![]() |
#2281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
komu byscie pomogli ,gdyby powiedzmy wybuchla wojna vc - nf ?
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
|
![]() |
|
![]() |
#2282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() nie wiem szczerze kazdy z nas ma kumpl;i po obu stronach ... ale Maniek ich uspokoi na to wyglada i bedzie spokoj
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Guest
|
![]() Bylem krotko retired, ale postanowiłem z nowa siła kontynuować ta grę
![]() ![]() ![]() Jednak radość trwała krótko i mój optymizm zniknął gdy natknąłem sie na ten artykuł ![]() ![]() ![]() http://hacking.pl/pl/news-6964-Kolej...er_online.html LUDZIE!!!!!!!!! Ta gra zabija ![]() Teraz gdy dali nam podwójny exp ryzyko śmieci zostało podwojone. Opamiętajmy sie więc, bo może być za późno. Spójrzcie w lustro i sprawdźcie czy nie macie podkrążonych oczu, bladej cery i dresu , w którym chodzicie i śpicie od piątku. Bo ja na przykład nie chce umierac przed kompem ://// |
![]() |
#2284 |
Guest
|
![]() Wydygałem sie ostro
BEN Ostatnio edytowany przez bencio - 03-12-2007 o 00:26. |
![]() |
#2285 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pozdro Wuju |
|
![]() |
#2286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() btw.
[CHAR]Barbra Storm[/CHAR] Dec 01 2007, 07:57:58 CET Killed at Level 98 by Casspari and by Yunichi Cytuj:
no chyba że zasłużyła, ciekawa jestem ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2288 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @Bencio
wez czlowieku , bo kurwa nie moge , oni obaj grali w Wowa a nie w tibie. @Barbara jakie oni mieli haslo ? for better obsidia ?xDD @OffT ktos chce kupic Wood Avenue 11? 350 k Ostatnio edytowany przez zielaq - 03-12-2007 o 11:38. |
![]() |
![]() |
#2289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ty za swojego czasu tez miales...
btw. maja hunta na tym servie to se pkuja ,proste
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
#2290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() I tu się z Tobą zgadzam... wystarczy spojrzeć o której padła i powód już znany xd
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() A ja się zgadzam z wszystkim co mówi Natti (:
![]() |
#2292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() No to za lepsza obsidie dla was - zmniejszamy liczbe boterow.
Powinniscie nam dziekowac a nie plakac. Ostatnio edytowany przez Ryba_90 - 03-12-2007 o 16:39. |
![]() |
![]() |
#2293 |
Użytkownik Forum
|
![]() @zielaq
a jakie ty miales haslo przez rok walczenia przeciwko ng? 90~~ elder na small campie na barbarianach nie odpowiadajacy na pm to troche dziwna sprawa czyz nie?
#2294 |
Guest
|
![]() LoL ?? czy Ty chcesz powiedziec ze ona botowala ???
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mowie ze botowala,mowie ze siedziala 100 elderem na barbach small campei i w przeszlosci nie odpowiadala na pm .. wnioski nasuwaja sie same
![]() za lepsza obsidie,bez boterow ! Dec 03 2007, 16:09:54 CET Killed at Level 119 by a fire elemental of Brus Eterna
#2296 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Skor
nie no teraz to cie z lekka pojebalo.. Barbra nie botuje a nie zawsze ma czas odpisac :O ps. Co jak cos ale wy wiecie co to znaczy urzywac bota ;D nie mowie ze do expienia ale ogolem.. wiec swoich tez zabijacie? Ostatnio edytowany przez Rewisim - 03-12-2007 o 17:50. |
![]() |
![]() |
#2297 |
Guest
|
![]() no ja tez nie odpisuje czasami bo nie zauwaze itp. nawet nie mieliscie okazji zobaczyc czy botuje bo 2x ue i narq
|
![]() |
#2298 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() po 2: Ty zawsze odpisujesz kazdemu noob-charowi? <czyt. zapewne jakis 8 lvl czy cos... bo watpie w to ze pisales do niej z main, ba... watpie ze wogole kiedykolwiek do niej pisales> Barbra nigdy nie uzywala, nie uzywa i nie bedzie uzywac bota! I wierz mi wiem co mowie bo znam ja ladne pare lat... |
|
![]() |
![]() |
#2299 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja jej nie znam pare lat ale w 100% zgodze z toba : )
Skor@ Obaj wiemy jakie reasony sie wymysla zeby kogos zabic wiec jakby chociaz napsial chcielismy ujebac ujebalismy nie mamy nic do stracenia a ty pierdolisz glupoty jak potrzepany ps. ale no i tak cie kocham ;* |
![]() |
![]() |
#2300 |
Użytkownik Forum
|
![]() @arha
hmmm napewno jezelibys huncil na barbarianach ktore wsyzstkie masz na hita nei mialbys czasu na odpisanie...nie musielismy teraz patrzec cyz ma bota czy nie,wczesniej wiele razy widzialem jak biegala po campie nie odpisujac na wiadomosci . @paul nie mowie ze zabronione. ale siedzenie takim lvlem na takim szit expie+nie odpisywanie na privy=podejrzane co nie? a pisalem do niej z lvla wystarczajaco dobrego by expic na tamtym campie,wiec powinna odpisac. @rewis i dobrze wiemy ze reasony mozna zmyslic ![]() ale ten nie jest zmyslony,co nie znaczy ze mielismy racje i ona botowala . nie ma ludzi doskonalych ,kazdy sie myli ![]()