![]() |
#2281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Skonczylem Minami-ke, fajna, lekka komedia. Z obejrzanych serii, pomimo innej tematyki i kreski, najbardziej przypominala mi Lucky Star'a. Ogolnie polecam.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2282 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Najbardziej podobna seria do Lucky Stara to mi swita Azumanga~ (brak fabuly i slice of life) @Rosario+Vampire Nie wypowiem sie, bo uraze wiekszosc z was ; <<< |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() ha! wreszcie obejrzalem Bleacha. Zapowiada sie ciekawa walka
![]()
![]() |
#2284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() a teraz powiedz który ep....
![]() |
![]() |
#2285 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Chyba mu chodzi o DiamondDust Rebelion. Jeżeli tak to powiem, że nie był zły. Mało sprzeczności z resztą fabuły i nie jest tak zupełnie nieprawdopodone/oderwane jak np Memories of Nobody. Choć jak na wersję filmową to kreska niczym się nie różni, a efekty na tym samym poziomie. Liczyłem, że będzie ładniejsze dla oka. Ale akcja sama jako taka ok.
![]() |
#2286 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#2287 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Parę cytatów z innego forum na temat filmu: Ukryty tekst:
W hide bo nie wiem czy ktoś nie uzna tego za spoiler...
![]() |
![]() |
#2288 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, obejrzałem całego Clannada i jestem mile zaskoczony.Praktycznie wszystko podobało mi się w tym anime, są momenty, gdzie można się pośmiać (nieźle pośmiać),ale są także wzruszające sceny, bardzo ciekawe.Świetna fabuła, teraz tylko czekam na 2 serie.
@down To chyba była ta sztuka, którą chciała sobie przypomnieć dziewczyna głównego bohatera^^
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 13-09-2008 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]()
![]() |
![]() |
#2290 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To ja mam requesta na jakies ciezkie anime, zeby zostawialo takie wrazenie jak po EL, Higurashi czy Air ^^
Ostatnio edytowany przez Grocix - 13-09-2008 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Kurde nie wiem co jest z wami (Badz ze mna) ale po obejzeniu aira stwierdzilem ze ani razu nie chcialo mi sie plakac (choc sie zmuszalem a tu nic) juz wiekszy smutek mialem po obejzeniu kanona. Poleccie cos w stylu tejze seri. po kturej na pewne bede czul jakis smutek bo te uczucie ostatnio jest mi bardzo obce. Tylko rzadnych postow w stylu obejzyj clannada ;p
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Cytuj:
@Hazuma Nie wiem jak ty ale ja nie moglem dojsc do siebie po School days tzn nie bedziesz plakac etc ale bedziesz sie dosc dziwnie czul po last odcinku Ostatnio edytowany przez Kramer - 13-09-2008 o 18:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
NGE? Jakos nie jestem przekonany do tej serii, jeszcze nie teraz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mhmmm... ostatnio zobaczyłem :
Bleach Movie 2 : The DiamondDust Rebelion Clannad ( 1-23 ) + Tomoyo Chapter --- Bleach : Czy jest lepszy od 1 filmu? Trudno powiedzieć :/ Nie był ani zły, ani taki super, jak ktoś wspomniał był "ok". Cieszyło mnie w nim to, że wiele czasu poświęcili mojej ulubionej postaci ^^ ( Hitsugaya ). Mimo wszystko i tak filmy Bleach'a są znacznie lepsze niż Naruto. --- Clannad : Mhmmm... ogólnie to porównując z Air'em i Kanon'em był wg. mnie bardziej humorystyczny, ale nie podobało mi się kilka rzeczy : - Kotomi : 1ep głównie dla niej, ale... bum : następny ep - cała happy - Fuko : eee... wtf? ( to powinno wszystko wyjaśnić... ) no i jak zwykle mój "pairing" nie powiódł się ![]() --- Shakungan no hana narazie se odpuszczam i zacząłem Gunslinger Girl. Ale w*****ł mnie najnowszy ep Naruto Shippuuden, tzn. 5 min. na głupi ramen.... mogli lepiej wykorzystać czas. Pzdr, Hodal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2297 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ee, no co ty.Fuko i jej rozgwiazdy są fajne ; >
@topic Widzę, że muszę jeszcze nadrobić "Air", z tego co się od niektórych z was dowiedziałem, to Air wzbudza niemałe emocje - i takie anime lubię, chociaż zdam relację, jak obejrzę, bo na razie Myself; Yourself; oglądam.
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 13-09-2008 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() bardzo fajne anime. Spokojnie przy nim odpoczelem od roznych berserkow, hellsingow i dmc =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogłaszam wszystkim zgromadzonym, że przeszedłem na dobrą stronę mocy. Czytaj: zacząłem sciągać anime zamiast je oglądać online. Taka miła odmiana. Poza tym główne pytanie: co oglądać dalej? Jestem praktycznie na wykończeniu To love-ru. Myślałem o Lucky Star, czy tych wszystkich Great Teacherach. Jest coś jeszcze godnego polecenia? Dokładnie to: komedia, zazwyczaj okruchy życia, niekonieczne nienaturalne moce, choć aż tak nie przeszkadzają.
![]() |
#2300 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Welcome on the Bright Side! Obejrzales Melancholie Haruhi? Jak tak to zabieraj sie za LSa. @Topic A ja skonczylem 2ga serie Minami-ke i nie odczulem, zeby byla jakos o wiele gorsza. Zdenerwowala mnie natomiast zmiana kreski i czarne postacie trzecioplanowe. |
![]() |
![]() |