![]() |
#2342 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 34
|
![]() plis pomóżcie gdzie moge skillować knightem - lvl 22, skille 57/56 ? chodzi mi głównie o slimy ? Chyba nie za wczesnie ale jakbyście mogli mi powiedzieć gdzie jest jakaś dobra miejscówka ze slimami do skillowania ?:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haos
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() załóż dobre eq i możesz spokojnie na nich poskillować
weź parę (potów?) żeby się okryć, tak żeby Cię ze dwie biły, no more gl rl ;* noobQ? Ostatnio edytowany przez uHaos - 21-01-2007 o 19:35. Powód: bo tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2344 |
Użytkownik forum
|
![]() Chcialbym sie zapytac czy na moj lvl (24) mam dobre skille (61/60) Proszę o szybka odpowiedz. FAST PLX xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim knightem mam zamiar skillować tak:
60skills ---> 20lvl ---> 65skills ---> 25lvl ---> 70skills ---> expienie |
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: tam-->>
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mistic scout
Świat: Pandoria
Poziom: 8
Skille: ---
Poziom mag.: --
![]() |
![]() eLO
ja mam knighta 17 lvl i skile 65/65 ![]() ![]() ![]() teraz trenie do 70/70, a i pewnie w górę czyli z 80/80 ![]()
![]() |
#2347 |
Guest
|
![]() kazdy ma skile jakie chce i jakie uwaza za dobre dla jednego np 50/50 na 20 lvl to dobrze dla innego 80/80 na 10 to slabo >.> jak skile ma sie takie jakie sie chce a nie ja mam 30 lvl i skile 62/62 i neimam narazie zamiaru skilowac chce dobic pierw 40 lv wiec niemowicie ze na 8 lv mieliscie leprzez niz koles na 20 bo kazdy ma skile takie jakie chce miec i ma
|
![]() |
![]() |
#2348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() Najlepsze skille to sa jak najwieksze na jak najnizszym lvl , dlatego po wyjscu z rooka trzeba skillowac przynajmiej do 40 , na 20 lvl minimum według mnie to 55 a potem jak kto woli . Zgadzam sie z teletoobies`iem ze nie ma skilli dobrych ani złych !
![]()
![]() |
#2349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Zgadzam się! Skille każdy ma takie jakie chce mieć. Ja np na swoim 8lvlu knigcie mam skille 50/50
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2350 |
Guest
|
![]() Ja na 8 lvl mam tak:
41/41 i wbijam do 50/50 expie do 20 lvl i wbijam do 70\70 dobrze robie ?? |
![]() |
![]() |
#2351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Imię: Master of Thunders
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() 67/67 na 29lvl ^^
![]() |
#2352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Imię: Dardo Dano
Świat: Aldora
Poziom: 27
Poziom mag.: 33
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Imię: Dziadek Kleofas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Memento Mori
Świat: Celelsta
Poziom: 107
|
![]() Mhm... według mnie istnieje coś takiego jak dobre skille i złe... mimo wszystko przy skillach ~85/8X już się przyjemnie lata, poza tym jest trenowanie do takowych skilli nie doprowadza jeszcze do załamania nerwowego, chociarz znam ludzi którzy skilluja przy 94/94+.. Sam mam obecnie 107 lvl, i skille 90/86 mi wystarczają, choć wcale nie uważam moich skilli za wspaniałe... Tak czy owak jesli odpowiada ci prędkość, z jaką ubijasz potwory, to oczywiśćie skillowanie jest zbyteczne, choć czasem warto zastanowić się czy zainwestowanie troche czasu w skille nie przyniesie większych korzyści od expienia w tym czasie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Lutomiersk
Imię: Sam nie znam
Gildia: Jeszcze nia ma
Świat: Astera
Poziom: 15
Skille: 58/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() ja od 10 lvl mam skile 50/50 przy 20 lvl znowu będę skilował na 70/70 (sword)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Imo to jest właśnie wyznacznik tego, czy skille są dobre czy złe. Jeśli Tobie takie skille pasują, to znaczy, że są dobre. Jeśli uważasz, że są za słabe to takie są. Każdy ma swoje zdanie i nie ma żadnej tabelki, która ustala, jakie trzeba mieć na jaki lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() normalnie jak czytam niektórych to .............
pytania typu: ,,mam skille 50/50 na lvl 15, gdzie skillowac czy dam rade na tym potworku?" ----użyj przycisku szukaj---- ,,mam skille 60/60 na 20 lvl, czy to dobrze?czy skillowac dalej?" ----szczeze mówiąc to mnie to nie obchodzi i większości też jakie posiadaż skille, jeżeli dobrze ci sie gra nie skilluj, jeżeli na odwrut to sobie postuj i skilluj---- ,,gra ryckiem mnie nudzi, slabe hity,pvp, trzeba skillowac....itp" ----jest proste rozwiązanie:1 nie graj w tibie,2 graj inna profesją---- To chyba większość głupich pytań polskich noobków jakich spotykam an forum.Wiem, wiem zaras spadnie wala krytyki na mnie za to co napisałem ale normalnie nie wyrabiam jeżeli ktoś pyta się 100 razy o to samo ![]() Oczywiście forum jest po to aby można bylo się wypowiedzieć, pożalić, ale jakiś mądry człowiek dał również przycisk "szukaj".
![]() |
#2357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Nie ma jakiegoś limitu na skile. Jeżeli 30 lvl to już minimum 70 skils. Nie!
Jeżeli satysfakcjonuje cie na 20 levelu ze skilami 40 expić na dwarfach,rotach itp. i dzięki temu nabić duży level, to twoja sprawa, a jeżeli na tym sammym levelu zrobić 80(wiem żę to trudno, ale dają rade chłopaki) i bić BK,Warlocki i poprostu nie dość że nabijać kolejne poziomy mieć naprawde dobrą zabawe przy graniu to skiluj ile wlezie. I jescze raz powtarzam, dobre skile to rzecz względna. Pozdrawiam, Wojtek.
![]() |
#2358 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: /Wrocław/Breslau/Vratislavia
Imię: ---
Świat: Szukam:P
|
![]() @up
Dobrze, że się czepiasz, po co newbikom wodę z mózgu robić ![]() Moja rada: 1. Określamy priorytet ("potrzebuję kasy bo lubię mieć dobre eq czy też priorytetem jest lvl?") 2 Zależnie od wybranego priorytetu określamy rodzaj monstera na którym będziemy expic/trzepać gp (jak wiadomo są takie potwory/miejsca respawnu w których jest więcej kasy ale exp niższy ale i takie gdzie exp leci szybko, za to loot nieadekwatny a czasem i powaste'ować trzeba - chociaż waste to tylko w wypadku wyższych lvli, bo wiąże się z wykorzystaniem run, ewentualnie manasów). 3 Sprawdzamy na konkretnym, interesującym nas potworku czy satysfakcjonuje nas średnia prędkość jego ubicia (ale NAS, nie jakąś tabelkę lvl - skille ! ) Jesli jest ok, expimy...jeśli nie - skillujemy i już.
![]() |
#2360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: ρĩŏňķĭ
Świat: FuЯora
Skille: 9/4
|
![]() Jakie skille powinienem miec na 15 lev xD?
|
![]() |
![]() |