![]() |
#2301 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Cytuj:
@Dolor Robertto, jest to 12 letni (!!) chlopak ktoremu matka kupila postac na allegro. Nastepnie Klukens takze chyba kupil i jest nowym ownerem ale sie moge mylic.. Zapomniales o Carpathii... |
|
![]() |
|
![]() |
#2302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Świat: Silvera
Poziom: 103
|
![]() Kacperka ma racje. W tym temacie nie dzieje sie ostatnio nic "ciekawego"<czytaj: co interesowało by większośc i nikogo nie obrażało>
Dlatego postanowiłem przeprowadzic wśród was taką małą ankiete. Pytanie brzmi: Kto według ciebie jest najlepszym polakiem na silverze??? <nie chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o kogos PG ale np o to kto jaką jest osoba, jak sie zachowuje itd, mysle ze wiecie o co mi chodzi> Może rozdzielimy to na dwie grupy graczy: - ci którzy juz odeszli i nie graja - i ci którzy sie jeszcze jakos trzymają ![]() P.S Prosiłbym o argumentowania swojego zdania. |
![]() |
![]() |
#2303 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Hmm.... Ci co odeszli, to moze by nawet rycerski.... prowadzil moonchildren i troche alst castle... Kaalhar Stark, juz nie gra od marca... pomogl mi wyjsc z retried ^.- Rzotkiewka... ja na jego miejscu po tylu dedach juz bym se chyba z tibia dal spokoj.... ![]() Jesli chodzi o pg to Fantom i Druid da first i to chyb all bo nikt z nich tak szybko nie expil ja sie moge tylko pochwalic 400k expa w 3 dni ![]() Kto by tu jeszcze...No oczywisce Leo leenidas... ale on nie gra chyba kazdy go pamieta =] Earl Istari... malo kto go zna, 45 druid aktualnie.... odchodzil od tibi chyba z 10 razy (teraz odszedl w maju u wrocile z 5 dni temu) Naprawde spoko koles Chyba the best of best friendow moich na silvie ^^ Jakos wiecej mi nie przychodzi narazie na mysl.. moze dopisze ^^ |
|
![]() |
![]() |
#2304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() mmmm Leo Lenidas...Hail!Hail Moradin!Hail Markiz!Hail...wszyscy starzy qmple ale nr1 wsrod pl to Leo
![]() a teraz to nie wiem...
#2305 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mne:
Z tych co juz nie grają to Leo Lenidas najlepszy polak na silverze pod kazdym względem ![]() A z tych co grają to ciężko powiedzieć. Prawda jest taka że doceniamy ludzi dopiero jak nam ich zabraknie ![]() a tak po za tym to wypadało by mi wymienic tutaj każdego best frienda czego nie bede robił oni dobrze wiedzą kim ![]() A najlepszy grajacy PG to Druid da First |
![]() |
![]() |
#2306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Niegrajacy - Leo Lenidas
Grajacy - Michael Rzotkiewka i wielu innych ![]()
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 29-09-2006 o 20:09. |
![]() |
![]() |
#2307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Wedlug mnie najlepszymi polakami i moimi dobrymi znajomymi ktorych bardzo szanuje sa:Krzysiu Szycha,Michael Rzotkiewka z ktorymi zawsze sie moglem dogadac szkoda tylko ze malo graja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Rekin Lord Vader =) Nie dosyc, ze duzy lvl to jeszcze wspanialy przyjaciel =) 2. 1st owner Kath Shina =) 3. Michael Rzotkiewka - też jest spoko =)
#2309 |
Zbanowany
|
![]() Yeyeyey jest waste, jest zabawa ^^
wczoraj 5 bp mfow i zarobilem 1k ![]() przedwczoraj 4 bp mfow waste i z 1,2k zarobku a dzisaij rano 5 bp waste i 300 gp ![]() I Love DL & Drags .... =] BuY /-\-/-\- AllLife Ring-\800 each-/-\-/ =|=|=|=|=\ /-\-/-\-Royal Helmet-\offer-/-\-/ =|=|=|=|=\ |: HaRmOnIa RoX ^.- HaIl CrYsTaL KiNgDoM ^.- :| I am crazy? :S Odbilo mi dzisaij ![]() Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 30-09-2006 o 08:34. |
![]() |
![]() |
#2310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
![]() ad.2 Rekin Lord Vader, Michael Rzotkiewka, Ligus, Potus (pierwszy właściciel) - kolejność przypadkowa Pozdrawiam ps. napweno kogoś pominąłem ale nigdy nie miałem dobrej pamięci do nazw, ponieważ ludzie bardzo często robili nowe postacie, a przecież Tu chodzi chyba ogólnie o graczy a nie o jakąś jedną konkretną ich postać ![]() ps2. sorki, że nie argumentuje swojego zdania, ale są to moje subiektywne odczucia dlatego daruję sobie wypowiadanie sie dlaczego CI a nie INNI ![]()
![]() |
#2311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Retired - Leo Lenidas
Aktywny - Trudno powiedziec ale wydaje mi sie ze obecnie grajacych to Michael Rzotkiewka (ostatnio malo z nim gadam ![]() ![]() Pozdrawiam
#2312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() HUH
![]() ![]() ![]() ![]() a co do Druida to powinno sie nazywac najlepszy sharing a nie PG : ))) ja narazie odpoczynek od tej gry :> glupio padlem w dodatku bez blessów :/ freeze rlz ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 30-09-2006 o 10:29. |
![]() |
![]() |
#2313 |
Zbanowany
|
![]() Ehh... nie ma co robic... =[ Tak se siedze i se patrze na monitor i nie ma co robic =[
|
![]() |
![]() |
#2314 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Niegrajacych:
Leo Lenidas, Leo Lenidas i Leo Lenidas Grajacych: Dawergo Sewery (Pozniej cos sie popsulo w przyjazni...), Rekin ( ![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Grający :moi friends 45 lvl +
![]() Niegrajacy:Kuba narkoman,Xioniz i Pavlot ,który tylko stoi se pod dp w carlin ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez adrius - 30-09-2006 o 14:12. |
![]() |
![]() |
#2316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapomnialam: Kilver Achin, Carpathiaa.. sry
![]()
#2317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze dzieki mojej sądzie troche sie tu wkońcu ożywiło
Mam nadzieje ze na długo i w pozytywnym charakterze ![]() |
![]() |
![]() |
#2318 |
Zbanowany
|
![]() Ehh... shortys a ja cie lubilem....
poprostu jestes kurwa jedna wielka swinia i nic innego, brazola nie zabijesz...cykor... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 30-09-2006 o 15:55. |
![]() |
![]() |
#2319 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Czesc wam tu Szycha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Użytkownik Forum