![]() |
#2261 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zidi
Ty zawsze byłeś spoko ![]() Powiem ci tyle.. na chwile teraźniejszą mam 71 ed ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() up@
Ja tez zaczynam grac znowu na kyra ![]() Nick Ci podam =p,ale wiesz co? Mi mozesz powiedziec
![]() |
#2263 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A teraz koniec prywatnych konwersacji ;p dawać foty ludzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Guest
|
![]() Geero ja bym nie mówił że 71ED . Mówił bym w przyblizeniu . Magą sie teraz kapnoć który ED jest mało rozmówny z nimi i cie namierzyć .
|
![]() |
![]() |
#2265 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Alister jak sie domyslisz dam ci 400k
![]() @ Panu na dole Twoj stary robi za pedala.Mozesz skonczyc juz?
Limit sygnatury został przekroczony. Ostatnio edytowany przez Zidi - 04-02-2008 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Wrocław
Świat: Galana
![]() |
![]() @up
pedał ![]() zidi szmato nie musi do ciebie należeć ostatnie słowo sam zacząłęś :> Ostatnio edytowany przez Plesnyy - 04-02-2008 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Polska:X
|
![]() szczerze mówiąc to nie wiem czemu az tak duzo osob nie lubi Geero :x ... jak dla mnie to normalny gracz ktory szybko expi (to zle?) no ale cóż malo udzielam się na forum tiba.com wiec nie jestem w temacie.. wiec mam prośbę czy mógłby ktoś napisać o co sie rozchodzi? Tak w ladnym jednym zdaniu (ewentualnie w 2
![]() / Za blędy serdzecznie przepraszam... jestem Tylko czlowiekiem a nie chodzącym słownikiem ![]()
![]() |
#2268 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
powiedz co chcesz wiedzieć dam edita lub napisze ci na pw ![]() ![]() @KK wszystko po kolejii 1) Moja wersja czyt. prawdziwa Grałem sobie dość szybko bo ferie miałem stond niedziwić się czemu po 1 mln dziennie. Aż tu nagle dowiedziałem się że jestem : a) Silverisem b) rl Silverisa c) spy Szwedów oczywiście wszystkie zmyślone z powodów że za szybko expiłem Yorbbi (czyt. Thomonix) już niebył nr one na Kyrze i tak musiało być ... reszte chyba znacie. 2.) Ich wersja ... wszystko pogrubione + takie samo ip jak silveris ahahahahahahahah to było najlepsze pzdr Ostatnio edytowany przez Shivee - 04-02-2008 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Guest
|
![]() Z tego co wiem Geero wzieli za szpiega lub oszusta który pomaga Swe .
PS:Geero powiedz o co chodzi wszystkim na forum . Ostatnio edytowany przez Alist'er - 04-02-2008 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#2270 |
Użytkownik forum
|
![]() Szkoda Geero fajnie expił i foty dawał w miare ciekawe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Użytkownik Forum
|
![]() 'Aż tu nagle dowiedziałem się że jestem : a) Silverisem b) rl Silverisa c) spy Szwedów'
To nieźle :d mi ostatnio jakis koles napisal ze jestem Nonix Dark ![]()
![]() |
#2273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 04-02-2008 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 65
|
![]() Dawno dawno temu postanowilem zostac piratem, zaczalem zdobywac doswiadczenie...
![]() ...a takze wszedlem w posiadanie pirackich ciuchow.... ![]() .. ktore pozowlily mi poglebic wiedze o piratach.... ![]() ...i o tym jak sie lowi ryby : o ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() xD
Kyra to troche pojebany swiat. Latwo zlapac hunta za nic ![]()
![]() |
#2276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Imię: wieczna zagadka?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: chyba na pewno
Świat: Aldora
![]() |
![]() Powiem wam ze ja teraz gram na aldorze, wszedzie tak jest, mamy teraz wojne, mozesz hunta zlapac za darmo, nawet jak nikogo nie zabiles od poczatku istnienia postaci, nie wryles sie na respa, nie zbluzgales kogos, poprostu za darmo
![]()
![]() |
#2277 |
Guest
|
![]() Ja znam jedyny swiat gdzie za nic hunta nie dostaniesz pzynajmiej od polaków. Ten swiat to Elera. Wiem bo sam grałem i pól osiedla mojego tam gra . tam żadko kiedy padniesz od polaka , ja znam jednego nooba polaka który deda nawet przyjaciól jak maja czahe Gerhald ale takto ludzie sa zgrani ze soba XD
|
![]() |
![]() |
#2278 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początek kilka informacji...
Ferie mi się skończyły więc dużo nie gram, jednak pozostaje graczem ![]() Expie Tylko rekreacyjnie, 0 pg :d Tu Lvlik... ![]() A Tu ogólny (chwilowy) stan postaci (bo jeszcze się nie chwaliłem :x ) ![]() I przy okazji chciałbym pozdrowić wszystkich 90-152 lvli expiących na banucie za pomocą cavebotków ![]()
![]() |
#2280 |
Użytkownik Forum
|
![]() Geero mogles kurwa powiedziec ze selasz hara a nie ja pozyczylem bohy new ownerowi bo myslalem ze to ty a gosc mnie w huja zrobil ale na szczescie jakos odzyskalem ledwo co
Jak co dam jakies ssy za 3 tyg jak sie kara skonczy;/ |
![]() |
![]() |