![]() |
#2361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() <<<Post wykasowany przez autora>>>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*_*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ostatnio edytowany przez Visine - 24-03-2008 o 20:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2362 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
<Autor widać już wie ^^> @Pietruch: Postać nr 2 , chyba że mnie na Boga przyjmiesz ![]() Nick: Mernion Out: http://img267.imageshack.us/img267/8672/63501469gn3.png
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 24-03-2008 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Szufi - 25-03-2008 o 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Pietruszka
Eeee niewiem o co chodzi z postacia nr. 1 ale ok, zglaszam sie na niego. Nick: Pacz Out: ![]() Profesja?: wojownik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 |
Użytkownik Forum
|
![]() Potrzebuje maga do fake'a! Wymagam:
-Nick -Outfit(12 pozycji) -Krotki opis(czym wlada itp.) -By postac byla po dobrej stronie @Yoh92 Nick:Renaed Dervisiw Charakter:Zły (wkurzający) Rola:Zwykły Człowieczek Opis:Renaed od 17 roku zycia studiowal magie i eliksiry. Mimo to gdy skonczyl Studia magiczne uczył się władac bronią. Nie był on zbyt miły wszystkich lubiał obrazac. Gdy mial 21 lat został skazany na wiezenie na 12 miesiecy pozbawienia wolnosci.Jednak w polowie 4 miesiaca osiadki udalo mu sie zwiac. Teraz mieszka w malej chatce na odludziu. Jednak co dziwne jest duzy jak na normalnego czlowieka. Outfit: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Staszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Takie fajne
Profesja: Druid
Gildia: nieumytych
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: suuuper
Poziom mag.: 20
|
![]() @Pietruszka
Ja bym sie zgłaszał na postac nr 4 Nick:Sanox Out: ![]() Profesja:Wojownik,Doświadczony wojownik ![]() Prosze o przyjęcie...
![]() |
#2367 |
Guest
|
![]() Witam!
Robię fake story, o walce "dobra ze złem" Z góry mówię, że jestem nowicjuszem w fake'ach W moim faku do dobra dołączyli ludzie, orkowie, krasnoludy, elfowie i wszystkie ich podrasy oprócz Drowów (mrocznych elfów). Po stronie zła mamy minotaury, necromantów, avatarów ( tacy magowie) i złego "oszpeconego"! Oszpecony jest złym magiem który został wprzywołany zza swiatów ![]() Ostrzegam z góry, że NIE JEST TO SUPER HIROŁ!!!! Rekrutacja to: Król ludzi pustnii. Musi mieć taką pustynną lekko szatę i fajnie jakby był takim arabem. BEZ BRONI! Włada on pustyniami na południowym zachodzie. Wymagam: Outfitu żeby był ZŁY ![]() ![]() ![]() ![]() Imie jakieś pystynne i dawne. Najlepiej arabskie. Król Barbarzyńców z północy - Hagi-Magi Musi mieć otfit przerobiony z barbariana. i fajnie jakby był takim w kolorach biało niebieskich. BEZ BRONI! Włada on Śniegiem i całą krainą na północy. Wymagam: Outfitu żeby był ZŁY ![]() ![]() ![]() ![]() Imie jakieś Barbarzyńskie, ale nie jakieś Unga punga tylko np. Wulfgar ![]() Król Ludzi/ rycerzy z bractwa miecza. BEZ BRONI! Najlepiej jakiś rycerski mistrz. Wymagam: Outfitu żeby był ZŁY ![]() ![]() ![]() ![]() Imie jakieś dawne. Coś w stylu Boromir. Król poskramiaczy smoków. BEZ BRONI! Fajnie jakby miał coś ze smoka jako ubranie. Wymagam otfitu, Żeby był ZŁY! Imienia. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 10-04-2008 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#2368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() @Osar
Ja barbarzynca Name: Hafgar Out : Dam edita z outem
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Guest
|
![]() Ok. Czekam na outfit.
|
![]() |
![]() |
#2370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Staszów
Imię: Takie fajne
Gildia: nieumytych
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: suuuper
Poziom mag.: 20
|
![]() @Osar
![]() Król ludzi imie:Tiberius może byc? ![]()
![]() |
#2371 |
Guest
|
![]() Dobra przyjmuję!!!! Czekam jeszcze na barbarzyńcę i poskramiacza smoków. Araba już mam!
Hagi czekam jeszcze 1 dzień do Soboty 12:00 i jak nie to wezme inny outfit. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 11-04-2008 o 16:10. |
![]() |
![]() |
#2372 |
Guest
|
![]() Hagi spozniłeś się! Przykro mi... Mam inny outfit.
|
![]() |
![]() |
#2373 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() @UP
Po 1 EDYTUJ posty, Po 2 chcę być arabam(chyba mi się za outy należy ![]()
![]() |
#2374 |
Guest
|
![]() Ok. Jak najbardziej nalezy Ci się. Potrzebował bym jeszcze outfit tego czegoś:
[img=http://img100.imageshack.us/img100/7950/20080408143101gl1.th.png] ON JEST DUŻY!. Jest to troll, a w moim fake'u bedzie to dowódca Sił Zbrojnych Oszpeconego ( Głównego bohatera zła) |
![]() |
![]() |
#2375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() @OSAR
mam outa ![]() Sorka ze spozniony ale niemialem czasu bo wczoraj tylko pokolorowalem i musialem robic avatarki i sygnaturki dla kumpla :S ale jak ci sie niepodoba to uzyj swojego
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Guest
|
![]() Wybacz yy... ale raczej użyję tego swjego. Ale fajny zrobiłeś. Nie mówie, że jestem jakimś zawodowcem, ale na drugi raz dodawaj jakieś częsci z innych outfitów, bo to jest zwykły pokolorowany barbarzyńca z czaszką na głowie i to jeszcze troche nierówno ułożoną.
|
![]() |
![]() |
#2377 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Osar Jestem przyjęty?
![]() |
![]() |
#2378 |
Guest
|
![]() @up
Oczywiście!!! Należy Ci się! Zrobisz mi tego trolla kilka postów wyżej? |
![]() |
![]() |
#2379 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam zamiar zrobić fake. Potrzebuję do niego kilku osób:
-Marida niebieskich dżinów(nick) -Efreeta zielonych dżinów(nick) -maga energii(nick + out [out ma być w kolorach niebieskich i nie jakiś citizen!]) <- Mernion -maga ziemi (nick + out [out ma być w kolorach zielonych i nie jakiś citizen!]) <- Gargoinus -handlarza zielonych dżinów (nick) -handlarza niebieskich dżinów (nick) -wojowników niebieskich dżinów (nicki) -wojowników zielonych dżinów (nicki) @Down Spoks @2 Down OK
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 13-04-2008 o 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @UP:
Mag Ziemi Nick: Gargoinus Out: ![]() Pasi?