|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Nie mam dobrego pvp. To raczej oni nie potrafia sie zgrać na combo. Bo 2x Exori gran i leże;]
@Edit 21:29 Triondusis Sevon [140]: Good Bye Furora . THis World Forever is my ! BYE ALL PLAYERS . I LOVE YOU IMARGAM <3 No i pogadałem z nim troszke.. to jak zapytałem czy zmienia świat to powiedział "ta, na real świat" Ja go jednak dobrze bede wspominał bo mimo że był w Vision, to był ziomek z niego ;]
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Ostatnio edytowany przez Trevour - 16-07-2007 o 22:41. |
![]() |
|
![]() |
#2362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
o ile pamiętam po banucie byłeś "za" vision a potem... :<< |
|
![]() |
![]() |
#2363 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hyhy.. myślisz ownerów ;o grałem do 30lvla, sprzedałem, jakiś nob z Gdańska kupił to konto i grał do 44 i spadł do 37. Później zamówił recka ale confirmation przyszedł do mnie ^^ . Tamten owner był z Gdańska i był za Vision, ja jestem za Duskiness ;]
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Ostatnio edytowany przez Trevour - 16-07-2007 o 23:34. |
![]() |
![]() |
#2364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin
|
![]() Furora offline, pewnie w wielu polskich domu nastala scypa... cale rodziny pala w oknach swieczki aby znow mogli odzyc
|
![]() |
![]() |
#2365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
|
![]() Internal error,closing connection.
oFFline?!Hmmm ciekawe na ile ? ![]() Moze wkoncu naprawia te uciazliwe lagi/kicky/freezy ;X
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
3/4 Servów offline. Może update 8.02 ? Albo właśnie te freezy ;]
![]() |
#2367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
|
![]() furora online~ zobaczymy na jak dlugo -.-
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka Ostatnio edytowany przez iNx - 17-07-2007 o 01:12. |
![]() |
![]() |
#2368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Zwidek zadzwonil do CIPow zeby wylaczyli serva na czas kiedy on pojdzie jesc paczki zeby nikt nie expil
Sorry za glupi zart, ale tak mnie naszlo zeby to napisac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Centrum
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 80+
Skille: 85+
|
![]() Cytuj:
![]() btw. oglądał ktoś advence na tibia.xx.pl?? Myślałem że to żarty a jednak na Antice może być kilka rare itemków ![]()
19:55 Mlody Wiilk [21]: ej a taifun w jakiej gildi jest?? Ostatnio edytowany przez FebroV - 17-07-2007 o 01:38. |
|
![]() |
![]() |
#2370 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2371 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Skille: -
|
![]() Cytuj:
~ Wolał bym mieć 8 lat ale misiu drogi byłbym(jestem) bardziej ogarnięty niż ty w wieku 22 lat .. więc mi tu nie jedź ....Bo to nie ja jestem taki głupi żeby w takim wieku nie mieć nic do roboty tylko grać w tibie .. żalowy gość. Nie zajmuj się cudzym życiem tylko weź się za swoje taka jest moja rada.. Lepiej na tym wyjdziesz.. Po forum widać że wszyscy mają tą wadę że patrzą na kogoś a nie na siebie.. Bye misiaczki edit. a ty smerfie masz chociaż mature ??? a już wiem w zawodówkach nie ma matur ![]() Ostatnio edytowany przez PaweLLo141 - 17-07-2007 o 09:42. |
|
![]() |
![]() |
#2372 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Imię: Lord of Ax
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 152
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Mógłbym się dowiedzieć kto ty właściwie jestes ? Podpisujesz się jako członek gildii Final Heaven, jednak mam spore wątpliwości czy w niej jestes, bo my tam nie mamy takich niskich levelii jak ten twój w profilu. Inna sprawa, kultura Polaków, którzy są w tej gildii jest na dość wysokim poziomie, czego zdecydowanie nie możesz powiedzieć o sobie. Podsumowując, uprzejmie prosze żebys przestal podszywac sie pod moja gildie, gdyż swoimi komentarzami wystawiasz ja na śmieszność ![]() Edit. Doczytałem w profilu, że jestes z Kalisza.....Myslalem ze w tym miescie mieszka tylko jeden kretyn (Taggin ), ale widze ze was tam jest wiecej.Pozdro Ostatnio edytowany przez Axx - 17-07-2007 o 11:21. |
|
![]() |
![]() |
#2373 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2374 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
|
![]() Cytuj:
@Axx zaraz zostaniesz zbluzgany za bluźnierstwo wobec zrukkka @Smerfuś a kupowanie charów :<< @down ale nie musi tego wiedzieć całe forum jaki jesteś dorosły ;<< dlaczego zakładasz że nie jestem w wojnie :>> Ostatnio edytowany przez Proszewas - 17-07-2007 o 18:38. |
|
![]() |
![]() |
#2375 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
Taki Ci zal dupe sciska ze moge sobie pojsc cos wypic ?Tobie pewno mama nie pozwala wiec siedzisz grzecznie przed komputerem ![]() Nie bede z toba dyskutowal, bo trole z forum zawsze wiedza lepiej od ludzi ktorzy sa bezposrednio w wojnie @Slovik aka Forum troll Powiedz mi "miszczu" co taki ktos jak Ty ,ktory wszytskiego dowiaduje sie na forum moze wiedziec o tej wojnie ? Kurwa naprawde jak czytam Wasze posty to az smiac mi sie chce, jestescie banda jakis jebnietych 10-12 latkow ktorzy jak widza taifuna albo imargama to maja orgazm i wypisuja swoje madrosci na forum nie majac zielonego pojecia o tym w rzeczywistosci... Idz teraz pod dp w ab i sluchaj co sie dzieje zebys pozniej mogl tutaj zablysnac intelektem btw. W srode ide pic !!!! :< Chcecie to wpadajcie na parkowa w Szczecinie, to sie zapoznamy ![]() edit: bede tam kolo 21 ^^
Never gonna change... Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 17-07-2007 o 14:07. |
|
![]() |
![]() |
#2376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() @up
Musze sie dowiedzieć gdzie parkowa ^^, bo mieszkam w szczecinie i nie wiem. |
![]() |
![]() |
#2377 |
Użytkownik Forum
|
![]() Centrum, niedaleko Galaxy :>
#2378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() a to dość blisko mam tylko dość daleko z wiekiem
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Eamos
Profesja: Sorcerer
Poziom: 9
Poziom mag.: 3
|
![]() @Fall~
Co do typowej reakcji 10 latka to sam to właśnie robisz. A mówiąc o ludziach którzy są "bezpośrednio w wojnie" to niby kogo miałeś na myśli, siebie??? Jesteś na tym forum jedyną osobą której posty irytują mnie do tego stopnia że zaczynam pisac takie pierdoły jak teraz. Pozdro Wodzu i nie kuś losu na tej ulicy ;p
#2380 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No sory zapomnialem ze Ty 9 lv jestes bardziej "bezposrednio w wojnie" ode mnie, masz pewno wjazd na ventrilo duskiness i byles ostatnio na meetingu w Braniewie, tak ? Takie jestescie kozaki i cwaniaki ze boicie sie nawet ujawnic na forum, ja nie siedze tutaj pod nickiem "Cichy fan duskiness" i mam w opisie "Furora, Gildia: nie powiem" albo inne chujostwo. Kazdy osobnik z duskiness posiadajacy tutaj konto nie ukrywa tego i aktywnie sie wypowiada(smerfu,orzech,drizer etc), a Vision robi tania propagande podajac sie za biednych mieszkancow furory ktorzy chca aby Duskiness zostalo zmieszane z gownem. Jesli jestescie tacy twardziele to wypowiadajac sie o mojej osobie, podajcie wczesniej swoj nick na furorze albo powiedzcie kim jestescie, bo z ludzmi 'incognito' rozmawiac nie mam zamiaru ![]() @DuskinessvsVision Raczej inne klimaty ![]() btw. ruts powiedz mi co w mojej wypowiedz jest typowe dla 10 latka bo jakos nie potarfie sie tego doczytac :/