|
|
#2362 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
![]() Sprostowanie nie mieczem tylko axe ![]()
|
|
|
#2363 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rastaman Shine
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Silvera
Poziom: 60+
Poziom mag.: 55
|
moge ci dac xd
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
Bp z Liberty Bay =]
edit: ale spam leci ^^ |
|
|
|
|
#2366 |
|
Użytkownik Forum
|
z gory np
![]() |
|
|
|
|
#2367 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
Jejejejej i love spam ^^
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Użytkownik Forum
|
z gory na dol
haha a ja dostalem 2 takie od Balina jak konczyl grac ahaha szczescie sprzyja lepszym
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
|
|
|
#2369 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
Dobra koniec tego pierniczenia czas sie zabrac do roboty
![]() Pamietajcie ze jest tez temat o silverze ze zdjeciami Chcialbym abyscie go tez odwiedzali ja tam pozniej wkleje pare fotek z czegos ;Pozdrowka
|
|
#2370 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 78
|
Zaraz go poszukam i wkleje fotke z advanced w swordzie
![]() Chodzi ci o temat zamieszczony na www.tibia.org.pl czy gdzies na tibia.pl? Na www.tibia.org.pl tez jest temat z silvery ze zdjeciami ![]() Ostatnio edytowany przez Kacperka - 03-10-2006 o 15:56. |
|
|
|
|
#2371 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
Zuleq moze byl bys tak dobry i wrocil? spoko jestes wiec wracaj plx
![]()
|
|
|
#2372 |
|
Użytkownik Forum
|
nieee... tibia zabiera za duzo czasu, a pozatym juz mi sie znudzila(na szczescie) teraz dopiero zauwazam jak bardzo mnie pochlonela, nie mam zamiaru tam wracac
jedyne czego zaluje to ludzi ktorych poznalem ale mam zamiar tu sie udzielac xDOstatnio edytowany przez Zuleq - 03-10-2006 o 16:11. |
|
|
|
|
#2374 |
|
Guest
|
Ciekawe kto zalozyl ten temat ze zdjeciami z Silvery na tibia.org.pl prawda ??
Mam pytanie z kad morzna zdobyc ten plecaczek ?? ?? Z czego wypada lub z gdzie kupic ?? No chyba że ktos ma dużo to Tede Kazoron Carlin ale nie nalegam !! |
|
|
#2375 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
"Mam pytanie skad mozna zdobyc ten plecaczek ?? ?? Z czego wypada lub gdzie kupic ?? No chyba że ktos ma dużo to Tede Kazoron Carlin ale nie nalegam !!" takie troche ch**** jest to poprawianie ale wiesz jak widze bledy obok siebie i to jeszcze takie rażące to nie moge sie powstrzymac, ty tez mozesz poprawiac mnie, nie obraze sie. Plecak kupisz w Liberty Bay za 20 gp (only pacc)
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
|
|
|
#2376 |
|
Guest
|
@up
prawie nigdy nie pisze Ż albo ó pozatym THX |
|
|
#2377 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
@ Kacperka
Raczej chodzi o http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=16 ![]() Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 5, gości: 3) adrius, Kacperka, Zielone Berety, skejt007, Narkoman Nice ![]() Ostatnio edytowany przez adrius - 03-10-2006 o 16:49. |
|
|
|
|
#2378 |
|
Użytkownik Forum
|
dzisiaj to chyba zesmy pobili rekord postow, nawet nie liczac spamu markizka
![]() nie wiem czy to kogos ucieszy czy moze zasmuci ale Shortys i Circa przeniesli si ena inny server i tam graja. (bede tesinic pozdro )
|
|
|
|
#2379 |
|
Użytkownik Forum
|
Hehe... =D
@ Zuleq : ;* @ Kuba : ja tez myslalam, ze mi nie dziala tibia.com, bo jest tak, ze jak napiszesz w pasku tylko tibia.com to sie nie wlaczy, musisz napisac po prostu www.tibia.com Pozdrawiam wszystkich ;*
|
|
#2380 |
|
Guest
|
No byli spoko Circa mial RS. Może przez to sie przeniusl. MOże wróci. Może.
@narkoman Jak sie nazywasz w tibi ?? I mam jeszcze pytania takie troche noobskie ale nigdy nie jestem pewien : Kiedy odnawiaja sie soule dla druida bez pacca ?? Ostatnio edytowany przez skejt007 - 03-10-2006 o 17:02. |