![]() |
#2322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Kraków
Świat: Danera
|
![]() Witam Wszystkich.
35 lvl ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chory'Passtor
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Czy mi sie wydaje Czy Pan Korki (btw. był kiedys taki film grał w nim Korki ziomek ze zjebaną głową ) podsuwa nam Keylogera
![]() Może sie myle !
"...Środkowym Palcem Pozdrawiam Wrogów..." Ostatnio edytowany przez Chory'Passtor - 21-03-2007 o 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2324 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Kraków
|
![]() To nie jest Keyloger tylko zdjecie jak awansowalem z 34 lvl na 35 lvl ,dalem go na foteke bo nie umiem wklejac zdjecia tak jak niektórzy to robia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Konin
Imię: Chory'Passtor
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Więc Sorry kolo
![]()
![]() |
#2326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Stasko
Gildia: Swat Team
Świat: I WILL BACK ^,-
Poziom: 130
|
![]() ![]()
![]() ~dziekuje tym co sa i byli, pier.... tych co sie odwrocili~ 23:11 Royal Aramil [36]: that nie dat 23:12 Royal Aramil [36]: shut the fuck up ... ENG? PL? RUS? http://www.flogao.com/staskoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Zambrów
Imię: Pro Mateusz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() zachwycajcie się:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2328 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() @up gie zet
Btw Swat team latał po thais jak kot z pęcherzem coś się działo się ? xD @edit 1 solo draga ![]() Ostatnio edytowany przez Vezir - 22-03-2007 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Żegnajcie... Shakowano mi moje wszystkie postacie (a byly i duze levele np. 2x 40 levele...) Na żadne stronki nie wchodzilem ani nic nie sciągałem... hacker zmienil rec keya... życzę wam aby nigdy sie wam nic takiego nie przyadarzyo... nie wiem czy jeszcze bede grac w kazdym razie juz nie na danerze bede odwidzecac to forum i ten temat... tibia jest tylko grą... (no ale w ch** czasu poswiecilem na gre). ŻEGNAJCIE I POWODZENIA W BICIU LEVELI, PRZYSZŁOSC BEDZIE LEPSZA!!!
![]() kocham was xD
![]() |
#2330 |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Zayon Mytos
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 196 World: Danera Mar 22 2007, 19:19:47 CET Killed at Level 198 by Pelaao and by Val'Burn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
|
![]() @Grubyzamus
Hakerow mam tak serdecznie w dupie ze ja pierdole ,s*****ele jebani nie umia sie dorobic swojego to hakuja qrwy jebane dziwki...huj ze dostane za tego posta bana ale dla takich jak ten pedal co cie haknol nie ma miejsca w tibi s*****ela bym w RL dorwal to bym sztacheta w ryj zajebal z calej sily ![]() ps: nie czaje czemu konczysz grac o.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#2332 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm .. bez obrazy ale po mojemu niema żadnych hakerów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2333 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() Zayon padł jeeeest hahahahahhaha Ci mytosi maja pvp słabsze od mojego hociaz pvp tera nie istnieje xD hahahahahhaha 198 druid boze ... zebym dostał 198 SORCA to bym polowe swat teama wybil zeby tylko manasow bylo w kij ale to sa cioty omgad tylko shareshareshareshareshare expexpexpexpexpexpexp botbotbotbotbotbotbot a Palaao gdzieś się chwalił że ma najlepsze pvp na danerze czyżby ? ;>
Btw. nie mowcie mi ze bilo go duzo osób bo to wiem ... ale duzo osób tez powinno go tez leczyc mniejsza c yaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Użytkownik Forum
|
![]() yhy jasne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale zaj*biście ... powinni mu jeszcze z 10leveli zjechać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
|
![]() co ci Zayon zrobil ze tak go nie lubisz ? zaloze sie ze z nim nie gadales nawet w zyciu haha zal
@Vezir Frajer plx , boshe myslisz ze bys mial 200 lvl~ i bys swat team pojechal caly,noobie jebany idz sie lecz na ta zjebana przez tibie glowe ,zal mi takich jak ty Ostatnio edytowany przez Sola - 22-03-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Użytkownik Forum
|
![]() wystarczy mi to że jest brazylem
![]() ![]() ![]() hmm .. a tak wogóle to bym niechciał żeby tibia była moim życiem ![]() a no i się zastanawiam kto pierwszy zaproponuje sojusz?? <hahaha> Ostatnio edytowany przez Fathit - 22-03-2007 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Zbanowany
|
![]() Film kręcony rzez Tadei:
http://www.speedyshare.com/305877982.html wcześniej coś z linkiem było więc upload'a zrobiłem Ostatnio edytowany przez Xanth - 22-03-2007 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2339 |
Guest
|
![]() Szczerze to ja do Zayona nic nie mam Jak z workiem bylismy na POI zayon zostal do konca i to mi sie podoba widzialem film jak pada . Moim zdaniem ladnie sie trzymal ale trap, a bez utamo huja moze zrobic
![]() PoZdRo ja sie nie mieszam w ich sprawy P>E>A>C>E Ostatnio edytowany przez Zabujca Max 1990 - 23-03-2007 o 09:16. |
![]() |
![]() |
#2340 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hunters Demonic Stars
Poziom: 51
Skille: ryba!
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Może i jest spoko, ale jest brazolem i popiera Akro... mi to wystarczy, żeby się cieszyć że padł.
Ostatnio edytowany przez Marian Moczymorda - 23-03-2007 o 09:00. |
![]() |
![]() |