Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-11-2006, 22:17   #2321
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Ten biedne zlagowany Tom-rek chyba malo sie nie zesikał jak mial te 15 min pzta klejąc sie do wszystkiego ze swojej gildi z +100 lvlem. Trzeba bylo loga dac na fibuli, chamsko go troche zostawili.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-11-2006 o 23:31.
Rybzor jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-11-2006, 23:58   #2322
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Styp to brat bon devila i jest z poznania jak co to sprawdzice na allegro jego adres-miejscowosc, wtedy sie dowiecie.
Co do skopa
New owner... 1 byl mocno za konda ale opuscil wojne bo nuskei proponowal...
Mi z reszta tez mam nawet screena ze pozwala mi opusic wojne...;] coz....
Wiedzialem ze jak leavne to bede pa'owany i nieszanowanym powerseekerem...
Stary skopo mial bardzo charakterystyczny charakter... Byl bardzo w porzadku... przede wszystkim wulgarny podobnie jak ja,ale takze impulsywny... Jak na gc sie pytalem idziemy "nick" zabic? Nie nie nie, ze starym skopem zabijalismy adrianosa i jakichs tam noobkow. Pozniej wszyscy plakali na forum ze
Ja, sir zemus, dray anevarix skopo i potempik to pa ;]
good old times ^^
To jest Twoj sposob na gre, zabijanie i paowanie. Pewnie dlatego tak nienawidzisz PN, bo my bylismy i jestesmy przeciwni takiemu stylowi grania.
Co do consensus to jest proste, brakuje nam jaj zeby zaryzykowac...
Ascario jest offline  
stary 08-11-2006, 00:04   #2323
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

co do filmu jak pada tom-rek

to po malu, chcial bym to jakos ogarnac.

po pierwsze, jak sie oglada ten film, to odrazu sie nasowa mysl czy to mi sie tak tylko wydaje, czy konda i kardear maja tego kolesia kompletnie w dupie.. tzn to, ze ma pz i zaraz moze pasc. Ratten juz bardziej sie przejal.

i po drugie, nasowa sie automatycznie 2 mysl czy oni nie maja szacunku do tom-rek'a, czy ogolnie do polacks'ow.

moim zdaniem to drugie

omg, rozawlilo mnie jak on ich blaga "KONDA WHERE SHOULd I GO!" czy jakos tak. : "KONDAAAAAAAAA!!" HUAHUAHUAHUA a on go olal ... i czemu nie dali loga jak juz nie mieli pz lock'a??

23:52 Kondziu Palladyn [64]: kto gra ? WTF?:d

troche uhow poszlo

Ostatnio edytowany przez sliver - 08-11-2006 o 00:05.
sliver jest offline  
stary 08-11-2006, 00:21   #2324
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

@ filmik

ogolnie wszystko ladnie ale nie rozumiem posuniecia z blokada mostku dalo sie go obiesc niestety hwl szybko na to nie wpadli ale poco to bylo tom nie mial juz pz reszta pwenie tez poco tom stanal i blokowal skoro on padl a reszta dala loga... moja opinia to uciekac gdziez do podziemi thais albo Bs questa troche by cie szukali a pz by zniknal
Zimpa jest offline  
stary 08-11-2006, 00:35   #2325
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
co do filmu jak pada tom-rek

to po malu, chcial bym to jakos ogarnac.

po pierwsze, jak sie oglada ten film, to odrazu sie nasowa mysl czy to mi sie tak tylko wydaje, czy konda i kardear maja tego kolesia kompletnie w dupie.. tzn to, ze ma pz i zaraz moze pasc. Ratten juz bardziej sie przejal.

i po drugie, nasowa sie automatycznie 2 mysl czy oni nie maja szacunku do tom-rek'a, czy ogolnie do polacks'ow.

moim zdaniem to drugie

omg, rozawlilo mnie jak on ich blaga "KONDA WHERE SHOULd I GO!" czy jakos tak. : "KONDAAAAAAAAA!!" HUAHUAHUAHUA a on go olal ... i czemu nie dali loga jak juz nie mieli pz lock'a??

23:52 Kondziu Palladyn [64]: kto gra ? WTF?:d

troche uhow poszlo
prosta sprawa, bylo nas z 15 na vent, no na pewno powyzej 10, bylo pwoiedziane idziemy na fibule i tam czekamy na hwl i sie lejemy, no i poszlismy.. ja ratten i kardear i tom~ reszta nas olala, i to wlasnie polacy, wiec musielismy sie chowac/dac loga zeby samemu nie pasc jak hwl sie zjawilo w liczbie ok 15+ nic nie moglismy zrobic we 3 + konda, a konda nie chcial sic na fibule to oczywiste, bo to trap, mielsimy sie tam bic, ale jak sie okazalo ze reszta nie zamierza nawet opuscic lodki, to wybiegl na open space, tez bym tak zrobil na jego miejscu. akurat w tym wypadku jemu nie da sie nic zarzucic, raczej tym ktorzy zdecydowali ze nie ida.
stary 08-11-2006, 00:45   #2326
Goshnar
Użytkownik forum

Goshnar's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Knight
Świat: Selena
Goshnar ma numer GG 5913470
Domyślny

Respect for Tom-Rek. Dobrze sie trzymal. Ale mam takie male pytanie co do zasad gry... Z tego co wiem nie wolno blokowac drogi, znaczy sie przynajmniej jedna kratka musi wolna... Tyczy sie to tylko ludzi? Czy kociolkami np. mozna blokowac tak, zeby nie mozna bylo przejsc? Tylko nie krzyczec na mnie : < bo sie tylko pytam : S Na filmiku HWL tak zablokowalo ze Tom-Rek nie mogl przesunac zadnej osoby...

Signed,
Goshnar

P.S. Zreszta w pewnym momencie jakby sie przyjrzec tylko postacie blokuja droge tak, ze nie mozna nikogo przesunac... a z tego co wiem za to juz kiedys bany lecialy...

Ostatnio edytowany przez Goshnar - 08-11-2006 o 00:53.
Goshnar jest offline  
stary 08-11-2006, 01:11   #2327
Xando
Użytkownik forum

Xando's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Elbląg

Stan: Na emeryturze
Imię: Xando
Poziom: 83
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
prosta sprawa, bylo nas z 15 na vent, no na pewno powyzej 10, bylo pwoiedziane idziemy na fibule i tam czekamy na hwl i sie lejemy, no i poszlismy.. ja ratten i kardear i tom~ reszta nas olala, i to wlasnie polacy, wiec musielismy sie chowac/dac loga zeby samemu nie pasc jak hwl sie zjawilo w liczbie ok 15+ nic nie moglismy zrobic we 3 + konda, a konda nie chcial sic na fibule to oczywiste, bo to trap, mielsimy sie tam bic, ale jak sie okazalo ze reszta nie zamierza nawet opuscic lodki, to wybiegl na open space, tez bym tak zrobil na jego miejscu. akurat w tym wypadku jemu nie da sie nic zarzucic, raczej tym ktorzy zdecydowali ze nie ida.
Ja bym chcial tylko wiedziec kto byl na tym vent~ , acha i jeszcze jedno zeby gildia traktowala wszystkich jednakowo , ja dzis sie pytam o ip do ventrilo a Zemus na to "nie moge" , ja bylem przez ten caly czas online jak to sie wszystko rozgrywalo a o niczym nie wiedzialem...wy bez przerwy na ventrilo siedzicie a na gc nic sie nie dzieje..informujcie cala gildie a nie tylko tych na vent..
Xando jest offline  
stary 08-11-2006, 03:11   #2328
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
w takim razie nic tylko gz organizacji ...
sliver jest offline  
stary 08-11-2006, 03:57   #2329
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Hybrid nieładnie sdki robic w nocy na bocie :/, zło nie śpi
Rybzor jest offline  
stary 08-11-2006, 03:59   #2330
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

ryba pkay!!!!! ide zaraz spac tylko musze odczekac pz locka po hybridowym sorku ;p
sliver jest offline  
stary 08-11-2006, 06:23   #2331
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Ktos sie pytal o moja gildie - moi kumple zaczeli leniwie powoli i z mozolem expic sorcami

A co do filmiku, troche olali tom-reka Dobrze ze ja ucieklem z tej gildii

Btw toxo ma bana na miecha za acc share a co z roffu?

Ostatnio edytowany przez Colorion - 08-11-2006 o 06:32.
Colorion jest offline  
stary 08-11-2006, 07:55   #2332
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FajerWarjor Pokaż post
Wow wielki [CHAR]Skopo de'tag[/CHAR] opuszcza Galane.. skopo przelam sie idz pomoc Talibom
ale zawsze bedziesz wazna czescia tego serwa nawet po ostatniej wojnie.. pamietam jak pisales na starym forum galany ze masz zastrzezenia do anarchista co kondzie dupe lize.. a co ty robiles ?
cya Skopo :**
Nie ja napisałem tego posta tylko Paweł
Ja już Skopem niestety, a może dla niektórych stety nie gram
Celmir jest offline  
stary 08-11-2006, 09:31   #2333
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
ryba pkay!!!!! ide zaraz spac tylko musze odczekac pz locka po hybridowym sorku ;p

Zjawiliscie sie gdy mialem freeza 2 minutowego wiec nie ma sie czym chwalic. A jak cos to zapraszam do mnie do akademika na pomiar predkości łącza. Jak będzie2-3 kb/s to sukcess. Dobrze jest znać dwóch nowych wrogów
Lord Hybrid jest offline  
stary 08-11-2006, 10:10   #2334
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colorion Pokaż post
Ktos sie pytal o moja gildie - moi kumple zaczeli leniwie powoli i z mozolem expic sorcami

A co do filmiku, troche olali tom-reka Dobrze ze ja ucieklem z tej gildii

Btw toxo ma bana na miecha za acc share a co z roffu?
czyli moral taki ze przez miecha gowniarze bez toxo nie beda walczyc...
Mozna expic;]

@Celmir~ acc share?-.^
Kurier jest offline  
stary 08-11-2006, 11:18   #2335
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post
Zjawiliscie sie gdy mialem freeza 2 minutowego wiec nie ma sie czym chwalic. A jak cos to zapraszam do mnie do akademika na pomiar predkości łącza. Jak będzie2-3 kb/s to sukcess. Dobrze jest znać dwóch nowych wrogów
rotflmao. czym tu sie chwalic zabiciem stojacego w miejscu sorca??
sliver jest offline  
stary 08-11-2006, 11:43   #2336
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
rotflmao. czym tu sie chwalic zabiciem stojacego w miejscu sorca??
BTW dlaczego sądzisz że stałem na bocie?? Przecież nie napisałeś nawet "HI" albo coś w tym stylu żeby sprawdzic czy jestem AFK Poprostu wbiłeś do mnie przed dom dowaliliście kilka razy i tyle... I nie wnikam kogo jest Niszczyciel umyslow a kogo Vabojawuja Bixad ktory dowalil - exevo mort hur bo mnie to nie interesuje. Na lagu mogłem co najwyżej patrzeć jak stoicie w jednej chwili 10 kratek odemnie a potem już mnie wylogowalo. Loguje sie i temple...

oto jeden ze scrrenow z mim netem. W akademiku w ktorym jest +400 kompów i sciągają na okrągło torrenty 2kb.s mieć to jest wielki sukces. teraz już wiem żę nawet run nie porobie

specjalnie dla Ciebie screen z godzin szczytu w akademiku:
http://s18.photobucket.com/albums/b1...gAnch=imgAnch1

po 20:00 uzyskuje 1kb/s ale to 5 razy mniej niż potrzebuje tibia.

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 08-11-2006 o 22:16.
Lord Hybrid jest offline  
stary 08-11-2006, 12:15   #2337
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

double post ~~
Lord Hybrid jest offline  
stary 08-11-2006, 14:12   #2338
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ulali

Bez sensu... akcja byla zaplanowana mniej niz zero ^^. Raz ostatnio gh na fibuli byl malii arkwin, nie mam pojecia jak teraz... Nie wiem czemu konda akurat wybral sobie fibule na miejsce walki, a jesli malia tam nie miala gh to w ogole ...;]
Tom-rek bardzo noobsko zrobil chociaz ja nie widzialem juz dla niego ucieczki jak go zostawili na fibuli, a gh nie wynajety. Co wiecej, rzeczywscie widac bylo jego lagi albo tak dla jaj se tak powoli chodzil ale watpie, jakby nie mial lagow to te lebki z HWL by go nie trapnely bo by predzej od nich dobiegl do mostka chyba ze juz tamten most zablokowany byl...

Fajny moment byl jak aylthia wleciala do tom-rek'a kondy i rattzor ;]
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 08-11-2006, 14:50   #2339
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Bez sensu... akcja byla zaplanowana mniej niz zero ^^. Raz ostatnio gh na fibuli byl malii arkwin, nie mam pojecia jak teraz... Nie wiem czemu konda akurat wybral sobie fibule na miejsce walki, a jesli malia tam nie miala gh to w ogole ...;]
Tom-rek bardzo noobsko zrobil chociaz ja nie widzialem juz dla niego ucieczki jak go zostawili na fibuli, a gh nie wynajety. Co wiecej, rzeczywscie widac bylo jego lagi albo tak dla jaj se tak powoli chodzil ale watpie, jakby nie mial lagow to te lebki z HWL by go nie trapnely bo by predzej od nich dobiegl do mostka chyba ze juz tamten most zablokowany byl...

Fajny moment byl jak aylthia wleciala do tom-rek'a kondy i rattzor ;]
taa ty masz akurat duze pojecie o planowaniu akcji, akcja byla zaplanowana, tylko jakos nasi "mistrzowie pvp" sie nie kwapili zeby palcem kiwnac. za top pkowanie bezbronnych noobkow w 5 na 1 swietnie im idzie
stary 08-11-2006, 14:54   #2340
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
A chwile potem poskładał sie Tom-Rek i Stara Jaga....i czemu się tak podniecasz??
Styp jest noobem bo to new owner
A tak wogóle to jak wam leci panowie bo ostatnio to olałem sie na tibie i nie gram prawie wcale??
"Olałem gre w tibie" Słowa Skop~
http://www.pskonejott.com/otc_display.php
I wpiscie name: Rita'Soprano Jego sorc na thori =)
Adelao jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania