![]() |
#2301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
|
![]() Haj all !
Pisay, sorry za to, że cię wcześniej nie dodałem, ale ostatnio mam ataki amnezji :z Fake'owcy: Fake'owiec (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Tworzenie outfitów) - Qubik Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Światło <>) - Hagi-Magi Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Pacz Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) - Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Torog Verlock Przeklęci Fake'owcy: (tzn. , fake'owcy, którzy w przeszłości tworzyli bardzo głupie fake) Władca Przeklętych Fake'owców (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność, Walka wręcz) - Przeklęty Fake'owiec (Specjalizacja: Walka Wręcz) - Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Przeklęty Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Walka na dystans) - tridigatio Przeklęty Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność) - Kalasanty(X) Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) - Przeklęty Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Pisay Moderatorzy (Wszyscy moderatorzy mają tylko moc banowania, kasowania i innych funkcji modka xD): Moderator - Lagon Night Moderator 1 - Kogucik Moderator 2 - Rayza Moderator 3 - Hiacynt Moderator 4 - prefsin @Down: Przyjęty - nie przyjąłem cię dlatego, że... Zapomniałem... ![]() Ostatnio edytowany przez SasukeUcicha - 13-03-2008 o 17:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]()
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - Ostatnio edytowany przez Hagi-Magi - 13-03-2008 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() Jak ktos bedzie mnie chcial do jakiegos fake'a to niech mi powie.
Najlepiej taki out ![]() By My!! Nick: Visine. ![]() Out tylko dla potrzeb czyjegos tam fake'u! Mozna brac o ile sie zgodze!! @SasukeUcicha Moze znajdzie sie miejsce w twoim fake'u dla mnie?? Co? ![]()
![]() |
#2304 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Jasne, tylko podaj jaką pozycję chcesz mieć. @Down: Przyjęty ;-). Aha, i zapomniałem dodać jednej pozycji do fake'owców - maga, który włada żywiołem ognia. Fake'owcy: Fake'owiec (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Tworzenie outfitów) - Qubik Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Światło <>) - Hagi-Magi Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Pacz Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) - Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Torog Verlock Fake'owiec 6 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ogień) Przeklęci Fake'owcy: (tzn. , fake'owcy, którzy w przeszłości tworzyli bardzo głupie fake) Władca Przeklętych Fake'owców (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność, Walka wręcz) - Przeklęty Fake'owiec (Specjalizacja: Walka Wręcz) - Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Visine Przeklęty Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Walka na dystans) - tridigatio Przeklęty Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność) - Kalasanty(X) Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) - Przeklęty Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Pisay Moderatorzy (Wszyscy moderatorzy mają tylko moc banowania, kasowania i innych funkcji modka xD): Moderator - Lagon Night Moderator 1 - Kogucik Moderator 2 - Rayza Moderator 3 - Hiacynt Moderator 4 - prefsin Ostatnio edytowany przez SasukeUcicha - 14-03-2008 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() Thx!!
No to hmm to: Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Visine ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Re Mo
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 15
Skille: 61/50
Poziom mag.: 7
|
![]() Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) - No ja... dopisuj mnie xD
@Edit Władcy nie zauważyłem... zamawiam sobie go... mogę zmienić? jako prezent urodzinowy xD
http://forum.tibia.pl/showthread.php...06#post2369406 Ostatnio edytowany przez viv0 - 15-03-2008 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake'owcy
Fake'owiec (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Tworzenie outfitów) - Qubik Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Światło <>) - Hagi-Magi Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Pacz Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) - Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Torog Verlock Fake'owiec 6 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ogień) Przeklęci Fake'owcy: (tzn. , fake'owcy, którzy w przeszłości tworzyli bardzo głupie fake) Władca Przeklętych Fake'owców (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność, Walka wręcz) - viv0 Przeklęty Fake'owiec (Specjalizacja: Walka Wręcz) - Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Visine Przeklęty Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Walka na dystans) - tridigatio Przeklęty Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność) - Kalasanty(X) Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) - Przeklęty Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Pisay Moderatorzy (Wszyscy moderatorzy mają tylko moc banowania, kasowania i innych funkcji modka xD): Moderator - Lagon Night Moderator 1 - Kogucik Moderator 2 - Rayza Moderator 3 - Hiacynt Moderator 4 - prefsin Proszę bardzo, viv0 ;-) Ostatnio edytowany przez SasukeUcicha - 15-03-2008 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() @SauskeUcicha
Mógłbyś jeszcze dowalić jakiegoś przeklętego co by mroczną magią walił? ![]() ![]() @Edit ![]() Huahuahsuahsauha!!! xD xD xD Nik tego nie przebije! ![]() P.S. Out do rekrutacji :> @Down Myślałem, że się przyjmie ;p Zaraz zmienie outek.
Ostatnio edytowany przez Bartivo - 16-03-2008 o 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo nikt nie jest na tyle głupi, by dawać grafiki z RPGMakera. Które ani trochę tu nie pasują.
Chociaż do Orcy by pasowały, dzięki za pomysł. Ale z miejsca cię zmartwię, nie będziesz bohaterem w Orcach. Będzie tylko pięć ról.
![]() |
#2310 |
Zbanowany
|
![]() rekruta do mojego fake'i wysylac mi na PW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2311 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bartivo:
Nie, nie mogę. Już wszystkie pozycje są i nie zmieniam listy. Nie jesteś przyjęty ze względu na out. Zmień to może się dostaniesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) - Dalione
outfit here \/ http://img292.imageshack.us/my.php?i...alione1yd8.png
![]() |
#2313 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake'owcy
Fake'owiec (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Tworzenie outfitów) - Qubik Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Światło <>) - Hagi-Magi Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Pacz Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) - Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Torog Verlock Fake'owiec 6 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ogień) Przeklęci Fake'owcy: (tzn. , fake'owcy, którzy w przeszłości tworzyli bardzo głupie fake) Władca Przeklętych Fake'owców (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność, Walka wręcz) - viv0 Przeklęty Fake'owiec (Specjalizacja: Walka Wręcz) - Suhayl Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Visine Przeklęty Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Walka na dystans) - tridigatio Przeklęty Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność) - Kalasanty(X) Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) - dalione Przeklęty Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Pisay Moderatorzy (Wszyscy moderatorzy mają tylko moc banowania, kasowania i innych funkcji modka xD): Moderator - Lagon Night Moderator 1 - Kogucik Moderator 2 - Rayza Moderator 3 - Hiacynt Moderator 4 - prefsin @Down: Przyjęty. Jeszcze tylko fake'owcy i zaczynamy fake. Ostatnio edytowany przez SasukeUcicha - 16-03-2008 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2314 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Właściwości specjalne: Zazwyczaj w kapturze. Jego Kluczostrze(miecz) potrafi otworzyć wszystkie zamki, drzwi itd. Może też otwierać komuś stare rany i blizny. Wróg musi być w zasięgu wzroku. Zazwyczaj jednak oczy ma zawiązane materiałem, ponieważ nie chce pod wpływem zbyt silnych emocji kogoś rozpłatać. Nerwowy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Ukryty tekst:
ZGUASZAM SIĘ! UWAGA! OUT ONLY FOR SASUKEUCZIHA! Aha, wybierz sobie out.
Ostatnio edytowany przez Bartivo - 16-03-2008 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2316 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Yes sir! Fake'owcy Fake'owiec (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Bartivo Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Tworzenie outfitów) - Qubik Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Światło <>) - Hagi-Magi Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Pacz Fake'owiec 4 (Specjalizacja: walka na dystans) - Szufi Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Torog Verlock Fake'owiec 6 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ogień) Przeklęci Fake'owcy: (tzn. , fake'owcy, którzy w przeszłości tworzyli bardzo głupie fake) Władca Przeklętych Fake'owców (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność, Walka wręcz) - viv0 Przeklęty Fake'owiec (Specjalizacja: Walka Wręcz) - Suhayl Przeklęty Fake'owiec 1 (Specjalizacja: Walka wręcz) - Visine Przeklęty Fake'owiec 2 (Specjalizacja: Walka na dystans) - tridigatio Przeklęty Fake'owiec 3 (Specjalizacja: Magia, Rodzaj: Ciemność) - Kalasanty(X) Przeklęty Fake'owiec 4 (Specjalizacja: Walka na dystans) - dalione Przeklęty Fake'owiec 5 (Specjalizacja: Efekty Specjalne) - Pisay Moderatorzy (Wszyscy moderatorzy mają tylko moc banowania, kasowania i innych funkcji modka xD): Moderator - Lagon Night Moderator 1 - Kogucik Moderator 2 - Rayza Moderator 3 - Hiacynt Moderator 4 - prefsin @Down: Przyjęty, czekam na out. Wooho! Jeszcze jedna rola ! Ostatnio edytowany przez SasukeUcicha - 16-03-2008 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Szufi - 16-03-2008 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() @Sasuke~~
Nick: Rase out: ![]() ta wersja z "spalonym burakiem" na twarzy to jak wlanczy swoja moc ognia (xD wiem ze to glupie ale nic innego niewykombinowalem) mozesz wybrac czy w bialej koszuli czy w niebieskiej typ: dobry fakowiec od ognia @up masz racje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2320 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kogut:
Ta, już widzę ich miny i teksty typu - "KURNA ODEJDŹ Z TEGO FORUM PORĄBAŃCU , KURNA ODEJDŹ NO ŻAL CO ZA DEBILNY FAKE" ^^ @topic: Nie muszę chyba już pisać, skoro już zaczynamy? Biorę się za prolog. |
![]() |
![]() |