![]() |
#2241 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2008
|
![]() @X-Zero
Imię: Red Nazwisko: Blue xD? żart ![]() ![]() Historia: Syn lekarza który zmarł gdy miał 10 lat. Teraz gdy dorósł posiada medyczne moce, może uleczyć sojusznika lub całą drużynę. Moce: Posiada moce medyczne. Outfit: (sam wybierz który lepszy): ![]() lub ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Trochę mi nie pasuje do tego opisu "egzekutor"... Raczej "Protektor", czy coś.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 29-01-2008 o 18:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@2 up: strona? @down: Hmm...Patric? Tak żeby ukryć xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 30-01-2008 o 19:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @X-Zero
Imię: Lord Patrykus (jak nie pasi to wymysł inne ale coś z Patryk) Nazwisko: Lord (patrykus to imię) Outfit: ![]() Historia, cechy: Pan śmierci. Wychował się wśród czarnych magów. Zna doskonale tajniki czarnej magii. Nienawidzi chłopów. Potrafi torturować aż więzień odda co ma oddać. Moce: Wszystkie czary żywiołu śmierci. Potrafi wskrzeszać zmarłych(jak chcesz jak nie to tylko 1) EDIT: Oczywiście egzekutor Ostatnio edytowany przez Metal'Hard'Rocker - 30-01-2008 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down: Przyjęty xP W sumie to outów mi nie brakuje, ale kilka by się przydało...A rekrutacja jest po to ... a po co są rekrutacje do fake'ów? xDD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 01-02-2008 o 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imię: Arch
Nazwisko: - Outfit: ![]() Historia, cechy: Po śmierci ojca[ojciec był egzekutorem], postanowił iść w jego ślady i został egzekutorem. / Typ samotnika. Jego główne cechy to szczerość oraz waleczność. Bardzo ceni sobie przyjaźń. Moce: Obszerna wiedza na temat wielu cięc, pchnieć, uników itp. oraz lekkie leczenie[Goi małe zadraśnięcia itp.] Strona: Egzekutorzy X-zero, rekturacja jest dlatego że potrzeba outów? Bo ja chętnie zrobię ci outy ;p Jak to po co!? Dla outfitów xD P.S 4935846- napisz, bo się nudzę i mogę ci zrobić pare ;p Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 01-02-2008 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Guest
|
![]() Imię: Drakonus
Strona:Egzekutorzy Outfitt:Ful Assasin Leb czarny tolow szary nogi czarne buty czarne ![]() Opis:Syn Necrophusa i Yakchal.Brat The Ron the Ripper,z którym 7 krotnie zabił the old widow i 3 razy samemu go zabil Atak:jest on knightem który nauczył się od swych rodziców 2/4 czarnej magji Ostatnio edytowany przez RUCHWARRIOR - 02-02-2008 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#2248 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Zgierz
Stan: Początkujący
Imię: Enemy Destroyer
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 16
Skille: 59/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Fake
![]() Imię: Mark Lucas Nazwisko: Callway Pseudo: Deadman ( z powodu doświadczenia zdobytego we wcześniejszych walkach) Profesja:Strzelec Wiek:49 lat Stopień:Kapral warunek:w nicku ma być deadman ( będzie mniej pisania) oczywiście o ile rekrutacja Jeszcze aktualna Ostatnio edytowany przez undertaker90 - 08-02-2008 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() OK Otwieram Rakrutacje potrzebuje:
Boga Smierci- Vampira-Lagon Night -Lagon x3 Wojownikow- Kinga Noobow- Przyjacioj Gluwnego bohatera- mistrza ostrzy- Slepego starca- Maga Ognia- Avios - Altrionis Maga Wody-Metal'Hard'Rocker-Met Maga Ziemi- Maga Powietrza- Vorin -Vorin Krola- Boga Dobra- Dowudce Strarzy- Wszystkie musza miec outfity albo nieprzyjmuje!!!!!!!!! CANCLED NO BOODY WONT TO JOIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Hagi-Magi - 14-02-2008 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]()
![]() |
#2254 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czekam na wiecej fake zaczynam robic kiedy rekrutacja sie zakonczy pisac szybko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koniec Nie robie tego fake juz wiecej bo niema nikogo na rekrutacje wiec spadam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: Fei Isimus
Świat: Azura
Poziom: 16
Skille: 38/32
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() Kobieta Barbarzynca Pirat Wojownik niestety zostanie on w pierszych obrazach zabity najwyszszy kapłąn Thalas-enti zła postac zajente Prawowity książę wyspy przymierza Przywódca wyspy pirat umiera w 2 części a w pierwszej jest już poważnie chory. Czarny* elf nekromanta Mam gotowe już Outhify ale jak dacie lepsze to je zmienie * Gdy elf studiuje nekromancje lub czarnom magię zostaje wygnany,potocznie nazywane czarnymi
Szanuj mnie to ja noitak cię zignoruje ![]() Ostatnio edytowany przez Sezuo - 10-02-2008 o 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sezuo ja sie na ksecia pakuje
Name: Sir Hagi OUTFIT: ![]() Opis: Jest masterem szybkosci typ magi to elektrycznosc
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Użytkownik Forum
|
![]() nick:Janusz
wojownik moce:zamienia sie w demona i atakuje potenznymi ciosami C:\Documents and Settings\bigibor\Moje dokumenty\Moje obrazy jeśli ich neiwidać to skond je shostować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Lokacja: Człuchów
![]() |
![]() Hahahahahhaha
![]() ![]() ![]()