![]() |
#2341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() a ja tam problem mam
![]() typ zabil mojego ziomka z rl wiec do niego podbijam i mowie ze niepowinen tego robic i nakladam mu malutki payment w wysokosci 5k ^.^ ( na 5 bp manasow need) (nietknolem go bo wiem ze na hibce kazdy ma prota) ![]() wywiazala sie konwersacja ze chailbym poznac jego jagze przemilych protow i z nimi o tym pogadac co uczynil zlego ![]() a on reloga na 81 ek ![]() no i mowi zeby placic 6k ^.^ pewnie na 2 bp uh potrzebowal ![]() no to ja mu mowie ze bedzie sprawiedliwie jezeli on zaplaci mojemu koledze 5k to ja mu wtedy 6k zaplace a on na to powiada tak : hunted forever ![]() narazie musze to wyjasnic i sie zastanawiam czy ktos jakze przemily niemogl by mi tego na ang przetlumaczyc bo moj ang <zal.br> a chcailbym to na forum tibia.com wzucic ![]() wasz zawsze kochajacy: Kioteraklis,Malbert |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wladek Slawek
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 101
Skille: xx/30
Poziom mag.: 69
|
![]() Gz Ever~ ;]
![]() |
#2343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski- Centrum Dowodzenia Światem ...
Imię: ...
Skille: 78/60
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Londyn
Imię: Jess Dran
Profesja: Elite Knight
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 82/75
Poziom mag.: 7
|
![]() gratz all...
pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#2347 |
Użytkownik Forum
|
![]() co tu duzo gadac ;p
![]()
![]() |
#2348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Grratki dla wszystkich, awansów ^^
tutaj rozkrecam knighta ;> mysle ze po swietach beda skille i zaczne expic ~~ i zeby nie bylo ze bez ss ^^ <cenzura name> ![]() ![]() /Razor ^^
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ Ostatnio edytowany przez Raozee - 19-12-2006 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Ponntius
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
|
![]() oo widze ze duzo knajow teraz gra xD
![]() (dalem na jakis inny host bo imageshack nie dziala ;/)
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pontius - 19-12-2006 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2351 |
Użytkownik Forum
|
![]() advance na 35 lvl i questy dzisiaj dam ;p
![]() ekipa z ktora szlem na crus helmet quest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2352 |
Użytkownik forum
|
![]() Gz Pontius, widzalem cie na elfach xD
![]() To by bylo na tyle ![]() Ostatnio edytowany przez SanoskeAndCor - 20-12-2006 o 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Gratki ^^
![]() <booring skilliling> ![]() btw.widze ze masa ludzi na elfy biega ;d ile mniej/wiecej expa wchodzi nie bijac dragow? odp tu albo na priv plaxor ![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2006
Lokacja: Szczecinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Omfg :d Chcialem plynac do thais to mnie wyslano na jakas wyspe i musialem zbierac 30 drewienek :| :| :| :|
Hmmm Co do lotterii to juz jej nie ma :') Chory jestem... w tym tygodniu nawet nie expilem ... a tydzienw budzie nie jestem -.^? jutro moze wbije 52 bo brakuje 30%~ Ostatnio edytowany przez Cedem - 20-12-2006 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wonderfull Druid
Profesja: Druid
Poziom: 17+
Skille: 15/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Czy wogole ktos gra na HIBERNIE jeszcze :?:
![]() Mi sie zdaje ze z dnia na dzien coraz mniej ludzi tam jest ![]() Ja expie swojego tajnego knajcika jak cos niedlugo dam ss ![]() Pzdr i wszystkie naj.... z okazji świąt . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Użytkownik forum
|
![]() A nie widzisz ze gramy?
![]() Shield Advence ![]() ![]() Jescze cos takiego: 07:08 Ante Raki [8]: ej bo jak mi penis stal to go wzialem i ruszalem w gure i w dul i wylecialo takie biale po chwili co tojest? mam isc z tym do lekasza czy to choroba Ostatnio edytowany przez SanoskeAndCor - 21-12-2006 o 12:20. |
![]() |
![]() |