pisac, podchodze do dp - czas napisac list otwieram go a tam pisze "ty for items, u have luck i not rooker" (cos w tym stylu) i passy. Wbijam fast na ta postac, serce wali - ZONK 109 ms i z 7 innych postaci, brak eq, zmieniam passy. Ta postac miala 140lvl ale haker rookowal. Wysylam na kazda z postac po 2k na travel, zaczynam od 109 ms, latam po miastach ank, dara, thais, veno, carlin i nic ;/ Potem zagladam do kazz a tam z 60 iron ore i lot z guardow. Zadowolony wysyalam all na swoja postac i ide do ab - ZONK lot z wrl, kilkadzisiat bp pelnych skull staff-ow, b rob-ow, rots-ow, g arm-ow i masa wszystkiego innego co mozna zlocic na wrl na demonie. Czulem sie bogiem wszystko wyslalem na swoja postac, lece do liberty bay - pusto, port hope a tam lot z malp - z 30k w kasie, kilka bp plate armorow, z 70 ape fur-y, jakies wand of decay i small stonsy i food. Lece do Svenground (czy jakos tak) pochodze do depo a tam napisz ze w depo 1500~~ itemow otwieram, gdzebie - royal axe i lot z frostow, myslalem ze zawalu dostane kilka bp pelnych dsm, rh, tower shield, dragon slayer, ice cube itp. Do tego kilka bp run i mana potion, czyszcze depo. Szczesliwy sprawdzam inne postacie, 37 rp - wszystkie miasta puste, 40 ed tez all miasta puste, czas na 77 ek, polowa miast sprawdzonych, ide do port hope otwieram dp lot z malp, z 50k w kasie, ponad 100 ape fur kilka bp plate armor, wand of decay itp oraz prawie all itemy do assasian outfit (brakowalo z 5 fish fins i z 3 demon dusty). Tego dnia bylem najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie. Mijaly kolejne dni a postaci nikt nie odchakowal, ma ms robilem sobie sd, sprzedalem domek za 120k az pewnego dnia ktos uzyl rk i stracilem postac lecz bardzo duzo na niej zarobilem. Itemy w grze sprzedalem a Tibijskie pieniadze sprzedalem na allegro. zarobilem ponad 2tys zlotych. Tak to jest jak haker nie sprawdza wszystkich miast i wurzuca passy na ziemie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Imię: Boniu Zabujca
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: +28
Poziom mag.: 28
|
![]() a w tej bajce były smoki??
a później się obudziłeś bo trzeba było do roboty iść ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Jego nick to Pezcri Dala < teraz ponad 120 ms mozesz do niego napisac i sie zapytac czy mial 140 lvl i czy go rookowali do 109. Ps. to nie polak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() 20 bp strong health potion
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2227 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2007
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Paladin
Gildia: Knights Of Valor
Świat: Refugia
Poziom: 37
|
![]() Ja na trollach obok carlin znalazłem w dedzie meduse shield :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Guest
|
![]() @UP
A w czy tej bajce były smoki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() @3l3fant
A świstak to tfui stary ![]()
![]() |
#2232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Worn softy. To było coś
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Imię: Royal Crouch
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Elysia
Poziom: 45
Skille: 80/66
Poziom mag.: 12
|
![]() crusader helmet, dragon shield i c legi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danóbja
|
![]() Ja kiedyś znalazłem na securze f axe, trapowali kolesia na mino magu, to on rzucil na ziemie i przykryl parcelem, ja wziąłem i se polazłem. Chciał odkupic za 2 k, ale ja jestem zuy i nie sprzedałem. xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Imię: Milk Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Extra Elite
Świat: Celesta
Poziom: 51
Skille: 82\79
Poziom mag.: 7
|
![]() ja znalazłem plate legi,plate armor i Boots Of Haste!!!!! oczywiście na mainie
Na roku nic specjajnego tylko studded legi chain armor i brass shield ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() Ja znalazłem na rooku bag a w nim 4 mace i 3 hatchety
![]() a na mainie Dragon Scale Mail gosciu dal na depo ludzie zaczęli mu na to rzeczy rzucac nie wytrzymal i dał loga bo za chwile miał być restart ja tam weszłem i zaczołem rzeczy zciepywac ale niezdąrzyłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() W deadzie znalazłem c helmet i 1.5k i bp explo
![]() a na ziemi c mace ![]()
![]() |
#2239 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: wieliczka
Imię: telufos de knight
Profesja: Knight
Świat: honera
Poziom: 13
Skille: 49/49
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ja raz, jak jeszce na zanerze gralem to na ziemi kolo cyklopow znalazlem bp w którymn byly 2 halabardy i kilka mięs.(chyba ktos capa nie miaal)
A teraz jak gram na honerze to w troll mountains kolo thais (na carrion wormach , orcach warriorach i scorpionach) znalazlem pod cialami potworkow(wszystkie lezaly w jednym miejscu wiec mnie to zaciekawilo)bag w ktorym bylo za 7 - 8 chain armorów---jakies 500 gp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() W dedzie rh i bohy, 51 pallek sie uparł, że fibula resp jest jego :<
Na ziemii: dragon shielda i c helm w fri itanx złapałem. Kiedyś gość sie chwalił eq, walnełem fire fielda(na non-pvp szybko znika), qmpel podleciał i po 60k mieliśmy z jego mmsa. |
![]() |
![]() |