![]() |
#2341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thario Stwola
Profesja: Elite Knight
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Świat: Refugia
Poziom: 160
|
![]() pff Gratz Mynd loota .. xD glupi ma zawsze szczescie
jeru nab cos sie obciaga oj tzn ociaga 00:12 Xserdo [51]: kurwa mac TEJ zawiodlo 00:13 Thario Stwola [134]: TEJ? 00:13 Xserdo [51]: Taktyka Expienia Jeru 00:13 Xserdo [51]: 2lvl do przodu 1lvl do tylu etc. 00:13 Thario Stwola [134]: bo on 00:14 Thario Stwola [134]: wbil 4 do przodu i teraz bedzie 2 do tylu ;d 00:14 Xserdo [51]: chyba ze tak xD 00:14 Xserdo [51]: szkoda ze nie expi 00:14 Xserdo [51]: 1 do przodu i 2 do tylu xD 00:14 Xserdo [51]: to by juz miale wieksze pg niz ty xD 00:15 Xserdo [51]: Je'ru 157 master sorcerer Refugia, Best day: -10,324,234 00:15 Xserdo [51]: xD 00:15 Thario Stwola [134]: xd 00:15 Xserdo [51]: ja nie zapomne 00:15 Xserdo [51]: jak on ze 149 na 145 w 3 dni xDD 00:15 Xserdo [51]: po 2 dedach byl i sie pchal jeszcze na feru xDD 00:16 Thario Stwola [134]: xD 00:16 Thario Stwola [134]: prawie go zabil xd 00:16 Xserdo [51]: z hmmów chyba xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() Gz Myndzior:*
Thario UEAHUAHEAUEHAUH xd, Xserdo rox ![]()
![]() |
#2345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xserdo
Poziom: 61
Skille: 73/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Tcharjo nubasku czemu nie dałeś całej rozmowy xDDDDDD
Gz wzsystkim MsihaheASUehaEUHAUSh xDDDD! Pozdro dżeru xd
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Użytkownik Forum
|
![]() Behe[35Gmp]:
![]() ![]() ![]() Demy: ![]() ![]() ![]() Loot:[Gs,2x P Ammy,Dust -.-] Domek ![]() ![]() EnjoY.
![]() |
#2347 | |
Użytkownik Forum
|
![]() gz nubzie, szczególnie loota z demców xdd kiedy next ded parabolu xd?
![]() |
![]() |
![]() |
#2348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Przed kompem okolo 80 cm
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 70~
Skille: 83/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() GoŁ GoŁ chłopacy!! To jeden z najlepszych,jeśli nie najlepszy temat na forum
![]()
![]() |
#2349 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Master Mynd
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children Of Chaos
Poziom: 214
|
![]() Znowu mojeeeeeeeee proooooooooo evulllllllllllllllll screeeeennnnnnnnnnny
commenty mile widziane. ;> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Xserdo feat. Thario presents:
Xserdo feat. Thario - A gdzie byli sioherzy?! (Je'ru song) On nikomu nie zawinił, nie zadzierał z Xaferami, Nie był Power Gamerem, nie szpanował sie rarami, Był jednym z lepsiejszych na uniwersytecie, Żył między nami na naszym chorym świecie, Student pałergejmingu brutalnie zamordowany, Roztrzaskana morda, demca hitami, Przez dwóch małoletnich członków timu, Napewno świadomych swojego czynu. To było na Goromie, w Morga dzielnicy, Podziemia! W niebezpiecznej okolicy, A gdzie była ekipa, nasi stróże naba, Bloker i sioher przecież zmrok zapadał, Pewnie 2 wysepki dalej, nieubłaganie, Wciskali komuś hunta za noobków blokanie! Bohy, Bohy, bohów pięc, Tiquanda, Niewinnego je'ru zabiła panda, Przyjechał do tropiku zrealizować marzenia, Zamaskowana hydra, bez zastanowiena, Zabiła chłopaka bo był świadkiem zloocenia bohów, Zastanówcie się czy to cios dla ChOCh'ów? Pozabijajcie się nawzajem pohakujcie sobie konta! Pier**eni nabijacze, zostawcie bota! Dlaczego nie może sobie expić spokojnie?! Strach mu wyjśc na demony jak na jakiejś wojnie! A Dysana tak naprawde to gów*o obchodzi! Coraz częściej hunci POI i rary looci! Ale jaki tu Mynd przykład mu daje, Kiedy na huncie destro z kamienia w łeb dostaje, Przez nieudanego... blokera! Muzyka: Karramba - A gdzie była policja Tekst: Kserdo & Tcharjo [Karramba song edit] All rights reserved. Gz mynd XD Tekst minimalnie zedytowany na prośbe Thario i skarge Dysana że go tak nie ma... xd @2Down(ie) gz
Ostatnio edytowany przez Xsercio - 30-12-2007 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz Mynd:*
Xserdo heh ciekawy pomysł ![]() Skromnie: ![]() Xaf specjalnie dla mnie edytował.. Achh xd :*
Niektórzy nienawidzą mnie, bo niczego im nie zazdroszczę... Ostatnio edytowany przez Jeru - 30-12-2007 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Thario Stwola
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Poziom: 160
|
![]() ashuahsuahsaush bosko wyszlo xDDD
nasz duet rox xD Gz Jeru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Użytkownik Forum
|
![]() Muheueheuh ta pioseneczka rox : >
Ale Dzeru i tak to noob(tak tak to jest przeznaczenie!) Mynd już trochę mniejszy noob ale i tak nuub do potęgi ; / Xaf to napalony na low lvlowych małych chłopców pedofil :<<< Dałbym ss (a mam ich dużo) ale mi się nie chce ; /
![]() |
#2355 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Gildia: Insane
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() löl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mecia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Methyl Injection
Poziom: 55
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 62
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nice Song Synku xD Btw Gz Dżeru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Yhyhyhyhyhyhyh xDD
Nie mogłem się z Thariem powstrzymać i powstał nowy singiel zatytuowany Xserdo & Thario Boys - Ciągle Padasz Ciągle padasz! Na Refugii Ferumbrass się raz pojawił, A nasz Je'ru musi isc mu czoła stawić, Wchodzisz do wieży i walczysz z hydrami, a ja? A ja chodze, śmieje się z tego czego ty jeszcze nie wiesz, Zaraz padniesz i będzie Ci jak w niebie, o tak! Ciągle padasz! A nasz Je'ru zachciał sobie huncić hydry, A on z hunta bez deda nie wróci nigdy, Poszedł z Myndem na Tiquande lootnąc boszki, a ja? A ja chodze, śmieje się z tego czego ty jeszcze nie wiesz, Zaraz padniesz i będzie Ci jak w niebie, o tak! Ciągle padasz! Przyszedł czas by zrobić deda na warlocku, Poszedł Je'ru na Demone stanął z boku, Lag na necie i przyszedł czas zgonu, a ja? A ja chodze, śmieje się z tego czego ty jeszcze nie wiesz, Zaraz padniesz i będzie Ci jak w niebie, o tak! Ciągle padasz! Poszedł Je'ru sobie expić na kopalnie, Chcąc odrobić lvl dednął se normalnie, Xafer nie zdąrzył exetnąć dwóch demonów, a ja? A ja chodze, śmieje się z tego czego ty jeszcze nie wiesz, Zaraz padniesz i będzie Ci jak w niebie, o tak! Ciągle padasz! Poszedł Je'ru przyhuncić sobie na frosty, Chyba jednak lepiej idź budować mosty, Bo nie musze mówić co się dalej stało, a ja? A ja chodze, śmieje się z tego czego ty jeszcze nie wiesz, Zaraz padniesz i będzie Ci jak w niebie, o tak! Ciągle padasz! Drogi Je'ru dobra rada z mojej strony, Otwórz tibia.com i podlicz swoje zgony, Widzisz chyba że ta twoja gra bez sensu? A jak! Btw. Mynd na tym ssie ten hit 333 w hydre to z czego? Bo jakoś tak mi sie kojarzy z 666 masz jakse Satan Wand czy co ? -.^
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Yy srry miss click i sie drugi post zrobil, usuncie plx ;<
Ostatnio edytowany przez Xsercio - 30-12-2007 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Voldus-Knight
Gildia: Moonblades
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Dobre
Powinnes zostać Tibiskil Lovelasem xD hauahauahauhauahuahauaauhauahuahuahah !!
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buaahuaahuahauahauahauahauh xdddddddddd own3d Dobre
![]() Morgu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() For Fun: ![]() Ciągle padasz!! nanana.. xd taa Chyba Cie posrało, bo nie lece po ciało, bo mi wciąż mało żeby dużo expa gnało i i no i chuj xd
Niektórzy nienawidzą mnie, bo niczego im nie zazdroszczę... Ostatnio edytowany przez Jeru - 30-12-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |