![]() |
#2301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() w przerwie meczu zdarzylem zrobic jedno bg, ale w czasie czekania...
![]() ![]() Co do rogala, zeby dobrze wymiatac trzeba umiec grac, mowicie o adrenalinie? Od kiedy macie adrenaline posuwajac w gre ? eh? Ja jakos nie doznaje takich doznan. Rogue jest genialny, przy kreowaniu postaci zastanawialem sie, lock/rogue/shaman/warrior.... No i gram warriorem Ostatnio edytowany przez Brojek - 08-06-2008 o 21:51. |
![]() |
|
![]() |
#2302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @UP:
Pograj se w Resident Evila xD Tam prawdziwa adrenalina łapie. @Topic: No, chce zacząć grać, prawdopodobnie w hordzie, choć mnie trochę do NE ciągnie(sentyment z w3 xD). Najpierw chce trochę pograć na privach blizzlike, później jak sie spodoba na globala. xD
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
#2303 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Mam lepszy pomysł - zagraj najpierw w triala na globalu, a potem baw się w privy. Ludzie zrozumcie wreszcie: priv wowa to nie wow.
@Brojek No jeśli tak wygląda ten zajebisty klimat w hordzie to jestem dumny z mojej frakcji. ![]()
#2304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() Popieram, sam chwile próbowałem swoich sił na privach, lecz jakoś mnie odrzucały, potem grałem sobie na 2 trialowych kontach, nie były na nich jakieś hlvl postacie lecz świetnie oddały mi klimat WoW'a. Teraz w wakacje pewnie kupie sobie normalnego WoW'a i bardziej sie w niego zagłębię, może mi ktoś polecić jakiś realm na którym gra, i mógłby chociaż w trudniejszej chwili wesprzeć "wiedzą" (pieniędzmi nie pogardzę, lecz nie one są najważniejsze ^^ )
|
![]() |
![]() |
#2305 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Macie pomysl jak szybko podbic BSa z 281 do 300 ? Ostatnio edytowany przez Brojek - 08-06-2008 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
#2306 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Ile grałeś magiem? Na 70 lvlu ofc. Cytuj:
![]() |
![]() |
#2307 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() kazdy rozgraniety caster da sie tak podjesc jezeli rogue na shadowstep. Od tego praktycznie nic nie zrobicie jezeli rogue umie choc troche grac. No ale shadowstep a w nastepstwie ambush samo z siebie nic nie da. trzeba jeszcze potem dobic przeciwnika a to juz dziala tutaj skill
|
![]() |
![]() |
#2308 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Relosu:
Pierwszy ambush nic nie robi. Zostaje mi dalej z 8k hp (zakładając, że mi tam za te 3 kafle czy ile tam wywalił. 1k ponad zjadł ice barrier) Ja bardzo często pojedynki z roguem 1 na 1 wygrywam. No, ale jam frost ![]()
![]() |
![]() |
#2310 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
W ogóle. Nie muszę mieć 70lvl aby uważać, iż czuję, że wczułem się w styl gry tą klasą. To jest moje własne odczucie i choćbym przegrywał walkę z 1 lvlowymi postaciami, nadal mam prawo tak uważać. Nabrałem doświadczenia w pojedynkach 1vs1 z każdą klasą w przedziale 40-49 (z pozytywnym rezultatem) i nie widzę powodu dla którego za x lvli miałoby się nagle zrobić znacznie ciężej. Wystarczy się dostosować do nowych skilli przeciwników i odpowiednio wykorzystać własne. No na 70lvl pozostaje jeszcze kwestia tego, że świeżo upieczona postać nie będzie miała takiego eq jak stary wyjadacz, ale to przecież nie ma z umiejętnościami gry nic wspólnego.
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 09-06-2008 o 14:59. |
|
![]() |
![]() |
#2311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Hmm, nie czaje zdziebko no ale dobra, przypuscmy, zachodzisz MAGa od tyłu, walisz AMBUSH, twój stealth znika, MAG ma dalej 5-6k hp, i zaczyna sie normalna walka, to co dojdziesz z Shadowstepa, to dostaniesz Ice Nova + Ice Block, i Mag walczy jak z warriorem.
Moje zdanie. Apropo, co uwazacie na temat, dodatku, a dokladniej, nowej "Heroic Klasy" Death Knight. ?
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 09-06-2008 o 16:00. |
![]() |
![]() |
#2312 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rogal zwykle utrzymuje kogoś na stunie, a jeżeli już mu się ktoś wyrwie to używa Cloak of Skilla xd wtedy rzuca blinda, bandażuje się, używa swojego proszku zwanego Vanish i znowu zachodzi od tyłu ![]()
![]() |
![]() |
#2313 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Poklikanie daną klasą może ci dać ogólne pojęcie. Jednak z prawdziwą grą ma niewiele wspólnego. Robienie wykładów nie ma większego sensu - sam osiągniesz 70 lvl to zrozumiesz. PS - duży przeskok jest zwłaszcza po 60 lvlu jak nowe skile dochodzą ![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie black knight tylko death knight A jaki będzie naprawdę? poznanym w późniejszych patchach. Jak go zbalansują ![]()
![]() |
![]() |
#2314 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra może zamknijmy temat Rogua. Proponuje zarzucic nowy temat, co nieco o Warriorze. Co uwazacie na temat tej klasy (mojej ukochanej), jak do PvP jak do PvE, cos temat ucicha i trzeba rozruszac.
Jezeli ktos ma zamiar pisac rzeczy, "ale s cjebie nup wes spjerdalai" to prosze o wstrzymanie glosu, ewentualnie dlugi rozbieg i baran w sciane.
#2315 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tu niema nic do gadania, warrior jest lipa i koniec, chetnie zamienlbym na priesta/shamana/druida/rogala... gram na tyle dlugo i stwierdzam ze nie jest az tak wesolo ale gram dalej. |
|
![]() |
![]() |
#2316 |
Użytkownik Forum
|
![]() W PvP jest gorszy od paly ale nadrabia Tankowaniem
![]() Z full BS i ENG +PvP gear potrafi zrobić taką masakrę na BG ,że chuik ![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba sam nie wierzysz w to co mowisz ale ok. Gorszy od pala? Chyba tym ze sie nie leczy. Coraz wiecej twoich postów czytam i wnioskuje ze nie grasz na globalu, privy to nie to samo, baa zupelnie co innego.
#2318 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Palek niema problemu z rozjebaniem warriora czy maga, o rogalu nie wspomne. @edit <down> chodzilo mi o ogol twoich wypowiedzi Ostatnio edytowany przez Brojek - 09-06-2008 o 17:05. |
|
![]() |
![]() |
#2319 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nigdzie nie pisałem ze jestem geniuszem, kazdy ma prawo do swojego zdania ja swoje wyglosilem.
Pozdrawiam. @Up Rozumiem _/
Naruszono limity dotyczące sygnatury. Ostatnio edytowany przez MonszTfojejRzony - 09-06-2008 o 17:09. |
![]() |