![]() |
#2281 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Przed Monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Romanoos Ziom
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Honerian Mages
Świat: Honera
Poziom: ~40
Skille: 18/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Ku*wa.. Padlem ostatnio na BH (przez glupote). Kumpel przyszedl do mnie.. Poszedlem zobaczyc do drzwi.. Sie rozgadalismy i chuj.. Ded :/ Jak bym przyszedl minute wczesniej to może udałoby się uniknąc deda =( =( =( Po resecie ide na Guardy, trzymajcie kciuki rzebzym nabil dzisiaj 39.. Pzdr dla Tarkitha, najleprzego kumpla.. Viki :* i Grien Sousa, który próbowal pomóc odzyskac moje zwloki =D Moze zdołam odrobic :/
Tu jakaś fotka (żeby nie było, że właże na forum tylko po to żeby sie nad soba poużalać) Jakis tam hit z Mort Hura, nawet dość ładny ![]() ![]() I jeszcze jeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [CHAR]Romanoos Ziom[/CHAR] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
![]() |
![]()
: )P Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać, lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą. q( : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ : )P Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. q( : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Imię: Aston Syrius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Nastepnty Light Hackowiec xDD @Top Gzz graczom powyzej xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
![]() |
![]() oby tylko light hac ale to mi najbardziej pomaga podrogie mam tam jeszcze kilka na zwiekszenie prendkosci tibia gg itp ale cihcho XD
: )P Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać, lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą. q( : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ : )P Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. q( : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Guest
|
![]() gz fotek tiker
|
![]() |
![]() |
#2286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() I co? i nie padl ;/ okolo 2 bp uh waste i sie ocknol smierc botera -.-
Ale tutaj kilka najlepszych momentow z mojej akcji: ![]()
![]() |
#2287 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2005
Imię: Magiczny Blayd
Gildia: Bravelions
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Rebeh Dizek
Gildia: Round Table of Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
![]() |
![]() @Fokus: masz hunta noobie =/ pozegnaj sie z hydrami, scarabami, zolwiami... z wszystkim
09:44 Rav'Knight [214]: rebeh shameless 09:45 Rav'Knight [214]: you wanna piece of him 14:53 Strini [23]: this human in lure scarab to larva, im hunt this, he think deading strini but nonono exura poffpoff im survival |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]()
09:44 Rav'Knight [214]: rebeh shameless 09:45 Rav'Knight [214]: you wanna piece of him 14:53 Strini [23]: this human in lure scarab to larva, im hunt this, he think deading strini but nonono exura poffpoff im survival |
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zabawne jak sto dup -.-, do zobaczenia w template nygusie >.<
![]() |
#2292 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sorcer Jakub
Świat: honera
Poziom: 45+
Skille: xx/23
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Jak sadzicie kto pierwszy padnie Rebh czy Fokus
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Guest
|
![]() a któż to zawitał na forum ^^
|
![]() |
![]() |
#2294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Katowice ; )
Imię: Aston Syrius
Gildia: Deja-vu
Poziom: 9 0
Skille: 90/89
|
![]() HUASuhsAUshasuaHSuAHS
To sie teraz zacznie WAR na servie NO-PVP HUhusahsa ale zlewa xD REBEH DIZEK vs BRODNO'FOKUS Wynik po pierwszej kolejce dosyc zaskakujacy az 0:0 xD Nastepna koleja "Honera 'la Cup" juz jutro tylko na forum tibia.pl - musicie byc z nami !
![]() |
#2295 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2296 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Arhen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
Poziom: 173
Poziom mag.: 75
|
![]() I na co te sapania gdy mówiłem że Rebeh to nie jakis tam zajebisty gracz tylko jeden wielki jebany boter juz raz na ssach bylo pokazane ze trenil na bocie ale nie trzeba bronic frajer bo przeciesz ... zal poprostu zal pajac co grac nieumie a zgrywa niewiadomo kogo Brodno ma zawsze u mnie wsparcie i pomoge dojebac tego ciecia wiec lepiej miej sie na bacznosci lapsie
![]() |
#2297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
|
![]() siema zmienilem sobie e maila akceptowalem i nie moge wejsc na tibie ani zalogowac sie na konto na tibia.com niewiem co sie dzieje prosze o pomoc <po raz pierwszy zmieniam e maila> ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Edit: Fokus i tak padnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() okej naby, wiec patrzcie. Tu macie dowody, ktore potwierdzaja, ze to byla prowokacja majaca na celu zorientowanie sie w naszej popularnosci na Honerze:
Obrazek z moim "padaniem": 1. ![]() 2. Jesli nawet bylem bez eq... kto afkuje bez eq na cave ratach?:O 3. Jesli bylem z eq i palilem mane to jak mnie Fokus wrzucil w cave raty? ![]() 4. Link do filmu: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24488 Obrazek z "padaniem" Fokusa: 1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() 3. Od kiedy 8 larw bije 49EK w eq za 27? ![]() 4.13:53 Brodno'Fokus [49]: recordung? 13:54 Brodno'Fokus [49]: isc juz ? ;> 13:54 Brodno'Fokus [49]: ok 13:54 Brodno'Fokus [49]: uwaga ide 13:54 Brodno'Fokus [49]: chwila 13:54 Brodno'Fokus [49]: wal fotki 13:54 Brodno'Fokus [49]: ok ide bez shielda i arma 13:54 Brodno'Fokus [49]: kk ![]() 4. Link do filmu: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24487 No i jak widac utrzymala sie opinia o Rebehu botterze, a kilka osob gratulowalo nam wzajemnych trapow... Hail Honera o/
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Użytkownik Forum
|
![]() pr0! xD ![]() Wsumie to nie wiem co mam powiedziec.. zostaje ufac tylko ludzia z rl, myslisz ze ktos jest twoim kumplem a tak naprawde jedzie cie za plecami.. cya.