![]() |
#2361 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
@Chesterka: Jakim cudem on w tym stroju przypomina skinead'a? @edit: @down: Bo interpretujesz słowo "obiekt" jako powiązanie tylko z "przedmiotem". Kiedy czemuś/komuś robione jest zdjęcie automatycznie staje się jego "obiektem" prawda? Można też nazwać "przedmiotem" zdjęcia, ale w takim razie powiedzieć tak o osobie, która jest na zdjęciu już rzeczywiście mogłoby być nietaktowne i to nie tylko wobec kobiety. I nie chodzi o kobietę, która jest "przedmiotem" tutaj tylko o "kobietę, której zrobiono zdjęcie". Ostatnio edytowany przez Glamri - 24-05-2007 o 15:58. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2362 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nazwałeś kobietę obiektem. Przyznam, że jestem bynajmniej zbulwersowany.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 24-05-2007 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Glamri
Jak ktoś chce się czepić to i tak się czepi = ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@Mad-Sin Nie podobaja mi sie biale sznurowki, bo watpie, ze nosisz je przypadkowo...
![]() |
![]() |
#2365 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Pozwolę sobie na osobistą refleksję... Wszyscy jesteście brzydcy jak odbyt nietoperza. ; *
MI TU !!11 >Caer Jakoś bardziej "nietoperzowe" mi pasuje ; > Ostatnio edytowany przez Bastash - 24-05-2007 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Nietoperze odbyty są seksi obiektami.
![]() |
![]() |
#2367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
1. Gon sie x2, tak jestem sFRuSssToRanAa i RoScHoFfa TrzynastkAa. Ochhh gowno mnie w sumie obchodzi co o mnie myslisz ; < to tylko forum, jak setki innych... 2. Nie wiem jakim cudem, widocznie jakims... 3. No i fajnie, wszyscy sie cieszymy \m/ tym akcentem zakoncze ta idiotyczna "wymiane zdan" znajac zycie i tak znajdziesz mnostwo moich wypowiedzi do ktorych sie czepisz ; ]
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Biedny Glamri czepiają się go o pierdoły, a on to bierze do siebie
![]() Raul: rotfl xD To ja pogodzę wszystkich i powiem, że wszystkie panie biorące udział w tym sporze mi się nie podobają bo to gówniary ![]() ps. Ciekawe, kto pierwszy na mnie najedzie xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#2371 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Mam tylko nadzieje, ze to nie o mnie ;>? Ja sie nie klocilam tam z nikim ;P. A tak wogole... To mnie Glamri nazwal obiektem i to ja powinnam czuc sie urazona. Lecz tak nie jest. Dlaczego? Gdyz jestem pewna, ze nie chcial mnie ani urazic, ani przyrownac do przemiotu. Gdyby byl to ktos inny - to moze bym to skomentowala.. Moze, gdyz wszystko zalezy od kontekstu. Nie chce nikogo urazic, lecz nie porzebuje adwokata i umiem bronic sie sama ;). Skoro nie wjechalam na niego za ten tekst to jest wszystko ok. Koniec dyskusji.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 25-05-2007 o 13:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepiej będzie jeżeli każda z Pań pokaże swoją fotkę w stroju kąpielowym, bądź topless. Wtedy będzie można rozstrzygnąć. [pytanie tylko co
![]() A tak powaznie: czasami pojawiają się żarty które nazywają różne osoby "obiektami" i nie widzę tutaj niczego złego. Dla mnie takie określenie jeżeli coś miało formę żartu nie ma ANI TROCHę kontekstu pejoratywnego. Więc może po prostu dać sobie spokój aniżeli robić z igły widły...?
. Ostatnio edytowany przez Luthi - 25-05-2007 o 15:13. Powód: głód w afryce |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Gewof: Gdzie ty kierujesz swój wzrok, zboczuchu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Użytkownik Forum
|
![]() pokaz mi swoja klate to pomysle :F
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
![]() |
![]() @spider
Czyżby stereotypy? Jeśli myślisz, że ja nazi czy cuś to się pomyliłeś... i to grubo.
![]() |
#2377 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tobie nie kazal pokazywac piersi, tylko stanik! Zboczeniec, zboczeniec!
![]() |
#2378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no ale patrz jak napisze, zeby unral stanik to wszyscy pomysla ze lubie zabawki sado maso, przebieranki, odiez z lateksu itd ; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Mi mówią, że jestem dziwny, ale do jasnej ciasnej, wy to jesteście posrani. (Posranymi obiektami jak kto woli)
A Mad-Sin jest $w33t.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ja lubię takie rzeczy. Szczególnie lubię przywiązywanie mnie do kaloryfera ciasnym sznurem, ubranie w czerwony lateks i tłuczenie mnie biczem, wyzywając mnie od dziwek. Coś w tym złego?
|
![]() |
![]() |