![]() |
#2281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#2284 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moim priestem, fury warrior to jest pryszcz. Nawet jak jestem w holy w 0/5 spell casta z holy fire/smite RE: dOWN To mialem na mysli. MS- mortal strike;D
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 07-06-2008 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
#2285 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dual Wieldem nie wyjebiesz takiego combo, jak z 2h:
Przykład 2h: Charge -> hamstring (jezeli rogue to dochodzi rend) -> berserker stance -> berserker rage -> MS -> Whirwirl -> intercept -> MS -> execute -> śpi xd Ja walcze tak, oczywiscie nie podane se skille podstawowe jak pummel, slam, thunder clap, imidiating shoot (tak wiem zle napisalem xd) - uncastujące itp bo to kazdy musi znac Przykład dual wield: Nie wiem, xd Mysle ze podobnie tylko zamiast MS wchodzi Bloodhirst. pozdro
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 07-06-2008 o 14:35. |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() Cytuj:
do tego wyzej dodalbym death wisha, chcialbym zeby tak bylo ale tak nie jest... to nie wystarczy, wyczucie to podstawa. A co do duala jest rownie dobry co 2h, fluury i enrage daje rade a bloodthirst jest genialny. macie kilka build na warka <a href="http://www.wowhead.com/?talent=LVoxzhbZVVzGxxRVuVo">fury </a> <a href="http://www.wowhead.com/?talent=LVhxzAioM0dbZVVzG0LzZc">arms/fury - moj ulubiony</a> @vil uwierz mi ze nie kazda szybka bron jest slaba... Wg. twojego myslenia gra rogalem jest slaba, tylko ludzie grajac rogalami utozsamiaja sie "assassinami" bo kazdy chcial byc evul zabujca Ostatnio edytowany przez Brojek - 07-06-2008 o 22:08. |
|
![]() |
![]() |
#2287 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() flurry przy DW daje raczej maly bonus, szczegolnie jesli nosimy w miare szybka bron. Przy biciu bossa w ostatecznym rozrachunku dziala fajnie, ale w porownaniu z MS wymieka.
Wogole jestem zwolennikiem duzego burst damagu w pvp zamiast szybkiego, slabego dpsu, z reguly lepiej jest trafic przeciwnika 3 razy i poslac go na tamten swiat niz klepac w niego 20 ciosow ze slabej broni.
#2288 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fury warrior-Pve jako dps MS- PvP Oczywiscie sa sytuacje kiedy to sie nie zgadza, ale ogolnie tak jest.
![]() |
![]() |
#2289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() @up
Im większe crity, tym wolniejszy czas castowania spelli ![]() Zdążyłem poczuć na własnej skórze ![]() |
![]() |
![]() |
#2290 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciekawe bardzo ![]() Btw. Jest on uwazany za jednego z najlepszych Fury Warriorów i w ogole Warriorów ze wszystkich serverów WoWa pod wzgledem PVP. A najciekawsze to ze bije 2hand, a uzywa wyzej przezemnie wymienionych buildów ![]() A wlasnie tak wtrace mam pytanie, zna ktos jakis sposob zeby zwiekszyc FPS w wowie? Omijając ten sposob z wierszem WINE, ten nie trybi. Z góry dzięki. FOR THE HORDE! @BROJEK ten 70 warrior to nie jest jeszcze 70 lvl, on jest pod wbijaniem lvla, gralem wczesniej na innym servie gdzie mialem 70 rogala (zaluje - noob klasa xd) Przerzucilem sie na sporregar ze wzgledu na znajomych tutaj, za 2tyg. uaktywniam prepaida, i zaczynam ![]() Btw. podaj swoj nick na sporregar to sie odezwe.
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 08-06-2008 o 11:22. |
|
![]() |
![]() |
#2291 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() fury warrior z 2handem dziala calkiem fajnie, zarowno w pve jak i pvp ( jest na warcraftmovies filmik z gosciem robiacym przyzwoity dps w BT z buildem flurry/ arms ), dualwield niestety w pvp ssie.
#2292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Niby dlaczego twierdzisz ze to noob klasa ? Klasa jedna z bardziej swietnych(no poza hunterkiem) do grania pve jhak i pvp.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#2293 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jest to klasa, za łatwa, 0 wyzwań, 0 adrenaliny...
#2294 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() A tutaj cztery zdjęcia z mojego shamana którym ciągle uczę się grać (w kolejce do nauki czeka jeszcze warlock i rogue, maga już opanowałem).
Duel i szansa na rewanż, bo kolega był miły ![]() ![]() ![]() Battleground w przedziale 10-19 (pełno twinków, grrr): ![]() Tutaj już 20-29. Było świetnie - bardzo wyrównana walka do samego końca, brak twinków po obu stronach (albo przynajmniej nie wyróżniali się z tłumu zbytnio) i świetne akcje typu udana obrona bazy 4 vs 8 ![]() ![]() I udało mi się dzisiaj wylosować taki fajny paseczek podczas robienia BFD. ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 08-06-2008 o 19:17. |
![]() |
![]() |
#2296 |
Książe Cieni
|
![]() Nisko poziomowe postacie noszące potężny (jak na ten poziom) ekwipunek, oczywiście fundowany przez ich główne postacie. Ostatnio jak patrzyłem na ceny takich itemów to wahały się w przedziale 100-200 gold za pojedynczy przedmiot.
Zazwyczaj osoby, które nic nie potrafią w PVP, więc leczą kompleksy ściągając początkujących na 2-3 hity z takim sprzętem.
#2297 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Dobra dla poczatkujacych, znam wielu 70 lvlowych rogue'ów z gildii, którzy koncza grac ta postacia, na rzecz innej klasy. Powód? Znudzenie ![]() Pozdrawiam.
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 08-06-2008 o 20:46. |
|
![]() |
![]() |
#2300 | |
Książe Cieni
|
![]() Tak samo jak na pozostałe BG. Masz za niski lvl.
Cytuj: