![]() |
#2361 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
|
![]() Mam pytanko : to o co wy walczycie ?? Czy powodem tej wojny nie bylo wieczne zabijanie bez powodu przez NG ?
@ Pacc MI sie wydaje że Casspari i Mentor nie są źli tylko zadużo razy padali i nie mają kasy na blessy, runy etc. Wiem ze ich to nieusprawiedliwiam ale skoro tak ich wyzywacie to czemu wasi koledzy od nich kupują. @Przywódca Uważam że bezwarunkowo bossem powinien byc Pep5i. Jeżeli kto mówi że Benek ma dobre pvp ma racje ale czemu skoro jest taki dobry nie zorganizował drużyny na NG ? Dopiero Pephy po dedzie zorganizował ET dzięki czemu polacy mają jakiekolwiek szanse na wygraną. A i Evo nie moze byc bossem bo był z NG i gdyby nie ded walczył by przeciwko ET, wiem że Pephy też był po różnych stronach ale to bylo dawno..... @Suv Je*ie mnie twój wiek ale weś na forum nie zgrywaj kozaka, skoro masz lagi i nieexpisz i nie bedziesz mógł walczyć to chociaż pokaż z kim jesteś i dojdź do ET. Wiem że masz przyjaciół w NG ale ty bys walczyl o sluszną sprawe niech oni wystąpią z NG a nie ty odłaczasz sie od Polaków. @Thor massa'cra Złodziej i pekay. Ostatnio edytowany przez Voletin - 25-01-2007 o 12:25. |
![]() |
|
![]() |
#2362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2363 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
|
![]() Ryba NG gnębiło was już długo i jakoś nie było wojny
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Użytkownik Forum
|
![]() 11:47 Mentor de'Vrie [114]: niemam nic kaski musze poswiecic z wyplaty na 3 pacce
11:47 Mentor de'Vrie [114]: popytaj o pacce 11:48 Mentor de'Vrie [114]: 110k 11:48 Mentor de'Vrie [114]: za 90 dni : ) |
![]() |
![]() |
#2365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() @ Voletin
tak pewnie wyglada obraz wojny w oczach "no-liferow ktorzy zrobili ten obrazek w czasie wąchania kleju w swej polskiej szkole" moim zdaniem, liderem powinien byc ryba znany jako yunichi ![]() ![]() ![]() ![]() eh?o.o a propos lagow, hackow i takich spraw - polecam ten temat
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 25-01-2007 o 13:34. |
![]() |
![]() |
#2366 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Cytuj:
![]() Drapcie sie koty a suv wklej jakies fajne zdjecia i pokaz wszystkim jacy jestesmy mali ![]() A jak wyglada wojna w twoich oczach ZDRAJCY ? Suv pamietaj Mozna wszystkich oszukiwac jakis czas albo niektorych caly czas ale niemozna oszukiwac wszystkich przez caly czas ![]() Twoj Borsuczek Ostatnio edytowany przez strazak - 25-01-2007 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
#2367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() haha juz wiem o co ci chodzi
HELL YEAH \,,/ ewól pekaJ !1 Ostatnio edytowany przez Tjor masaker pro skater - 25-01-2007 o 16:09. Powód: LMAO |
![]() |
![]() |
#2368 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Dec/31/06, 15:36:14 L:116 Pephy & Mentor de'Vrie - hayalet Dec/31/06, 15:13:26 L:148 Yunichi & Pephy - Azared Jan/01/07, 12:02:35 L:98 Pephy - Polathanem Jan/02/07, 07:44:54 L:69 Benek Plaxx & Pephy - Kiviin
![]() |
![]() |
#2369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() fin'er juz widze ze nie masz sie czego doczepic
|
![]() |
![]() |
#2370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahh Pephy... chcialem tylko wyprostować sprawe
![]() Lepiej nie będe już tu pisał bo jesszzcczze payment podskoczy ^^ ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 25-01-2007 o 15:18. |
![]() |
![]() |
#2371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @Pephy
Wogle co do za dyskusje na temat Finera? Przejmujesz się nim? ![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Guest
|
![]() PEPHUś zarzuć tu tym ss gdzie Royal Kux wali Ilu hawka bo szukam tego szukam i sie doszukać nie moge
![]() Dzięki :* |
![]() |
#2373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ Capy
shut your face o.o
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() stalo sie czego chcieliscie za numery i wybryki casspari poza Et !!Powodzenia .... robta co chceta !!
|
![]() |
![]() |
#2376 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() Cytuj:
Lizanie tyłka pephego w kwestii przywództwa ominiemy, lecim dalej: Cytuj:
![]() Cytuj:
Jan 25 2007, 12:43:59 CET Killed at Level 43 by a fire elemental of Voletin Pikej powiadasz? @Capy Forum nastoletnich miłośników klubów piłkarskich (sądząc po avatarze), jest gdzie indziej, więc albo nie gol łba i zmądrzej, albo nie bierz udziału w dyskusji.. @stazak "A jak wyglada wojna w twoich oczach ZDRAJCY ?" Zdrajcą nazwałbym go, gdyby zabił Archina. Ale co ty, ścierwojadzie możesz wiedzieć o przyjaźni, nawet wirtualnej? Dalej, kumple "jedynej słusznej gildii", feel free to flame me... |
|||
![]() |
![]() |
#2377 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Kiroy Rox ![]() @ Xalario Zgadzam się z Tobą ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 25-01-2007 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
#2378 |
Użytkownik Forum
|
![]() @fin'er
przestan pierdolic o tym paymencie kurwa mogles wyjsc z gildi nei byloby sprawy . ale z tym ze kiroy rox sier zgadzam ;D bartas :* michal :* ;D @violentin czy jak ci tam ;S @Przywódca Uważam że bezwarunkowo bossem powinien byc Pep5i. Jeżeli kto mówi że Benek ma dobre pvp ma racje ale czemu skoro jest taki dobry nie zorganizował drużyny na NG ? Dopiero Pephy po dedzie zorganizował ET dzięki czemu polacy mają jakiekolwiek szanse na wygraną. A i Evo nie moze byc bossem bo był z NG i gdyby nie ded walczył by przeciwko ET, wiem że Pephy też był po różnych stronach ale to bylo dawno..... skad wiesz czy evo walczylby przeciwko ET? @Suv ty straciles kontakt z rzeczywistoscia jezeli sadzisz ze po wygraniu wojny bedziesz znaczyl wiecej niz mentor,mimo tego ze mentor jest jaki jest. jak to bylo?15 new net i dolaczam? w poniedzialek fajna akcja?? dziwne ze zaczelo cie lagowac jak sie wojna zaczela/jak sie zapowiadala wojna.poprsotu nie masz odwagi walczyc. @strazak jezeli jestes rzeczywiscie z tomaszowa napisz na privie plx ![]()
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 25-01-2007 o 18:24. Powód: :) |
![]() |
![]() |
#2379 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoja opinia na temat mojego paymentu i Suv'a jest nam tu potrzebna jak drzazga w dupie... Pozatym jak napisałem koniec tematu o Pink~ wszystko już wyjasnione , wszystko gra.
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 25-01-2007 o 18:30. |
![]() |
![]() |
#2380 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem czy ci potrzebna drzazga na dupie :S
chodzi o to ze mowisz ze et zle bo musze placic-mogles wyjsc z gildii,et przeciez nie powiedzialo ze wszyscy ktorzy byli w gildi w chwili wypowiadania wojny przez jakiegos sfrustrowanego 10 latka ktory pare razy padl sa hunted. rozumiem lojalnosc do kumpli-ale w takiej sytuacji mozesz byc lojalny poza gildia. a jak chciales zostac=chciales walczyc,no to nie wiem o co ci chodzi ;S chciales walczyc=liczysz sie z mozliwoscia przegranej czyli paymenta w tej sytuacji @ a o suvie bede mowil co mi sie tylko podoba,nie zabronisz mi. prawda boli suv^^ dobrze ze trawa juz nei rosnie,mozesz wyjsc na dwor ;0 ;*
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 25-01-2007 o 18:34. |
![]() |