![]() |
#2302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kain Il
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tosiekjestfajny666
Świat: Empera
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() I CO?
CHUJOW STO XD MAM FRAGA NA ZYDZIE xD
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Użytkownik Forum
|
![]() KTO WYGRAL!!!!!!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? tego jestem ciekawy
ale sadze po fatkach ze Polacy,mam racje??!?!?!!??!?!?!?!?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: W-ch
Imię: Ola'Lukasza
Poziom: 56
Skille: x/22
|
![]() Nikt jeszcze nie wygral, wojna dalej trwa.. Od nas padl Blae i Meltzik. Blae gratz Fraga
![]() Tu foto jak lali Saarga ![]() A tutaj widać, że nie tylko High lvle maja wojne. Wczoraj Br Atakowaly wszystkich Gringo w Thais. ![]()
![]() |
#2305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() AHSushAS
Name: Poderoso Tytan 2x dzis w tym samym miejscu -.- ![]() ![]() No i bohater dnia, Saarg- poszedl expic majac w vipach chyba tylko mnie...sprytnie uciekl calej naszej zalodze z quara hell...Tutaj sie przyznaje ze to nie prawdziwy Saarg tylko Edney ktory ma passy ![]() ![]() ![]() ORAZ APELUJE DO OSOBY, KTORA ZABRALA BP W SAARG'A, W KTORYM JAK WIECIE ZNAJDOWALY SIE SOFT BOOTSY...WIEM ZE TO ZAJEBISTA SPRAWA MIEC TAKIE ALE LEPIEJ WBIC TEN 80LVL I POJSC NA POI A NIE OSZUKIWAC TOWARZYSZY. CHCIALBYM WRAZ Z RESZTA SPRZEDAC TE SOFTY (TYLKO JE) I OPLACIC BLESSY I SPRZET KTORE STRACILY OSOBY ZABITE PRZEZ RST PO TEJ AKCJI...JEZELI TERAZ BEDZIE KASA NA BLESSY, RUNY I POTIONY BEDZIE WIECEJ TAKICH AKCJI...A KTO ZAJEBAL TE SOFTY TO WYJDZIE PREDZEJ CZY POZNIEJ A WTEDY OBIECUJE ZE ZAJEBIE:d
Wałbrzych team.... Ostatnio edytowany przez Koras616 - 05-05-2008 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Użytkownik Forum
|
![]() EJJJ no jak Wojna sie jeszcze nie skonczyla to ja tez chce dojebac pare brazolom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym to dobrze sobie radzicie Gz!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ola, jestes slabo poinformowana... pozwol ze ja to zrobie...
wszystkie dzisiejsze fragi oprocz pana little kash Poderoso Tytan ![]() ![]() Pozniej kryjowka ;D ![]() Troszq pozniej... nie dojeb poszedl expic xD dostal trapa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trapik:> ![]() I mr.Saarg ![]() Dostal Paraliza... no i dziekujemy, gejm oŁver ![]() ^ Frag za hp ![]() thxbye
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ola, jestes slabo poinformowana... pozwol ze ja to zrobie...
wszystkie dzisiejsze fragi oprocz pana little kash Poderoso Tytan ![]() ![]() Pozniej kryjowka ;D ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troszq pozniej... nie dojeb poszedl expic xD
dostal trapa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trapik:> ![]() I mr.Saarg ![]() Dostal Paraliza... no i dziekujemy, gejm oŁver ![]() ^ Frag za hp ![]() thxbye
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Fafazir Asabim
Poziom: 40
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Blas ma racje loot powinien byc sprzedawany i na bless siano !!!
NIech ktos sie przyzna i odda softy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() @all
nim kto kolwiek jeszcze raz do mnie napisze ze to ja zajebalem loota to ja mu zajebie ... po 1 na ss mnie nawet nie ma po 2 niewidzialna reka dziala ? po 3 gonilem wtedy tixe ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#2313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Mindozinhu
Gildia: Twin Brothers
Poziom: 142
Skille: 95/71
Poziom mag.: 22
|
![]() @albi nie zanudzaj nikt nie powiedzial ze to ty
![]() QQ kain widze ze mnie hfyciles na tym foto 11 11 11 teraz do wszystkich polaczkow zakladac MSNy bo nam sie wmontowal szpieg na TSa :/ dlatego poprzednie akcje nie byly udane w 100% http://get.live.com/messenger/overview << to link to strony z msnem pozdro ![]() PS. zeby nie bylo to ja tez biore udzial w tych akcyjkach ![]()
![]() ![]() 14:55 Night Argorn [152]: ded 14:55 Skai Neton [115]: padles? 14:56 Night Argorn [152]: nie kurwa wbilem lvl w druga strone |
![]() |
![]() |
![]() |
#2314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() May 05 2008, 15:19:17 CEST Killed at Level 84 by Tete lindinha
and by Tixa'Druida Madre kurwa madre congratz tryba dla ciebie
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 05-05-2008 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Imię: Hodoku
Profesja: Elite Knight
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Ei... Blas...
Wiem ze moze to jest za maly lvl (65) ale jak wszyscy to wszyscy jak cos to informujcie mnie ok? gg: 7117159 Pozdro Maciek bedzie gral na syroku Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: HST
Imię: Trad Laveron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Final Dreamz
Poziom: 115
|
![]() Giezet panowie !!!
Jedziemy dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2008
Imię: Sushi the Almighty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Blackzone
Świat: Empera/Shivera
Poziom: w8
Poziom mag.: w8
|
![]() No i nie ma kto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Fafazir Asabim
Poziom: 40
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() 2 minuty i bym dal loga ku...a
no ale coz first ded na wojnie i mam nadzieje ze ostatni a wogole to pytanie kto moze zalatwic pacc za gp bo mam 8 dni ;/ pisac na gg :6536475 P.S Dybek nastepnym razem bede bardziej uwazal BLOOD BRO ;] [CHAR]Knight Adamsonn[/CHAR] |
![]() |
![]() |