![]() |
#2301 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
co do tych privow to tak jak wczesniej pisalem, watpie ze chociaz raz cos napisales |
||
![]() |
|
![]() |
#2302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() walczylem o obsidie nie taka jaka wy byscie chcieli
![]() mam nadzieje na jakąs partyzantke z waszej strony po upie ; D |
![]() |
![]() |
#2303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() Ojej, może was nie lubi to nie odpisała? Superowy powód, gzz
Btw, zabiliście ją bez przyczyny, to może chociaż jej nie szkalujcie publicznie... bo wasze tłumaczenia mają wydźwięk zdecydowanie pejoratywny, a ona na to nie zasłużyła ;s
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nattii - 03-12-2007 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#2304 |
Guest
|
![]() "powiedz mi gdzie bys siedzial drutem jakbys mial neta 128kb i dosyc czeste lagi? na demonach? watpie..."
nie gral bym w tibie , szkoda zdrowia. |
![]() |
#2305 |
Użytkownik Forum
|
![]() @paul
sluchaj mylliona,madry z niego chlopak wierzysz mi czy nie,pisalem ![]() @zielaq czyli o jaka walczyles ?bo z tego co wiem twoja wizja zgadzala sie z wizja ryby itd ![]() doczekasz sie doczekasz misku ![]() a moze to bedzie nawet cos wiecej niz tylko partyzantka? @nattii sram na to czy mnei lubi czy nie,jak sie pytam ile bedzie siedziala to ona winna jest odpowiedziec ![]() ![]()
#2306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() @Skor
No ok ale na to wpływa wiele czynników, mogła nie zauważyć, mogła chwilkę być afk, nie patrzeć na tibię itp... moim zdaniem to nie jest wystarczający powód, sorry ;s
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie 153 mistrzu,ale wiele .
i naprawde mam gdzie to czy mi wierzycie czy nie,wiem jak bylo.wiele razy nie uzyskiwalem od niej odpowiedzi ,wiec potraktowalem ja jako botera. nie botowala?padla za to ze byla nie mila i nie chciala mowic kiedy konczy expa. jezeli ktos powie ze nie musi byc mila ? padla za free. jedzie ktos na 50 centa do wawy? ![]()
#2309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() @up
Myslalem o tym, ale stwierdzilem ze jak juz bym mial jechac to wole na The Game'a, o ile kiedykolwiek tu przyjedzie ![]()
#2310 |
Guest
|
![]() Hmm wg mnie wniosek nasuwa sie jeden. Chciałes poexpic na barbach lecz były zajęte. To trzeba zwolnic je. Pyku Pyku 2 ue i expik wolny
![]() |
![]() |
#2311 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak do 60 lvla jebala uhy all time na afku to pewnie teraz tez bocik.
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#2312 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm widze ze wyciaganie wnioskow nie idzie ci najlepiej;/
#2313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Misiek : wlasnie za jaka ?? zmieniles tylko kolegow pa na tych z wyzszym lvlem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2314 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
Użytkownik Forum
|
![]() evo+volarus+don+ripplah rooked
![]()
#2317 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciekawe jak evo i don hacked
![]() bo ripp sellnal acc |
![]() |
![]() |
#2318 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() UFFFFF nie gram w to w carlin depo Kolo mowił, ze to posrana gra, ponoć Tibia lepsza. Dlatego Cip wymyślili stamine zeby zmusić ludzi do przerwy, zeby organizm ludzki zregenerował sie troche (czyt. odpoczął) @ Barbarbara Storm nie tacy tu dedali za free Keep smile, your friends know true ![]() kthxbye ^^ BEN |
|
![]() |
#2319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Barbra dedła sobie bo po prostu miała pecha. Wydaje mi się, że tak zdesperowani PK jak stare LTK, które w zasadzie nie ma przyszłości na Obsidii, nie patrzy czy tam expi jakaś Babra czy ktokolwiek inny - działają zasadą - " kto nie jest z nami, jest przeciwko nam"
![]() Swoją drogą, Szikaka moglibyście się przyznać że to było za free, a nie mydlicie oczy. Czy coś Wam, może bardziej zaszkodzić ? Trzabyło napisać - "MISSCLICK" i spokój, przynajmniej forum waste by nie było ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 04-12-2007 o 11:57. |
![]() |
![]() |
#2320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jesli wszyscy wiedza dlaczego to po co zadajecie glupie pytania??
![]() |
![]() |