|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#23042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sciemax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 289
|
![]() @Fortt na Ciebie szkoda słów
@Naki Ty dalej sobie gadaj jakieś zmyslone historie A jesli chodzi o bota to nie powiem kto nie umie sobie go ustawic... ;/ Kto Ci boci banshe na yala ? ;//// @Allegro Huges Pare lvli mi kolo nosa lata ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sciemax - 17-05-2011 o 00:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2009
|
![]() Po raz kolejny wszyscy mozemy sie przekonac jak bardzo kolega sciemax ma najebane w glowie. Minelo juz troche czasu od kiedy bylem tu ostatni raz ale Ty dalej jestes taki jaki byles. Ty masz moze wogole rl life?
A Ciebie wojtek tez kiedys tam znalem i powiem ze myslalem iz Twoj poziom inteligencji przewyzsza sciemaxa ale jak widac nie bardzo... Tymczasem powracam ![]() [IMG] ![]() Pozdrawiam 1st owner Erth Neth'a Ostatnio edytowany przez Erth. - 18-05-2011 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2009
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Elite Pal
Profesja: Elder Druid
Gildia: Genessis
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
|
![]() dobra dawno nie pisalem no ale coz..
@frott, supcio ze nareszcie cie owalili ->motto "je*ac Frotta bo to Cio**a" Dalej @Erth, idz sie dalej edukowac, szczegolnie w kierunku gramatyki i pisowni. Jak to sie mowi w dupie byles, gowno wiesz. @wojtek, masz u mnie big + (nie popieram owalania wirtualnych frendUFF ale to byl wyjatek) @Naki, a.k.a "nie gram juz w te pixele" co ty tu wogole robisz i na ch** sie udzielasz lamo? yhh.. dobra to chyba na tyle.. mlvl 91 po raz xxx ![]() cavebearek nr xxx ![]() noi team "macie poexpione" ![]() Mam w dupie wasze komenty, Frott zasluzyl, reszta spina dupy z byle powodu, spina rosnie jak zwykle. Pozostaje tylko czekac az beda 3 strony syfu kto kogo przez neta nienawidzi i jak bardzo. nie moge sie doczekac tych 3 stron spamu i banow od Sylthi <3 Have fun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Dabek the Fighter
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2009
Lokacja: Candia
Imię: Starszy Mlodszy
Poziom: 250
Poziom mag.: 88
|
![]() Niece Niece... Moje bootsy xdd
Loot of Massacre: demonic essence, 58 gold coins, 100 gold coins, a great health potion, a piece of Massacre's shell, meat, an old twig, 7 orichalcum pearls, 4 platinum coins, a soul orb ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23049 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam starych graczy. ![]() Ostatnio edytowany przez El.Drinio - 19-05-2011 o 18:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Wojtku, tak jak grałem jeszcze z tobą w Army of Blood, tak nadal jesteś śmieciem i ścierwem, a do tego spoufalasz się z kimś, żeby ojebać mu pikselka. Szkoda mi Ciebie, naprawdę. Nic nowego tu nie dodam, chciałbym usłyszeć twój głos, i zobaczyć, czy człowiek, który mówi innemu żeby zgolił piczowąsa, ma sam aksamitny i zajedwabisty głosik.
@ściemax, a ty jak tam z Oktawią Druid? dalej się w grze bzykacie i wyznajecie miłość? Pamiętam jak mnie sądem straszyliście za to, że nagrałem piosenke o jej ukochanym zapryszczonym synalku ;d ![]() Aktualnie, to ty mi możesz postawić pałke. Elo @down makaronu nie tykam :* Ostatnio edytowany przez jerrry - 20-05-2011 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23053 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rasz... No powoli zbieramy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2009
Imię: Master Elite Pal
Gildia: Genessis
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
|
![]() dziwny dzien, najpierw tyralem jakis nub na dzwigniach, pozniej z leilarem przeszlismy labirynt, akurat na poi byl jawor z fafciem no to wyczyscili uprzejmie leilarowi wejscie skrotem(1 seal). Wpadli na dt a tu mr. punish ;P
No to ja go sdeczkami myk myk (prawa autorskie) bo fafcio bil ava i przeexpileeem ;o dobra koniec pierdolenia, szacun za niewyjebanie z feru hata(kajdany oddalem) jakies sski ![]() ![]() ![]() jest jakis recording na t.cast gl next boss.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23055 |
Użytkownik Forum
|
![]() nooo z Fafciem hah xDD
Rh+ ![]() Ostatnio edytowany przez StarszyMlodszy - 21-05-2011 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2010
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2010
Poziom: 165
|
![]() Cześć wszystkim, mam mały problem, bo wykonuje emperora i aby podjąć misję 5th trzeba wykonać dodatkowe zadania czyli Daily Task. Gdy wykonałem misję z rybami i skrzynką z bronią i oddałem je dostałem gem tak jak powinienem. Kolejnym punktem tej misji jest wykonanie taska u Chartana (ziom od potów) lecz gdy próbuje podjąć u niego taska, on odpisuje mi coś innego. W quest logu pokazało mi się w zakładce Childre... dodatkowa misja czyli Weekly Task i tam jest napisane, że mam go dokończyć, gdyby mógłby mi ktoś pomóc, wytłumaczyć co mam zrobić po misji z rybami aby podjąć 5th misje proszę o kontakt tutaj, w grze lub na gg: 6741312.
Pozdrowienia ![]() PS. Piszę tutaj, bo po to chyba jest forum ;D ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#23058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Darexin
Gildia: duzo ich było
Poziom: 426
Skille: -/31
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23060 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Imię: Dalliero
Poziom: 144
Poziom mag.: 71
|
![]() [quote=jerrry;2809409]Wojtku, tak jak grałem jeszcze z tobą w Army of Blood, tak nadal jesteś śmieciem i ścierwem, a do tego spoufalasz się z kimś, żeby ojebać mu pikselka. Szkoda mi Ciebie, naprawdę. Nic nowego tu nie dodam, chciałbym usłyszeć twój głos, i zobaczyć, czy człowiek, który mówi innemu żeby zgolił piczowąsa, ma sam aksamitny i zajedwabisty głosik.
A Ty kim jesteś ? Również okradałeś te "pixelki" ![]() ![]() @ściemax, a ty jak tam z Oktawią Druid? dalej się w grze bzykacie i wyznajecie miłość? Pamiętam jak mnie sądem straszyliście za to, że nagrałem piosenke o jej ukochanym zapryszczonym synalku ;d Ale mu dojebałeś ![]() ps yasume nie miał pryszczy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dalli3ro - 24-05-2011 o 23:01. |
![]() |
![]() |