![]() |
#2301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 69
|
![]() drogi esdek'u jestes zalosny... co do tego ze poznasz moj nick... We will see
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2302 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() No i nowa wojna w przeciągu ostatnich kilku tygodni Snox vs No Chance for You narazie 1:1 z Snox padl Ceowelo, a z NC4U Joim Hagane...
Go Go ! |
![]() |
![]() |
#2303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Dzięki wam nie da się już czytać tego tematu. :S
#2305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Ostatnio modek ucią z tego tematu 20+ stron. Teraz też to powinien zrobić ponieważ członkowie tego forum typu tetrowy, paior, elvvons zaśmiecają "Wydarzenia z Kyry" jakimiś śmieciami kogo nic nie obchodzą.
Tibia.pl daje możliwości wysyłania wiadomości priv więc pownnieście tego używać, a nie umawiać się ogłaszając wszyskim na przysłowiową partie szachów. Tetrowy: Już po samym nicku widać że masz zupełnie inne oblicze w RL, lecz niewiem dlaczego zawszelką cene chcesz inponować innym. Ciekawe czy bluzgasz/bluzgałeś( jak byłeś mały? nie wnikam w wiek) przy rodzicach bo zapewne przy kolegach to same "kur wy" lecą. Przeciesz można kulturalnie wypowiadać się na dany temat, a jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie można odrazu go wyklinać itd. Szkoda że "wydażenia z kyry" zjechały tak nisko, zauważcie że wiekszość hlvl z kyry przestało tu pisać ponieważ nie ma jakiego kolwiek sensu, oni to wiedzą. Więc najwyższa pora zastanowić się nad tym co najpierw tu się napisze. Pozdr.
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 07-03-2007 o 15:56. |
![]() |
![]() |
#2306 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 69
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
![]() Tyle. @Kowa_l Napisałem że to offtop i przeprosiłem za to.widocznie nie wszyscy to zrozumieli.
![]() |
#2309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Cytuj:
Nie piszę na tym forum już od paru dni a ty się do mnie prójesz. Jak narazie to bluzgi od twojego kolegi esdeka lecą a nie ode mnie więc nie czepiaj sie do mnie. A co do mojego nicku to jak nie wiesz czemu taki to po co piszesz? Taki mi się podobał to taki zrobiłem i tyle... omg |
|
![]() |
![]() |
#2310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Ja też nie pisze tutaj systematycznie ale najbardziej utrwaliło się w mojej głowie twoje bluzgi, a kto powiedział że esdek jest moim kolegą? Głównie wykinałeś osoby będące z NF a szczególnie Xolo który był czały czas ze Szwedami a ty niemogłeś tego zcierpieć. To jest tylko gra i to jest tylko jego wybór i niepowinieś tak agresywnie reagować. Wogóle Twoje podszywanie się pod Tetra(pózniej te screny) to dowód na to że wsydzisz się siebie. Dziękuje pięknie że nie użyłeś żadnego wulgarnego słowa w tym poście. Niedawno padł natasha taylor z Snox i wpadło Wiw i zabili teraxula, eliseo i demonic.
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 07-03-2007 o 19:48. |
|
![]() |
![]() |
#2311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Mar 07 2007, 18:33:11 CET Killed at Level 37 by Toress
and by Deneathor ![]() hhahaha Tonyy pedał padł ![]() ![]() Wreszcie to na co czekałem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Guest
|
![]() wiem ze nie jest to temat z filmami, ale zrobmy tutaj wyjatek
![]() http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20113 |
![]() |
#2313 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() teraxul ladnie padl domenic palci za wolnosc ;] nf spier**lalo
btw: cracovia 0 WIDZEW 3 !!!!
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#2314 |
Guest
|
![]() Paior kogo obchodzi ze jakis zalosny klub pilkarski wygral fartem? Jakbys niezauwazyl to temat "Wydarzenia z Kyry" wiec nara z takimi tekstami
![]() |
![]() |
#2315 |
WIDZEWIAK
|
![]() pobij mnie bede pisal co mi sie podoba i na co mam ochote a jedyna zalosna rzecz jaka widze to twoj nick a jak chcesz zobaczyc jeszcze bardziej zalosna rzecz spojrz w lustro pozdro ;] zeby nie bylo ze robie off top to co do liczenia fragow war Snox vs ncfr powinno byc 3-0 bo ceowalno nie padl od ncfr tylko od jakis debili
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#2316 |
Guest
|
![]() Podnieciles sie? Twoj nielepszy
![]() |
![]() |
#2317 |
WIDZEWIAK
|
![]() ojj patrz ze ja prawie wcale nie siedze przed kompem
![]() |
![]() |
#2318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...7&pagenumber=1
Nowy(lepszy) temat z fragami. Jak widać 22:16 dla WiW @down HAHAHAH ,a tak na forum kozaka udawał i się smiał ze Snox =]] Ostatnio edytowany przez Exodus - 08-03-2007 o 11:18. |
![]() |
![]() |
#2319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vankel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 155
|
![]() ......................
![]() Royal Phiro Mar 08 2007, 07:48:46 CET Killed at Level 100 by Travel Mate P.s pomalu żaluje ze opylilem chara ![]() bardzo ładnie Travel~ |
![]() |
![]() |
#2320 |
Guest
|
![]() Z tego co pamietam Vankel ty kupiles/zamieniles sie na Vankela i niebyles jego 1 ownerem;p
|